Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Już pajacerka na VAR. Lekki faul Bena na bramkarzu trudny do wychwycenia , pełna weryfikacja - gol anulowany (słusznie zresztą). 2 minuty później obrońca Lester pomylił sporty i postanowił sprowadzić Sake do parteru pięknym chwytem w polu karnym, no i co? No i nic. 

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Słyszeli że typiara z którą był greenwood, która rok temu oskarżyła go o gwałt i pobicie wycofała parę tygodni temu oskarżenie, a teraz wychodzi na jaw, że jest w ciąży.... tatą patologicznego bąbelka będzie greenwood xddd

Opublikowano

Czas zakończyć aferę i od nowego sezonu  niech wraca do gry, a pieniądze na napastnika oszczędzić na Bellinghama.  

Opublikowano

Nie wiem czy typ co rucha aktualnie dziewczynę która rok wcześniej praktycznie zniszczyła mu karierę i razem spodziewają się dziecka jest dobrym materiałem na cementowanie szatni. Zaś będzie syf wśród bulwarówki brytyjskiej jak za Ronaldo czy Pogby. 

Opublikowano

Giggsa, czy Scholesa obgryzającego córce paznokcie też wykreślić  z historii klubu, bo im odjebało poza boiskiem?

Opublikowano

Ja wiem że sportowiec nie składa ślubów celibatu czy abstynencji, a taki np Ronaldinho jeszcze w PSG praktycznie nie trenował i znał go każdy burdel w Paryżu ale to trochę inne czasy wtedy były. Bulwarówki, a szczególnie internet itp mogą teraz takiego syfu narobić że na serio ciężko się skupić na czymś innym potem. W dawnych czasach łatwiej było coś kryć albo się odciąć od takich rzeczy.

Opublikowano
W dniu 18.02.2023 o 18:19, Bartg napisał:

Potter do wyjebania bo nie będzie co ratowac w tym sezonie zaraz

Opublikowano

Oby nie zwalniali tego czarodzieja. Raz się nie wygrywa i raz się nie wygrywa. :potter:

Opublikowano

No I jest United ze swoim pierwszym trofeum pod ETH. Mam nadzieje ze jeszcze jeden puchar do gabloty wpadnie w tym sezonie .

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie to nawet i 2, bo tylko na ligę sami wpływu nie mają. 

Opublikowano

Krysia poleconym też dostanie medal?

Opublikowano
W dniu 25.02.2023 o 18:19, Zwyrodnialec napisał:

Giggsa, czy Scholesa obgryzającego córce paznokcie też wykreślić  z historii klubu, bo im odjebało poza boiskiem?

Giggsa za to co robił powinni yebac maczetami. Mam nadzieję, że kibice innych drużyn zryli mu łeb.

Opublikowano

Jakoś tak dziwnie, jak w końcu var działa na korzyść Arsenalu. Do przerwy 2:0 i zapowiada się, że przewaga nad City wzrośnie do 5 pkt. 

Opublikowano

Ciągle mało bo wiadomo to City ale ważne ze będzie kolejne zwycięstwo. Szybko zaufał dla Jorgnio i Trossarda, wyglada to nie najgorzej.

Opublikowano

Niech juz ten Everton spadnie, żeby tej mordy Pickforda nie ogladac, poza tym grają nadal kupsko. 

Opublikowano

United kolejny dzień w biurze

Opublikowano

Widać jednak ogromną różnicę kiedy grają zmiennicy i trzeba wprowadzić pierwszy skład. 

Opublikowano

Nie uważam że Trossard jest jakiś idealny, ale wyjście Nketii z tej jedenastki to jednak jest ogólnie tak spory plus, teraz trudno wskazać słaby punkt.

No i 5 punktów w tabeli. Arsenal w ogóle nie stracił nerwów po porażce z City, jak się obawiałem. Bardzo zwarta ekipa, która wie, po co idzie. Nadal trudno uwierzyć, że mówimy o drugiej najmłodszej ekipie w lidze. Ta najmłodsza jest ostatnia w tabeli.