Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już pajacerka na VAR. Lekki faul Bena na bramkarzu trudny do wychwycenia , pełna weryfikacja - gol anulowany (słusznie zresztą). 2 minuty później obrońca Lester pomylił sporty i postanowił sprowadzić Sake do parteru pięknym chwytem w polu karnym, no i co? No i nic. 

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano

Słyszeli że typiara z którą był greenwood, która rok temu oskarżyła go o gwałt i pobicie wycofała parę tygodni temu oskarżenie, a teraz wychodzi na jaw, że jest w ciąży.... tatą patologicznego bąbelka będzie greenwood xddd

• Lubię! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Nie wiem czy typ co rucha aktualnie dziewczynę która rok wcześniej praktycznie zniszczyła mu karierę i razem spodziewają się dziecka jest dobrym materiałem na cementowanie szatni. Zaś będzie syf wśród bulwarówki brytyjskiej jak za Ronaldo czy Pogby. 

Opublikowano

Ja wiem że sportowiec nie składa ślubów celibatu czy abstynencji, a taki np Ronaldinho jeszcze w PSG praktycznie nie trenował i znał go każdy burdel w Paryżu ale to trochę inne czasy wtedy były. Bulwarówki, a szczególnie internet itp mogą teraz takiego syfu narobić że na serio ciężko się skupić na czymś innym potem. W dawnych czasach łatwiej było coś kryć albo się odciąć od takich rzeczy.

Opublikowano
W dniu 25.02.2023 o 18:19, Zwyrodnialec napisał:

Giggsa, czy Scholesa obgryzającego córce paznokcie też wykreślić  z historii klubu, bo im odjebało poza boiskiem?

Giggsa za to co robił powinni yebac maczetami. Mam nadzieję, że kibice innych drużyn zryli mu łeb.

Opublikowano

Nie uważam że Trossard jest jakiś idealny, ale wyjście Nketii z tej jedenastki to jednak jest ogólnie tak spory plus, teraz trudno wskazać słaby punkt.

No i 5 punktów w tabeli. Arsenal w ogóle nie stracił nerwów po porażce z City, jak się obawiałem. Bardzo zwarta ekipa, która wie, po co idzie. Nadal trudno uwierzyć, że mówimy o drugiej najmłodszej ekipie w lidze. Ta najmłodsza jest ostatnia w tabeli.