Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano
9 minutes ago, malin1976 said:

O nie !!! Brameczki to niech strzela Ake , Rodri i może jakiś Gundogan panie bo ja nie mam nikogo z City w Fantasy :) Ale wynik jak najbardziej ok

Przecież Grealisha masz :reggie:

Opublikowano (edytowane)

widzę, że na forumku Arsenal już rozerwany na strzępy i tylko wykłócanie się ile strzeli Cyborg :reggie: 

Mam nadzieję, że dzisiaj zamiast jednej dupy, pęknie kilka :szekle:

Edytowane przez ginn
  • Plusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, ginn napisał:

Nie wiem totalnie czego się spodziewać.

Wpierdolu. :kaz: Statystyki niby nie grają, ale jasno pokazują, że Arsenal nie umie grać z Man City, a już tym bardziej takim w obecnej formie na fali, który idzie po swoje. 

• This 1
Opublikowano

nadszedł dzień dziejszy jak Kamil mówi, oby tylko był to dzień Arsenalu! deliveroo już z pizza jedzie, koszulka dziś cały dzień ze mną była.  Także być może to potencjalny mecz o mistrza Anglii. Co jak co ale ja wierzę w Armaty :) 

• Lubię! 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

City w kosmicznej formie, zero słabości. Arsenal bezradny. 

Mam nadzieję, że wyjdą z innym nastawieniem na drugą połowę, bo w tej pierwszej nie zrobili nic. 

Edytowane przez ginn
Opublikowano

po prostu arsenal na city jest za słaby. to, co mogli zrobić, żeby nie przejebać mistrza, to utrzymać przewagę punktową wygrywając ze słabszymi, a nie notować potknięcie za potknięciem. w przyszłym sezonie tabela już się tak dobrze nie ułoży, jeszcze długo kanonierzy mogą poczekać na mistrza.

Opublikowano

Dokładnie, na tak grające City to nawet drużyna łączona z wszystkich pozostałych ekip by z nimi nie wygrała.

Jedyna rada by wygrać ta ligę to tak punktować w innych meczach by bezpośrednie pojedynki z nimi były bez znaczenia.