Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś czytałem, że Glazerowie chcieli podobno wydoić 10mld za MU, więc tych ofert typu 6mld od Araba nie traktowali poważnie.  Patrząc na obecną formę MU nie wiem czy za rok Arab wróci chociaż z połową tego co oferował. 

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano
6 godzin temu, Bartg napisał:

Antony wyjebany z kadry Brazylii po tym jak ruszyło śledztwo ws przemocy domowej :shotgun:

Moim zdaniem klub też powinien go zawiesić i wyjebać dzbana.

Grać za niego powinni Amad i Facundo.

Opublikowano

Jakub Moder został zgłoszony przez Brighton do rozgrywek Premier League. No nareszcie.

Tymczasem w United:

Mamy sprostowanie z Anthonym Martialem! Francuz opuścił dzisiaj Carrington zaledwie po pięciu minutach od przyjazdu. Samuel Luckhurst podaje, że 27-latkowi pomyliły się godziny treningu i przyjechał za wcześnie.

Może przyjechał na godzinę przeznaczoną dla Sancho :kaz:

Opublikowano

Ten Hag myśli, że może rządzić żelazną ręką, tylko zapomina, że nikt tam za niego nie będzie umierał jak nie będzie wyników.  Początek sezonu jest koszmarny, a najbliższe mecze to Brighton i Bayern. Zdobywanie goli to największy problem, a tu jeszcze wylatują Sancho i Antony, do tego wyjebali Greenwooda. Zaraz nie będzie w ogóle opcji na zmiany.

Opublikowano

Nie no, muszę mu oddać, że ja też zawsze mówię szefom, żeby to zrobili - jak ktoś ani nie ma jakości, ANI zaangażowania, to weź go zwolnij pociśnij czy coś, a nie zostaw, bo inaczej wszyscy widzą że kompletnie NIC nie ma znaczenia i bardzo to demotywuje do czegokolwiek. Jak ktoś gra taką kaszanę jak Sancho to mógłby chociaż być pokorny. Jest to sygnał, a tak naprawdę najtańszym kosztem, bo brak Sancho w meczu nie wydaje się obniżać szans na wygraną mdr.

Bardziej mogą się martwić o podobno szpital lewych i środkowych obrońców, i szykujący się chyba występ najbardziej krytykowanego piłkarza Anglii od lat. Dawno nie widziałem takiej pasji w tym kraju do piłkarza. Koleś wchodzi na mecz Anglii i kibice IRONICZNIE BIJĄ MU BRAWO jak dotknie piłki, temu to się musi odechciewać wszystkiego.

Opublikowano
W dniu 14.09.2023 o 21:42, Bartg napisał:

Jak podaje "The Athletic" Jadon Sancho odmówił przeproszenia Erika ten Haga i dlatego został odsunięty od pierwszej drużyny.

:kekw:

Jakiś czas temu mignęła mi wypowiedź piłkarza, który grał pod Ten Hagiem w Amsterdamie. Ta sama historia, gość przez dwa spotkania siedział na ławie.