Rash 234 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 Wielkie brawa dla chłopaków za wysiłek włożony w ten mecz. Pseudo varu nie ma co nawet komentować bo ta gehenna odprdala się od dłuższego czasu.Sytuacje po bramce Evertonu dzisiaj sprawdzali 3:30 minuty a tutaj nie chciało się im nawet lini narysować.Kolejna sprawa czerwo dla Curtisa. Trafia w piłkę po czym noga zjeżdża po niej i rysuje nogę bissumie. No sry, jak tak ma to wyglądać to niedługo zawodnicy niech wogole za przestaną wslizgow. Bez sensu.Radosc kibiców kogutow choby majstra wygrali gdzie bili łbem o ścianę 9 chopów. Czas zweryfikuje. Ja tam jestem spokojny jeśli chodzi o ten sezon jeśli chodzi o Lvpool. Na pocieszenie wygrana wilczków no i oczywiście scumy w coraz większym kryzysie Cytuj
krzysiek923 1 647 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 W Chelsea znowu kontuzja i znowu... Chilwell. Ale już mniejsza o to kto, sztab medyczny i tak do wymiany, bo to jakiś cyrk jest w tym klubie teraz. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 To jest chyba historia sezonu, według eksperta VAR w ESPN było tak. - sędzia pyta VAR: "hej, potwierdzasz z tym golem?" - VAR patrzy dwie sekundy, uważa że oczywiste i mówi "check complete" - sędzia mówi: "okej, check complete, był spalony!" - Tottenham od razu zaczyna grać - VAR mówi: "chłopie, czekaj, miałem na myśli check complete w sensie... fak..." Niesamowita sprawa, ale i tak bardziej w to wierzę niż w rozpędzone fantazje fanów w necie że "Arabowie za to zapłacili" mdr. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 Lisandro Martinez przejdzie kolejna operacje i wypada na jeszcze dłużej Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 3 października 2023 Opublikowano 3 października 2023 Oficjalny zapis audio z varu totki-liv https://www.premierleague.com/news/3718057?sf269410963=1&fbclid=IwAR3xZxtYpAApJnNj1DbYtg2nBbREpRw55mD8XQKcHg21mk6JcIFQyR2CGAQ 2 Cytuj
ginn 786 Opublikowano 3 października 2023 Opublikowano 3 października 2023 (edytowane) Bardzo dobrze. Nakładać presję na tą zgraję amatorów tak mocno, jak tylko się da. Swoją drogą, w wyniku błędu komunikacyjnego, nie mogli po prostu wstrzymać gry, żeby wrócić do sytuacji? Serio, tak durnie jest to poukładane przepisowo? Edytowane 3 października 2023 przez ginn Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 3 października 2023 Opublikowano 3 października 2023 Nawet kara śmierci czasami jest wydawana niesłusznie, ale są przepisy, że trzeba w danym momencie przestać roztrząsać. W tym przypadku oczywiście to wielka szkoda, ale coś tam musi być normą, żeby nie było bajzlu robiącego z meczu jeszcze więcej stania i czekania a mniej grania. Trudno wpisać do przepisów coś jak "ale jak decyzja była naprawdę bardzo zła to jednak cofnij". Jedno pewne, po TAKIEJ reakcji fanów, chyba na pewno każdy sędzia będzie już bardzo dokładnie się upewniał mdr. Zresztą widać w tym linku, że mocno to obgadali i ile obiecują zmian w procedurze na podstawie tej jednej sytuacji hehe. Cytuj
ginn 786 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 (edytowane) Cytat Sami Mokbel : Sztab medyczny Arsenalu zezwolił na występ Bukayo Saki w jutrzejszym meczu. Sztab medyczny Arsenalu: Edytowane 7 października 2023 przez ginn 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 @ginn czarno to widzę Dobry talent i dobrze poukładany ale nie wiem czy warto tak zajeżdżać chłopaka. Jest jeszcze Trossard czy Nelson, Jesus też może tam grać Cytuj
ginn 786 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 23 minuty temu, Kaczi napisał: @ginn czarno to widzę Dobry talent i dobrze poukładany ale nie wiem czy warto tak zajeżdżać chłopaka. Jest jeszcze Trossard czy Nelson, Jesus też może tam grać Ja myślę, że nie są głupi i doskonale monitorują stan zdrowia Saki. Jeżeli zezwalają na dostęp to znaczy, że wszystko jest okej. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 5 minutes ago, ginn said: Ja myślę, że nie są głupi i doskonale monitorują stan zdrowia Saki. Jeżeli zezwalają na dostęp to znaczy, że wszystko jest okej. To, że trzy mecze z rzedu schodził przed czasem utykajac to nic takiego Cytuj
ginn 786 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Źle stanął i go tłukoo Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Tottenham naprawdę mnie zaskoczył w tym sezonie. Maddison, sam pisałem, mocno ciągnął Leicester, ale nie spodziewałem się chyba, że będzie kandydatem na najlepszego piłkarza ligi. Ogólnie pomoc Maddison-Sarr-Bissouma to potęga. Nie napalam się, jak będzie z wynikami, ale pod względem stylu - od wielu wielu lat, wielu słynnych managerów, Tottenham nie był ekipą, która robi na ludziach wrażenie. Ten koleś pod sześćdziesiątkę całe życie trenował w Australii, Japonii itd.? WTF. Cytuj
krzysiek923 1 647 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Może nawet odejście Kane'a trochę pomogło. Wiadomo, jaki to zawodnik, że strzelał sporo goli, ale może właśnie tego odejścia było potrzeba, żeby z drużyny "Kane + 10 zawodników" zrobiła się prawdziwa drużyna. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 W Carrington trenują na polu minowym. Cytuj
krzysiek923 1 647 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 (edytowane) 18 minut temu, Daffy napisał: Edytowane 7 października 2023 przez krzysiek923 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Szaman i Casemiro zajebiscie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Orangutana znowu puszcza kapcia. Cytuj
ginn 786 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Onana znowu dostarcza? Ja jebie, chłopu zaraz psycha siądzie totalnie. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Cristiano Leo McTominay Ten Haag mesjasz Cytuj
ginn 786 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 CO TAM SIĘ WYDARZYŁO!!?? Cytuj
krzysiek923 1 647 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 głupi to ma zawsze więcej szczęćcia niż rozumu xd ten hag geniusz taktyki, to wszystko było wyliczone przed meczem Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Taktyka Brentford po przerwie to byle przetrwać no i się nie udało. Oni mieli szczęście, że grali z niepełnosprawnymi piłkarzami MU, bo jakaś inna solidna drużyna to by im wbiła z piątkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi