Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano (edytowane)

Póki co szachy. 

Nie wiem, czy tam nie powinno być czerwo... 

Ja jebię, już pajacerka. Jakim cudem Kovacic jeszcze nie wyleciał? Do tej pory myślałem, że Olivier to jedyny sensowny sędzia w Anglii... 

Edytowane przez ginn
Opublikowano

Dramat sędziowanie, nawet jak nie dał za pierwszym razem czerwonej tylko żółtą to za drugi praktycznie identyczny faul brak kartki to xdddd

Opublikowano

Wielki show to nie jest, Man City stłaszmone ale raczej zadowolone z tego. Dobry znak dla Arsenalu, że podejmują City jak równego rywala, a może i lepiej.

Opublikowano
3 godziny temu, ginn napisał:

Póki co szachy. 

Nie wiem, czy tam nie powinno być czerwo... 

Ja jebię, już pajacerka. Jakim cudem Kovacic jeszcze nie wyleciał? Do tej pory myślałem, że Olivier to jedyny sensowny sędzia w Anglii... 

To tak żeby zobrazować, co miałem na myśli:

FB_IMG_1696792089865.jpg

Opublikowano

Hazard właśnie ogłosił zakończenie kariery, De Gea w sumie może pójść jego śladem.

Przy takich dłuższych karierach jak Messi, Cristiano, Lewandowski, Benzema, łatwo było zapomnieć, że nieraz i najlepsi kończą kariery w wieku 32 lat, a topowe granie po trzydziestce jak tak na szerszą skalę nadal dość rzadkie. 

Hazard oczywiście już od 4 lat był prawie nieaktywny, to dopiero szkoda. Moim zdaniem jeden z najlepszych piłkarzy w historii Premier League i prawie nie było sezonu, że bym się zdziwił, gdyby dostał nagrodę dla najlepszego gracza roku. Pamiętam, jak zaczynał w Lille i gadałem z ludźmi, że on wygląda na przyszłego zdobywcę Złotej Piłki, nowego najlepszego piłkarza świata, ich następcę - dość zabawne, że wypadł z gry de facto wcześniej niż Messi i Cristiano hehe. 

Nie mam nadal opinii, czy to przypadek czy jakiś efekt, że tak się posypał akurat w momencie transferu do Realu. Wcześniej, był poza jednym sezonem ciągle w formie, bardzo regularny, zawsze było fajnie oglądać jak czaruje z piłką. Gdy był zdrowszy w Realu, miał tak naprawdę kilka meczów w starym stylu, czasami potrafił błysnąć, ale ogólnie chyba te kontuzje go złożyły, a też może prawda, że nie wkładał tyle wysiłku, ile by mógł, żeby jeszcze z nich wyjść.

Opublikowano

Rozłożył go brak motywacji i ciągu do świetności. Nawet w Anglii niemal co wakacje tył i miał problem z wagą, a przejście do Realu (chyba) traktował jako zwieńczenie kariery. Gdyby była pasja, to poszedłby gdzieś za półdarmo pokopać jako wolny zawodnik, no ale nawet USA i Arabia nie wezmą wypalonego człowieka - bez odrobiny chęci, nie ma z czego kręcić. Sądzę, że dzisiejsze Chelsea z chęcią by go wzięło na ławkę, no ale... 

Opublikowano

Dzisiejsze Chelsea ma regułę że nikt starszy niż bodaj 25 nie jest brany pod uwagę. Podobno były głosy żeby zrobić wyjątek dla Maddisona, ale Boelhy był uparty że taki staruch jak 26 nie pasuje do jego projektu.

Opublikowano

Akurat dla graczy chyba nie powinna być to jakaś nienormalna zasada, że średnia ocen 89 to bardzo dobra gra, a 90 prawilny mesjasz. A może ma nerwicę natręctw i psuje mu to estetykę jak sobie patrzy na kartkę ze składem.

Opublikowano

PILNE! Fabrizio Romano podaje, że oferta Szejka Jassima ponownie została odrzucona przez rodzinę Glazerów! Przedstawiona została w pełni gotówkowa oferta, która miała spłacić wszystkie stare długi klubu.

Katarczycy potwierdzili, że wycofali się z procesu.

Nowa oferta Szejka Jassima miała być prawie dwukrotnie większa od pierwszej, która wyniosła 3,5 mld dolarów. Dodatkowo Katarczycy mieli dodatkowo zainwestować w klub 1,5 mld dolarów.

Fani United pewnie przeszczesliwi :kaz:

• Haha 1
  • Smutny 1
Opublikowano

Żydki to jednak Żydki xddd

Ten klub musi mieć nowych właścicieli bo chyba już nikt nie wierzy że za obecnych po tylu latach nagle powstanie pion decyzyjny który jest kompetentny i nastawiony na sukces sportowy, a nie tylko i wyłącznie komercyjny