ogqozo 6 542 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Tottenham ewidentnie rozwaliły kontuzje i braki, z Wolves było ich sporo, teraz nadal brakuje Maddisona i Van der Vena i skuteczności. No zapas jest, bo Ange pokazał, że Tottenham MOŻE być zaje'bisty. Na razie ma z tej racji wielki kredyt zaufania. Przy Manchesterze jest takie pytanie, chyba każdy je ma: "okej, CO ten klub ma zrobić, żeby być znowu wielki?". Bo po odejściu Ferguson już i defensywnie i ofensywnie próbowali, trzymać piłkę i kontrować, młodość i doświadczenie, itd. Tak czy siak, Grek niczego nie musi w porównaniu do Man United mdr. Tottenham ma niemalże połowę budżetu MU. Nie jara mnie demonizowanie ich tak jak niektórych, ale też z drugiej strony, łaski bez że największy klub Anglii jest aż na szóstym miejscu i aż pięć ekip w lidze strzeliło mniej goli od nich mdr. Cytuj
krzysiek923 1 646 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 No dobra, a ktoś mi wytłumaczy, o co tak naprawdę chodzi z Ramsdalem? To przez jakieś notoryczne krytyczne błędy? Nie wiem, wydawało mi się, że Raya przychodzi konkurować o miejsce w bramce, a nie z miejsca wygryźć Anglika i posadzić go na ławce. Jakieś racjonalne argumenty poza tym, że Raya jest Hiszpanem i Arteta jest Hiszpanem? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Just now, krzysiek923 said: No dobra, a ktoś mi wytłumaczy, o co tak naprawdę chodzi z Ramsdalem? To przez jakieś notoryczne krytyczne błędy? Nie wiem, wydawało mi się, że Raya przychodzi konkurować o miejsce w bramce, a nie z miejsca wygryźć Anglika i posadzić go na ławce. Jakieś racjonalne argumenty poza tym, że Raya jest Hiszpanem i Arteta jest Hiszpanem? Raya gra dobrze nogami, Ramsdale niekoniecznie. Takie czasy, że bramkarz może srednio bronić, ale musi dobrze podawać Cytuj
krzysiek923 1 646 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, Bartg napisał: Raya gra dobrze nogami, Ramsdale niekoniecznie. Takie czasy, że bramkarz może srednio bronić, ale musi dobrze podawać Onana przyszedł, bo gra dobrze nogami, ale jak się okazało, że średnio mu idzie bronienie, to podobno United już wzięło na celownik Maignana, wbrew oficjalnej "wierze" ten Haga w niego, no nie ma reguły. Zresztą, Raya w kwestii bronienia też się ostatnio nie popisał, więc tak jakby wychodzi na zero bilans. Ile goli Arsenal stracił po złych podaniach Ramsdale'a w poprzednim sezonie? No chyba, że chodzi o atut w ataku, wykop typu "laga na Robercika". Edytowane 8 grudnia 2023 przez krzysiek923 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Onana wpuścił 18 goli, obronił 56 strzałów. Chyba najlepszy taki stosunek w lidze w tym sezonie. Wtopy w Lidze Mistrzów i ogólna beka z United mogą trochę wpływać na jego wizerunek. A z drugiej strony niejeden mecz Man United wygrało przy jego obronach 1-0 gdy rywal miał masę okazji, albo i 3-0 jak z Evertonem hehe. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Drużyna listopada United dostaje na old trafford w ryj od Bournemouth Cytuj
ginn 785 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Raya gra głównie ze względu na większe możliwości rozgrywania piłki od tyłu, a że nie jest w formie to i babole wali. Dyskusja w tym temacie jest cały czas gorąca, a dodatkowo media nakręcają temat, bo Rams jest angolem. Mnie osobiście wybór Hiszpana na jedynkę nadal nie przekonuje, ale ufam Artecie. Ogólnie to ostatnio mało się mówi o Havertzie, a to chyba dobrze Widać, że chłopak łapie coraz większy luz, pojawiła się większa pewność siebie i są też efekty liczbowe. Czuję że powoli odpala... Cytuj
Rash 234 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Bartg napisał: I cyk, United 0:2 To samo miałem napisać już 3!!! Drużyna miesiąca pełną gębą Edytowane 9 grudnia 2023 przez Rash Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Pogłoski o odrodzeniu ManU były mocno przesadzone. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Haha 0:3 a tak potężnie pokonali Chelsea Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Maguire po nagrodzie za nic znowu dostał wylewu i kryje powietrze. Wisienki nigdy nie wygrały na OT? No to cyk kolejne trofeum do Gabloty holenderskiego wuefisty. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Spokojnie, na konferencji będzie ze dobrze kreowali, mieli wyższe xG, a Bournemouth wygrało nie zasłużenie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Jak pójdzie dobra seria, to jest szansa na 5 porażek z rzędu od dzisiaj. Zaraz w LM Bayern, potem Liverpool, West Ham i Aston Villa. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Bruno lapie 5 zolta przy stanie 0:3,a za tydzień Liverpool będzie znowu 0:7 Cytuj
Rash 234 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 (edytowane) 4:0 buuuu jednak 3:0 var Edytowane 9 grudnia 2023 przez Rash Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 0:4, haha co tam się dzieje w tej obronie XD miłej soboty! Cytuj
Rash 234 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Czekam na rancik od marka goldbridga Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Bayern 1:5, United 0:3. W tygodniu starcie tytanów Cytuj
ginn 785 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Co ten Aston Villa w tym sezonie kręci Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 1 minute ago, Figaro said: Odkąd posadzili Matiego Emery antypolak, tak jak Arteta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi