krzysiek923 1 643 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia Nie oglądam regularnie United, toteż nie wiem jak gra regularnie McTominay, ale na oko to niezły rezerwowy w takim klubie jak United i na ligę spoko jest. Mi się wydaje, że w drużynie Fergusona by robił robotę, ma ten vibe. Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia MU druzuna ktora kreci sie wokol krola Alexa, jebac Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 10 minutes ago, Hanza71 said: MU druzuna ktora kreci sie wokol krola Alexa, jebac Nie zesraj się Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia McTomminay to akurat uratował Man U w tym sezonie przed kilkoma kolejnymi kompromitacjami. No ale to chyba i tak nie ten level na tak wielki klub Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia (edytowane) 33 minutes ago, Bartg said: Nie zesraj się Retkinia 4life chujku Edytowane 21 kwietnia przez Hanza71 1 Cytuj
ginn 785 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia W meczu Notthingam z Evertonem Ci pierwsi w trzech ewidentnych sytuacjach nie dostali ani razu karnego. Standardy w Premier League 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 1 minute ago, ginn said: W meczu Notthingam z Evertonem Ci pierwsi w trzech ewidentnych sytuacjach nie dostali ani razu karnego. Standardy w Premier League Pewnie w nagrodę Anthony Taylor dostanie jakiś hit kolejki do sędziowania 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Arsenal - Chelsea. Swietna, dynamiczna pierwsza polowa w wykonaniu Kanonierow (znajac ich to sie moze zmienic ofc). Chelsea mialo tylko 2 dobre zrywy i przy jednym Cucurella mogl nawet ukasic.Cholera, ten Havertz - ja wiem ze to swietny kopacz, ale te jego zachowania to typowe dla dychy lub OPS, a nie 9. Chlop mial pol bramki odsloniete, patelnie, to wolal podawac niz zaladowac i zapomniec.Jeszcze dwa slowa o obronie AFC. Musze przyznac ze bardziej podobala mi sie ta z Kiwiorem (ktory dzisiaj lawa). Defensywa widocznie przecieka bez niego.A, no i czerwien dla tego chama N. Jacksona za faul na Tomiyasu. Olbrzymia kontrowersja ze nawet upomnienia nie dostal. Sedziowie w pokoiku spali widocznie… Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Cole Palmer Football Club na całego Nawet White strzela 2 gole xD 1 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia Cole Palmer Football Club na całego Nawet White strzela 2 gole xDBez kitu, tyle funtow wydane, a jest gorzej niz bylo sezon temu. Jakies abstrakcje typu klotnie o karne…Arsenal przykrecil srube w drugiej polowie.Odegaard - to jest jeden z nielicznych przypadkow gdy zlote dziecko faktycznie zostalo pilkarzem klasy swiatowej. Rzadko kiedy dowoza te dzieciaki, presja zjada.Rice - zamyka mordy wszystkim znawcom, ktorzy twierdza ze przeplacony. To jak Ryzy jest przeplacony to kim jest Antony, Enzo albo Caicedo?Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia ja już nie wiem czy bardziej gardze tymi kopaczami z górniczej doliny czy trenerem znalezionym w płatkach śniadaniowych Cytuj
ginn 785 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) Pewnie się domyślacie, że nie było nawet żółtej Jestem ciekaw, czy coś się zadzieje w kwestii sędziowania na kolejny sezon. Ktoś powinien wykonać szczegółowy raport ze wszystkich pomyłek sędziów z bieżącego sezonu. Byłoby co czytać. Edytowane 24 kwietnia przez ginn Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Dobrze, że chociaż będą półautomatyczne spalone od przyszłego sezonu. Ale z kartkami już niestety ludzie decydują. Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 19 godzin temu, Bartg napisał: Cole Palmer Football Club na całego Nawet White strzela 2 gole xD Mauricio Pochettino before the game: “Palmer out means a chance for the players to prove they are Chelsea Football Club… not Cole Palmer Football Club”. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Andre Onan Barbarzyńca Co za asysta dla Sheffield Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia A tymczasem Liverpool wypisuje się z wyścigu o tytuł przegrywając w 60 minucie 2:0 z Evertonem. 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Bruno jednoosobowa drużyna ostatnio Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 2 minutes ago, ginn said: Jutro całym serduchem za Brighton Moder wyjaśni Cytuj
ginn 785 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) W zeszłym sezonie na finiszu City wyłapało remis z Brighton, więc z potężnym Moderem w składzie? Why not Edytowane 24 kwietnia przez ginn Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia A no i Jean Philippe Mateta został dziś legendą Fantasy zdobywając 29 pkt w kolejce. Najlepszy kapitan u mnie od wielu lat. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 11 godzin temu, Bartg napisał: Bruno jednoosobowa drużyna ostatnio Bruno Fernandes FC i Cole Palmer FC. Dwie lokomotywy ciągnące swoje mierne wagoniki. 10 godzin temu, Bartg napisał: A no i Jean Philippe Mateta został dziś legendą Fantasy zdobywając 29 pkt w kolejce. Najlepszy kapitan u mnie od wielu lat. No to gratuluję, postawiłeś na właściwego konia. Ja również nie narzekam - kolejka się jeszcze nie skończyła (dzisiaj BHA - MCI), a już dla mnie najlepsza w tym sezonie. 128 pkt., ale nie trafiłem z kapitanem. Ostatnio Saka coś zawodzi. Tylko asysta w dwóch kolejkach, słabiutko na niego. Natomiast ogólnie - grzechem byłoby narzekać. Na ławce już czekają Pedro Porro i Son, bo przypominam teraz podwójna kolejka dla Totków, no i dla Cole Palmer FC też. 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia U mnie tak, nie byłem przekonany co do -12 no ale opłaciło się mocno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi