Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Liczę, że dzisiaj Liverpool pyknie Aston Ville, żeby Tottenham mógł jeszcze żyć nadzieją skończenia na 4 miejscu. Wtedy powinien gryźć trawę w meczu z City :Cell:

Edytowane przez ginn

Opublikowano

Też mocno na to liczę. Nie ma lepszego finału do tego sezonu niż wtorkowy mecz, w którym cały świat będzie liczyć na TOTTENHAM, żeby POKONALI MAN CITY, żeby URATOWAĆ ARSENAL. I świat. Nie może być lepszego zwieńczenia.

5-1 dla Man City zapewne będzie.

Opublikowano

Ładnie się odwala na koniec ligi. PL jak zawsze, dostarcza :obama:

FB_IMG_1715667892196.jpg

Opublikowano

Mam ziobro oczekiwań, ale przy stanie 0:0 to ostatnie minuty będę oglądał na stojaczka :kaz:

Opublikowano

Ale ta kontra co wychodzili 4 na 2 to kryminał. 

Póki co bardzo dobrze wygląda Tottenham, mocny pressing, dużo gry szybką piłką, brakuje tylko Sona w formie. 

City z problemami i oby tak było do końca :banderas:

Opublikowano

Np raz tam bramkarz kfc wybronil strzal chyba foddena, z kolei spurs z ta zjebana kontra tez sie prosza o wpierdol. 
kurwa no niech nawet bedzie ten remis

W razie czego west ham tez nie ogorki ale wciaz… lepiej jako lider ostatnia kolejke startowac

Opublikowano

Kurde nie wiem kiedy ostatnio którykolwiek z grających w tym meczu klubów (Man City, Tottenham czy Arsenal) dostarczał mi takich emocji jak to spotkanie, stawka jest niepowtarzalna.

Opublikowano

jeden raz mogli by coś dobrze zrobić ten jeden jebany raz mogliby być użyteczni... no nic "kibicujemy" kogutom dalej...