Kaczi 821 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja ale od Ryżego to Ty się odkapsluj co? Można dyskutować który lepszy Areola czy Fabian tylko przy obecnej formie City ma to marginalne znaczenie Cytuj
ginn 785 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja (edytowane) Saliba i Gabriel też by się przydali, co by Haalanda do kieszeni schować Edytowane 14 maja przez ginn Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja ech.. wychodzi na to że tytułu nie wygrywa się z najsilniejszym tylko z tym słabszym..... Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja dalej boli ;( pozostaje liczyc na potezny whu Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Fajnei by było, jakby WHU w ostatnim meczu Moyesa wystawiło najmocnieszy skład i chociaż się starało. Historycznie patrząc można się jednak spodziewać fali rezerwowych z Fabianem na bramce i jakimś Mubamą w ataku. Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja I pomyslec ze od tego west hamu, w grudniu Arsenal wylapal na pizde 0:2 u siebie ;( Byle do niedzieli Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Kibice Kanonierów, mam do was apel - martwcie się o postawę własnej drużyny, a później o City xD Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Kibice West Hamu maja podobne nastawienie co Ci Spurs Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Nie no, w to że WHU urwie punkty to chyba już nikt kompletnie nie wierzy, liga jest skończona. Oczywiście pewnie sobie puszczę gdzieś w rogu i będę patrzył z nadzieją, ale bądźmy poważni. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja to że Morgana nie lubią mnie nie dziwi. Ja się też raczej nie łudzę Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Mnie to w ogóle nie dziwi. City jak już poczuje krew i szansę na tytuł, to nie pęka. Liverpool 2 razy próbował i nic z tego nie wyszło. A jeszcze w pamiętnym sezonie 11-12 gol Aguero zabrał tytuł MU. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja (edytowane) Póki łysy jest u steru to gwarantem tytułu może być tylko wykręcenie 100 punktów w sezonie. Dalej nie mogę przeboleć tej spierdolki ze strony Sona, taka sytuacja... Edytowane 15 maja przez ginn Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Chelsea mogłaby mieć nawet Ligę Europy po ostatniej kolejce, ale Tottenham gra akurat z Sheffield No i dzisiaj mecz jeszcze trwa. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja (edytowane) Ciekawe jaki będzie wynik głosowania. Cytat EXCLUSIVE: Premier League clubs to vote on proposal to scrap VAR from next season. Resolution formally submitted by Wolves to abolish system + will be on agenda at June 6 AGM. Any rule change needs 2/3s majority (14 of 20 members) to pass @TheAthleticFC Edytowane 15 maja przez ginn Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Moze faktycznie im ten var niepotrzebny, w tej sytuacji nie bylo ponoc karnego 1 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 15 maja Opublikowano 15 maja Nie ma chyba w Europie drużyny tak uzależnionej od jednego piłkarza jak United od Bruno Cytuj
ginn 785 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Widziałem, że ETH walnął jakąś solówkę na mikrofonie. Czy kibice mu uwierzyli? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 41 minutes ago, ginn said: Widziałem, że ETH walnął jakąś solówkę na mikrofonie. Czy kibice mu uwierzyli? Obiecał Puchar Anglii, to może zostanie jak zdobędzie Dla dobra beki z United może być. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja https://www.standard.co.uk/sport/football/ederson-injury-update-man-city-news-b1158235.html Ederson ze złamaną kością oczodołu nie wystąpi w meczu z WHU Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja 52 minutes ago, Kaczi said: https://www.standard.co.uk/sport/football/ederson-injury-update-man-city-news-b1158235.html Ederson ze złamaną kością oczodołu nie wystąpi w meczu z WHU I w finale pucharu anglii Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja no i co, możemy liczyć na potężne flopy, a i tak ostatecznie city wciśnie bramkę więcej, choćby to miało być 4:3 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Ale Ortega broni w tym sezonie dużo lepiej od Edersona akurat, przynajmniej wg wszelkich statystyk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi