ginn 789 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia To pewnie będzie jedno z najważniejszych zwycięstw na wyjeździe, biorąc pod uwagę klasę rywala. Zastanawiała mnie wczorajsza cieszynka Trossarda - pokaz frustracji siedzenia na ławce kosztem Martinelliego, czy jednak nie było tutaj drugiego dna. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia Inni piłkarze: nie będę celebrował gola przeciwko byłemu klubowi, szacunek. Pedro Neto w drugim meczu po odejściu z Wolves: Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia 11 hours ago, ginn said: To pewnie będzie jedno z najważniejszych zwycięstw na wyjeździe, biorąc pod uwagę klasę rywala. Zastanawiała mnie wczorajsza cieszynka Trossarda - pokaz frustracji siedzenia na ławce kosztem Martinelliego, czy jednak nie było tutaj drugiego dna. coś tam na rzeczy pewnie jest, widać że to chłopak z ambicją i chce grać Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia 5 hours ago, ogqozo said: Inni piłkarze: nie będę celebrował gola przeciwko byłemu klubowi, szacunek. Pedro Neto w drugim meczu po odejściu z Wolves: Neto nie strzelil w tym meczu gola, mdr Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 25 sierpnia Opublikowano 25 sierpnia Przynajmniej poczekał na asystę i na wynik 6-2, mogło być gorzej, przynajmniej nie rzucił się ot tak po pierwszym golu jaki Chelsea strzeliła. Noni Madueke napisał na Instagramie (zamiast DM-ki?) zdanie "this place is shit" przed meczem, strzelił hat-tricka (3 gole w jednym meczu dla Madueke to tak jakby Haaland strzelił 30 goli w meczu), przeprosił po meczu do kamery że niechcący obraził miasto. Ciężki dzień dla Wolves. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia (edytowane) ja jebie wychodzi na to, że jednak Sterling dołączy do Arsenalu no i nowy nabytek Moreno uwaga POŁAMAŁ się na treningu i wypada na kilka tygodni. Mój ulubiony klub w Anglii ale patrząc na powyższe jednak klub mem i o mistrzostwie możnna pomarzyć Edytowane 30 sierpnia przez bartiz Cytuj
ginn 789 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia A co widzisz złego w darmowym wypożyczeniu Sterlinga, gdzie Chelsea pokrywa ponad połowego jego pensji? Idealna opcja na backup, gdzie na rynku nie było nikogo wartościowego do kupienia. Chłop wykręcił 12 G/A przy nieco ponad 2000 minut. Kilka goli dołoży ze spokojem. Merino? No cóż, ogromny pech... Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia No zobaczymy, może na coś się przyda. Dzis Trossard zaczyna za Martinellego, no proszę cieszynka z zeszłego tygodnia zadziałała? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Wiele jest donosów, że i Sterling sumarycznie obniżył pensje, i Arsenal płaci mniej niż pół z niej. W tym świetle nie brzmi to tak śmiesznie. Doświadczenie jak mało kto w Anglii, małe ryzyko, najwyżej wróci do Chelsea za rok. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Oho, karuzela sędziowska rozpoczęta. Rice z wątpliwą drugą żółtą + niekonsekwentność sędziego. Ziobro zaskoczenia Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Haaland dziś z 3 golami, 7 w 3 meczach. Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Ten Hag: “Behind Man City, we have won the most trophies over the last two years… so we performed better than anyone else”. “That’s the reality. Those are the facts. This year, we want to win trophies and I’m quite confident about it”. xd 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 31 sierpnia Opublikowano 31 sierpnia Ten Hag ma odpalone na repeat: 1 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września "We brought young players in, we progressed young players, we won trophies, so what can I do more?" 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Casemiro co za masterclass dzisiaj gra to nie mam pytań Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Gdzieś widziałem statystykę, że Liverpool nie wygrał pierwszego meczu z MU od 50 lat, od kiedy zmieniali trenera. Także Ten Hag łamie kolejne rekordy. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Za rok to już na pewno się uda zawojować ligę!!!!!!! Cytuj
Rash 240 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Pięknie się niosło nad tym pastwiskiem gromkie who the fuck are man junajteeeeeed wszystko wróciło do normy. Slot niczym Bob Paisley póki co Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Ja już nie mam jak żartować z tych ludzi, bo oni dosłownie serio tak uważają, że TROFEA TO TROFEA i lepsza jest ekipa jak nawet spadnie do drugiej ligi, jeśli za to ten pucharek z wielką tradycją wygra. Wygrasz kilka meczów w sezonie - meh 3 punkty w słabym sezonie, jeden mecz nic nie zmienia Wygrasz kilka meczów wyglądających tak samo z tymi samymi rywalami w pucharku - TROFEUM, OSIĄGNĘLIŚMY WIĘCEJ NIŻ ARSENAL. Co więcej mogę zrobić???? Jeszcze serio widzę masę komentów na angielskich stronkach, jakby Man United jakimś nędzarzem było, "ten Hag nie ma łatwo, ograniczone wydatki przez FFP". Kurna już praktycznie cały skład United został zatwierdzony w epoce ten Haga, czyli albo ściągnięty albo przedłużony kontrakt w ostatnich 2 latach, budżet płacowy na poziomie 200 mln rocznie czyli na poziomie Chelsea (tej okropnej Chelsea co tak dużo kasy wydaje że skandal), nawet tego lata ściągnęli czterech drogich piłkarzy do jedenastki czyli tak naprawdę relatywnie sporo - a ten ciągle jest przedstawiany przez wielu jako najbiedniejszy trener świata w najtrudniejszej sytuacji, w której nawet Jezus by pewnie nie wyczarował dodatniego bilansu bramkowego w sezonie. Szczerze to gra United nie wygląda jakoś tragicznie, mają okazje, jeszcze myślę nawet niezły wynik może być w lidze (może nawet wyżej niż ósme!), ale kurde jak to czytam wszystko, to trudno nie cieszyć mordy, jak przegrywają. Oczywiście zdobywając ważne TROFEA w pucharkach. A Liverpool z kolei nie aż TAK dominujący, jak wyniki pokazują. Alisson usłyszał, że mu ściągają następcę Gruzina, to kurde wszystko broni w tych meczach. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 2 września Opublikowano 2 września Cytat Most goals scored at Old Trafford since January 24th, 2021: Marcus Rashford - 31 Bruno Fernandes - 29 Cristiano Ronaldo - 17 Scott McTominay - 13 Mohamed Salah - 10 Anthony Martial - 10 2 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września W wielu krajach jak np. Brazylia kluby fanowskie z kolorów, nazwy i nieraz też herbu są dość powszechne, zresztą nawet w Anglii stary Arsenal jest w pewnym sensie spinoffem Nottingham Forrest itd., a nawet duże kluby (Leeds, Crystal Palace, Bournemouth) zmieniały kolory już po założeniu żeby naśladować zagraniczne popularne kluby. Sam Juventus wybrał koszulki na wzór Notts, choć na świecie jest chyba najwięcej Juventusów, często zmieniają potem nazwy ale herb zostaje w miarę podobny. Przykłady z Francji i Włoch: Czasem nawet kluby na świecie naśladują kadry narodowe: 1 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września a to z ekwadoru. dziwna praktyka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi