Gość Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 (edytowane) A ja okrutny marudzę, na ch*jową defensywe Barcy. Taka esencja PL, szybko, bez zbędnych duper szwanców, takich jak defensywa, dobrze, że tak nie graja w LM, bo na 2 strzelone gole traciliby 5. Man Utd ma mniejszych z(pipi)ywaczy 100 akcji i to oni wygrali. Edytowane 18 września 2011 przez Gość Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 (pipi), nie łudziłem się ze wygrają, ale remis był na wyciągniecie reki. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 A ja okrutny marudzę, na ch*jową defensywe Barcy. Taka esencja PL, szybko, bez zbędnych duper szwanców, takich jak defensywa, dobrze, że tak nie graja w LM, bo na 2 strzelone gole tracili 5. Man Utd ma mniejszych z(pipi)ywaczy 100 akcji i to oni wygrali. Barca nie ma defensywy. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 Romelu Lukaku przybył do Chelsea. Na pierwszym treningu Villas Boas pokazuje palcem piłkę. "Ball", mówi. Pokazuje bramkę. "Goal". Kopie piłkę do bramki, machając rękami - "ball, kick, goal, goal, GOAL!!!". Lukaku na to: "panie trenerze, ja bardzo dobrze znam angielski". Villas Boas: "Cicho, mówię do Torresa". Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 A ja okrutny marudzę, na ch*jową defensywe Barcy. Taka esencja PL, szybko, bez zbędnych duper szwanców, takich jak defensywa, dobrze, że tak nie graja w LM, bo na 2 strzelone gole tracili 5. Man Utd ma mniejszych z(pipi)ywaczy 100 akcji i to oni wygrali. Barca nie ma defensywy. No właśnie Cytuj
Gość Orson Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 no cóż , szkoda punktów , bardzo waznych zresztą ale trzeba powiedziec , ze wyynik nie odzwierciedla gry bo Chelsea grało dobrze, gdyby tylko skutecznosc lepsza była... kapitalny gol Naniego! Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 Nie odzwierciedla też gry Manchesteru, który też mógł nastrzelać więcej goli. Wynik był słuszny. Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 E tam Nani, najlepszy był drugi gol Torresa Cytuj
Gość Oran Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 Nie kminie drugiego gifa, torres wiadomo, nikogo nie zaskoczył Cytuj
wasu77 0 Opublikowano 18 września 2011 Opublikowano 18 września 2011 Drugi gif - reakcja SAFa na gol Naniego Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Arsenal właśnie dostaje 1-0 od Shewsbury w Pucharze Ligii. Widocznie Arsene uznał że wszystkich nadal śmieszy obecna sytuacja Kanonierów więc postanowił jej nie zmieniać. Cytuj
Richer 6 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Równy gość z tego Arsena ;D Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Fabianski; Jenkinson, Miquel, Djourou, Gibbs; Oxlade-Chamberlain, Coquelin, Frimpong, Benayoun; Park, Chamakh Ten skład by ze Śląskiem Wrocław nie miał szans. Dla porównania: United też wystawiło drugi-trzeci skład... i są w nim Michael Owen, Ryan Giggs i Dimitar Berbatow. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Co za różnica czy Arsenal przegra wszystko w marcu / kwietniu czy teraz Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 W sumie napisałeś to w momencie, w którym padał gol na 3-1 dla Arsenalu. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 21 września 2011 Opublikowano 21 września 2011 No dobra, ale generalnie chodziło mi o ligę. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Kostka Jacka Wilshere'a kiepsko się zalecza i piłkarz musi przejść operację. Jeśli dobrze pójdzie, wróci do pełni formy gdzieś w połowie sezonu. Jeśli nie... Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 (edytowane) Szkółka FC Barcelona straciła wielki talent. W ślady Cesca Fabregasa poszedł Guim Laporta. Syn byłego prezydenta Barcelony przeniósł się do Londynu i trafił do Arsenalu. A nie mówiłem? Wenger nie byłby sobą... Wprawdzie ma dopiero 14 lat, ale pewnie za 5 będzie stanowił trzon składu, o ile Wenger pozostanie tyle czasu na stanowisku. A mecz Carling Cup a za dobrze pokazał dlaczego Romelu Lukaku nie został zgłoszony do Ligi Mistrzów. Nie wiem co ludzie w nim widzą... Edytowane 24 września 2011 przez majsterrPL Cytuj
stey 9 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Wątpię, że Wenger utrzyma się tyle na stanowisku. Już teraz trzyma się stołka tylko dzięki swoim zasługom, bo każdy inny trener już dawno by poleciał. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 A mecz Carling Cup a za dobrze pokazał dlaczego Romelu Lukaku nie został zgłoszony do Ligi Mistrzów. Nie wiem co ludzie w nim widzą... to swiadczy tylko o twojej ignorancji Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Wątpię, że Wenger utrzyma się tyle na stanowisku. Już teraz trzyma się stołka tylko dzięki swoim zasługom, bo każdy inny trener już dawno by poleciał. Lol. No ale już to parę razy pisałem w tym temacie. Każdy inny trener po prostu nie wzbudzałby gadek o zwolnieniu. Cytuj
stey 9 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 ogqozo, nie bardzo rozumiem? Ogólnie na obraz zwolnionego Wengera składają się nie tylko ostatnie wyniki, ale cało kształt. Absolutna posucha jeżeli chodzi o trofea, marne ruchy transferowe. No, ale oczywiście możesz mieć swoje zdanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi