Gość majsterrPL Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 A mecz Carling Cup a za dobrze pokazał dlaczego Romelu Lukaku nie został zgłoszony do Ligi Mistrzów. Nie wiem co ludzie w nim widzą... to swiadczy tylko o twojej ignorancji Może i jest wielkim talentem, ale jeszcze dużo wody upłynie nim coś z niego będzie, a jak widzę tych pieniaczy, którzy widzą go w składzie zamiast Torresa czy Drogby to mi się śmiać chce. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 ogqozo, nie bardzo rozumiem? Ogólnie na obraz zwolnionego Wengera składają się nie tylko ostatnie wyniki, ale cało kształt. Absolutna posucha jeżeli chodzi o trofea, marne ruchy transferowe. No, ale oczywiście możesz mieć swoje zdanie. Tyle że ruchy transferowe nie są marne, a posuchę trofeów to ten klub miałby z każdym innym trenerem. Ale oni nie byliby Wengerem, więc nie gadałoby się o ich zwolnieniu. Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Kimkolwiek by nie byli, od tylu lat, mimo iż Arsenal przynosi dochody, nic nie wygrywa, więc każdy byłby "zwalniany". Cytuj
stey 9 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Kompletnie się nie zgodzę z twoim zdaniem, według mnie każdy inny trener już dawno by poleciał, a Wenger tylko trzyma się stołka bo jest Wengerem. Nie chcę wchodzić w dyskusję na temat transferów bo dla mnie Arsenal wykonuje żenujące ruchy na rynku, a według Ciebie jest inaczej i niech tak zostanie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Torres zaczął strzelać i ustrzelił też czerwoną. Cytuj
karol885 0 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Torres sie rozkreca bo wkoncu jest jeden piłkarz w chelsea, ktory chce z nim grac (Mata) , wczesnie bylo to co kiedys z Szewa. Lampard i Tery go nie lubili i nikt z nim nie chciał grac Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Torres sie rozkreca Erm... widziałeś może mecz z United? Tymczasem Arsenal niby wygrał 3-0, ale tradycyjnie kolejny gracz musiał doznać kontuzji. Tym razem Walcott. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 United w kryzysie. Już prawie 30 minut meczu, a oni ciągle bez gola (chociaż mogli dostać karnego w pierwszej akcji). Kontuzjowany lekko jest Rooney, a gdzieś w 10. minucie doszedł też Hernandez. Na ataku więc Berbatow i Owen. Kto by pomyślał! edit: Dobra nevermind, nie było tego posta. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 (edytowane) fuuuuu, trzeba znaleźc sposób na ekupe Ferguusona bo Premier league stanie sie nudna jak liga hiszpanska edit- o i proszę, brawo Stoke! Edytowane 24 września 2011 przez Orson Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Zal ... Obrona strasznie słabo "Patyk" miał chyba z 10 sytuacji ale oferma potrafiła tylko jedna wykorzystać ... Pomijam brak karnego na początku i drugiego po ręce w drugiej połowie nawet bez tego powinni to wygrać a z(pipi)ali Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Rooneya zabrakło. Cytuj
winner 183 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 I bardzo dobrze się dzieje. Tak w ogóle to Stoke mnie zadziwia w tym sezonie. Wygrali z LFC no i te remisy z CFC, a teraz z MU. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Akurat w zeszłym sezonie też tak było, tyle że z United dwa razy przegrali po 1-2. Myślę jednak, że fakt nieobecności w składzie MU trzech pierwszych preferowanych napastników (taki Hernandez strzelił wtedy Stoke trzy gole) może nieco wyrównać efekt zaskoczenia w tym przypadku. Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Nie chcę wszczynać na nowo wojny, wstawiam tylko zdjęcie pokazujące, że gol Naniego też nie powinien być uznany: Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Nikogo to już nie obchodzi. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 No właśnie, poza tym trzeba było pokazać również nieuznane karne dla MU. Cytuj
Gość Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Zgadzam się, takie rzeczy są tylko istotne w meczach Barca vs reszta świata. Można o tym latami pisać. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Mam pytanie do znawców. Jaka jest obecnie sytuacja Berbatova w MU ? W LM za dużo jak na razie nie gra, patrząc po statystykach (nie śledzę PL) w lidze też coś cieniutko. Co jest przyczyną takiego stanu rzeczy ? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 (edytowane) leniwy to Bułgar to i na ławe posadzono gościa (dywaguję ) Edytowane 28 września 2011 przez Orson Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Trzech kolesi gra lepiej od niego. Jak dostał szansę, to grał piach. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Berbatov nawet jak dostaje 5 minut to wygląda tak, jakby grał wcześniej z 10h pod rząd, rusza się jak mucha w smole. Nic dziwnego, że siedzi przy takiej konkurencji. 1 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 29 września 2011 Opublikowano 29 września 2011 Przyczyną jest to, że w pewnym momencie (bodaj luty) Ferguson uznał, że po prostu lepiej jest wystawić Hernandeza i tak twierdzi do dziś. Nie jest to chyba kontrowersyjna opinia. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 30 września 2011 Opublikowano 30 września 2011 Berbatov, średni zawodnik, musi rywalizować z Rooneyem, który jest w świetnej formie, Chicharito, który strzela gole jak na zawołanie oraz z Welbeckiem, który nagle wbił się do składu i bardzo dużo wnosi do gry United. Póki co Berba z wyżej wymienionych zawodników jest najsłabszy, a trzeba przecież pamiętać, że jest jeszcze Owen, również strzelający ważne bramki. Nie wspominam o Diouf'ie, bo to żadna konkurencja (choć z drugiej strony... dla Berbatova każdy jest konkurentem). Domyślam się, że Ferguson, widząc jak Bułgar prezentuje się na treningach, woli wybrać po prostu lepszych piłkarzy. 1 Cytuj
kilix 128 Opublikowano 1 października 2011 Opublikowano 1 października 2011 Wszystkich fanów spokojnego, "angielskiego" kibicowania zapraszam na mecz Everton - Liverpool. Everton gra, niezasłużenie, w 10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi