Kroolik 7 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 I oto właśnie chodzi. Znasz firmę która w regulaminie niekorzystne dla nas zapisy wali pogubionym, dużą czcionką i zaznaczone kolorem? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Swoja droga to jest jakis ewenement ze tak sobie pozwalaja robic(i nie mam nawet na mysli zabierania kasy bez mej swiadomej woli ale o brak normalnej drogi by z tego zrezygnowac). Jako iz dodzwonic do nich sie nie umialem uzylem malego wybiegu i podalem im dane starej nie waznej karty.Raz dwa skoncza kase zabierac gamonie jedne. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Sporo płatnych subskrypcji ma automatyczny renewal. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Najciekawsze rzeczy z wywiadu z Kubą Mirskim z Microsoftu: -Xbox Live w Polsce będzie, ale nie wiadomo kiedy -polski Marketplace będzie, ale wraz z Xbox Live PL, czyli nie wiadomo kiedy -z gier wydawanych przez Microsoft w pierwszym półroczu przetłumaczone zostanie Too Human, Lost Odyssey i Ninja Gaiden 2 będą po angielsku (co oznacza, że od premiery NG2 dzielą nas 4 miesiące ) -wśród konsol obecnej generacji X360 sprzedał się w Polsce najlepiej, konkretnych danych oczywiście nie podano -nie będzie oddziału Microsoft Game Studios w Polsce -niedługo czeka nas niespodzianka, która sprzeda w naszym kraju "kilkadziesiąt tysięcy konsol X360" (obstawiam obniżkę cen konsol, która według plotek miałaby nastąpić przed premierą GTA IV) -w tym roku odbędzie się Xbox Fun Day, ale o tym już chyba wiadomo -nie będzie promocji filmów HD DVD w Polsce -program VIG odżyje, konkrety pojawią się "w najbliższych miesiącach" O wiele bardziej zaciekawiła mnie reklama pod wywiadem, chyba muszę sobie sprawić taki wybielacz do zębów . normalnie jakby tego wywiadu nie bylo to bym wiedzial dokladnie tyle samo, co po nim... to sa juz gdzies na forum odpowiedzi do naszych pytan ktore zadawalismy poprzez forum? odpowiedzi są w najnowszym numerze exstrema zgadzam sie z przedmówcą ten Kuba Mirski z Microsoftu to ma gorszą wiedze na temat przyszłosci firmy w której pracuje niż sprzątaczka która tam zamiata podłogi odpowiedzi w wywiadzie to dno Koso powinien pożyczyć pistolet od Gamery i wtedy gosciu może by powiedział jakieś konkrety a nie to co teraz (zestaw tych odpowiedzi słysze już conajmniej od roku) Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 Krótka piłka...Koso bez Gamery ("na dzikiej ku*wie" ofkoz) nie powinien się pojawiać na tym wywiadzie, bo bez tego substytutu nie otrzyma nigdy porządnego produktu w postaci konkretnych odpowiedzi Te odpowiedzi to jakieś pierdu pierdu, a ta wielka "niespodzianka" to będą pewnie darmowe lizaki z logiem X0 dla dzieciaków :f Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Jakie kable sa w wersji Arcade?Chodzi mi o to czy jest Component. Cytuj
Boniek 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Czy ktoś ma informacje na temat coraz szerzej i częściej oferowanych gier na Xbox360 w postaci "oem" na allegro.pl? Nie powiem żebym niska cena mnie nie kusiła, brak pudełka i instrukcji to rzeczy, które da się przełknąć o ile gry nie są kradzione. Przecież po to człowiek gra na oryginałach żeby wspomagać deweloperów a kupno kradzionego oryginału to to samo co piracenie jakby nie patrzeć. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Nie wiem skad sa ,ale po rozmowie z gosciem ,ktory sprzedaje mowi ,ze maja "dostawcow" ,a teraz bedzie posucha przez miecha ,bo sie gry skonczyly czy jakos tak. W kazdym razie kupilem 3 gry w ten sposob i sa to nowki ,ale z jakiego zrodla to nie mam pojecia. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 To chyba oczywiste, że takie gry, bez oryginalnych pudełek nie pochodzą z legalnego źródła. Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Wiele gier jet produkowanych w Polsce, skoro więc limitki Forzy 2 czy DMC4 mogą wyciekać na długo przed premierą, to pojedyncze płyty pewnie tym bardziej. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Najbardziej prawdopodobne, że są to "wycieki" z tłoczni (wynoszone w "waflach" hehe). Po prostu kradzież. Zdarzają się też wersje "zakoszone" prosto ze sklepów, ale nie w takiej ilości. Natomiast wersje "Promo" to wszelkiego rodzaju darmówki na co większych imprezach. Choć w tym przypadku nie można mieć pewności, że dana gra jest w wersji ostatecznej - takiej która trafia do tłoczni i w konsekwencji na półki sklepów. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Wiecie ,ten z ktorym gadalem mowil, ze np. takie nfs prostreet ma 50sztuk, a przeciez nie sprzedaje tylko takiej 1 gry. Tak wiec watpie ,zeby to robil ktos z poza tloczni. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 A te gry ktore sa normalnych opakowaniach, ale odfoliowane skad pochodza? Chodzi mi o aukcje z hurtowymi ilosciami takich gier. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 (edytowane) Wiecie, że takie gry przewożone są TIRami w miejsca docelowe? e: jak wszystko e2: od dystrybutora już normalnie - kurierem - o ile dobrze pamiętam Edytowane 25 lutego 2008 przez t3xz Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 (edytowane) A te gry ktore sa normalnych opakowaniach, ale odfoliowane skad pochodza? Chodzi mi o aukcje z hurtowymi ilosciami takich gier. roznie, najczesciej za granica wynosza ze sklepow, folie zdejmuja by wyjac paski magnetyczne... owiec: te bez opakowan i do tego przed premiera to na pewno z fabryki wynosza i nie wazne czy to 1szt. czy 100szt. pochodzenie jest to samo a w fabryce gdzie sie produkuje tego tysiace, takie 100szt to....nie zdziwilbym sie jakby to kombinowali na zasadzie, odpady, zle wytloczone.... Edytowane 25 lutego 2008 przez Juchy Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 mi o uszy obiła się informacja, że niektóre z tych tanich gier, które trafiają na Allegro to egzemplarze niespełniające jakichś tam norm, ale w pełni sprawne. Nie mogą trafić do sprzedaży, a ludzie z tłoczni wolą sprzedać na boku niż wyrzucić. Jednak wersja Juchego brzmi bardziej wiarygodnie Cytuj
__bercik07 202 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 no moze byc w tym troche prawdy, kupielm tak orange box i po jakims czasie plyta pekla w 3 miejscach ( dodam tylko ze o plyty dbam ) Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Hej. Ostatnio musiałem zrobić małe przemeblowanie i xbox wylądował na półce. Wygląda to tak . Boję się czy czasami obudowa nie pęknie albo coś takiego, bo to jednak jest jakoś skonstruowane na odpowiednie punkty obciążenia... PS. Na stojąco konsola nie wysuwa tacki i rysuje płyty wiec to rozwiązanie odapada... Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 A nie możesz odesłać konsoli do naprawy, żeby działała na stojąco? Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 A nie możesz odesłać konsoli do naprawy, żeby działała na stojąco? Tia.... Mogę, tylko jest jeden problem - gram w lige w fife 08 (tą z onlinecenter), wyszedlem z grupy bez straty punktu (na 1 miejscu), teraz jedtem w ćwierćfinale i szkoda byłoby zaprzepaścić taką szanse na wybicie się . Po drugie wolałbym ją wyslac az bedzie miala 3ROD zamist wysylac ją co chwila do Czech... Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 To skończ tą ligę i potem wyślij, na ROD i tak możesz się nie doczekać. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 To skończ tą ligę i potem wyślij, na ROD i tak możesz się nie doczekać. Nie no prawie upośledzony to ja nie jestem... Liga jeszcze potrwa przez ok. 2 tygodnie i chodzi mi o to czy w tym czasie nic się nie stanie z konsolą... Po prostu konsola troche trzeszczy jak tak leży i martwie się o wytrzymalosc tego plastiku... Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 A jakbyś tymczasowo na tej półce położył jakąś tackę, deskę czy coś, tak żeby powierzchnia na której leży konsola się zwiększyła, pozwalając konsoli na opieranie się na swoich gumowych podkładkach? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi