Juchy 24 Opublikowano 11 marca 2008 Opublikowano 11 marca 2008 spróbuj , przeciez nic nie tracisz, jak sie kapna ze poza gwarancja juz jest to najwyzej odesla Cie z kwitkiem, jak nie to wymienia... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 jak trzeba zglosic usterke pada? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Tak samo jak wszystkiego innego - dzwonisz ,dajesz serial i numer konsoli i zalatwiasz. Cytuj
Zephi 0 Opublikowano 13 marca 2008 Opublikowano 13 marca 2008 Mam pytanie, w jaki sposob MS okresla date zakupu konsoli? W instrukcji pisze, ze do korzystania z gwarancji nie jest potrzebna rejestracja konsoli na stronie, czy przy reklamacji ktos wymaga jakiegos potwierdzenia zakupu z datą? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Niby powino byc na podstawie daty zakupu na paragonie, ale chyba jeszcze nikomu nie sprawdzali Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Każdy przypadek jest sprawdzany na podstawie numeru seryjnego konsoli. Odpowiednio przypisany do każdej w bazie danych MS posiada datę wyprodukowania. Ale to jeszcze nie wszystko co warto wiedzieć. Data wyprodukowania na pewno różni się od daty zakupu, a więc momentu od kiedy powinna obowiązywać gwarancja. W tym przypadku potrzebny jest paragon zakupu. Jak to sprawdza babka z Infolini i sam MS? Nie mam pojęcia. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 W ogole, na jakiej podstawie sprawdza niby date zakupu mojej konsoli ,skoro z serwisu dostalem nowa? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 przeciez oni wiedza wszystko o przebiegu calej historii tej konsoli bo prowadza swego rodzaju dziennik-serwisowy... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 *Juchy: to nie ma sensu rejestrować konsoli, bo oni i tak wiedzą si? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 rejestruje sie jak jest awaria, po co wczesniej? Cytuj
langus 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 No i dzisiaj wybrałem sie po swoją 360-tkę...Oficjalny komunikat nawet na polskiej stronie Microsoftu jest, sklep MM ma wystawione wszystkie rodzaje konsol ale po starych cenach.W Saturnie wogóle ani śladu 360-tek, empik tak samo, został mi jeszcze tylko Gdański ElectroWord.Ze sklepów internetowych tylko nasze PsxExtreme na konsole w nowych cenach i chyba jednak trzeba będzie kupić wysyłkowo.Polska to dziwny kraj... Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Może trzeba trochę poczekać... Ale istotnie głupia sytuacja, nikt nie obniża, to my też nie, chamstwo. Najwyżej kup wysyłkowo i trudno. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Ja kupilem w Saturnie w Krakowie za 777zł. Wersja z zasilaczem 175w. Szumi w czasie gry jak cholera, zaraz chyba oszaleje... Chyba niemozliwe zebym trafil na wersje 90nm z nowym zasilaczem ? (tak wnioskuje przynajmniej po postach Juchego) Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 (edytowane) Wiatraki nie mają związku z wersją. Pewnie po prostu nie spodziewałeś się, że te konsole są tak głośnie. Poza tym, to w zasadzie słychać bardziej napęd niż wiatraki. Edytowane 14 marca 2008 przez Wampis Cytuj
moro. 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 (edytowane) No i dzisiaj wybrałem sie po swoją 360-tkę...Oficjalny komunikat nawet na polskiej stronie Microsoftu jest, sklep MM ma wystawione wszystkie rodzaje konsol ale po starych cenach.W Saturnie wogóle ani śladu 360-tek, empik tak samo, został mi jeszcze tylko Gdański ElectroWord.Ze sklepów internetowych tylko nasze PsxExtreme na konsole w nowych cenach i chyba jednak trzeba będzie kupić wysyłkowo.Polska to dziwny kraj... U mnie w Szczecińskim MM ceny są następujące: arcade - 749zł, premium - 999zł (stara wersja 203w), premium + Pgr4 - 1169zł (stara wersja 203w), premium + halo 3 - 1169zł (stara wersja 203w), premium + Burnout Paradise - 1169zł (nowa wersja 175w), i Elite - 1369zł ... P.S. Sprawdzałem każdy kartonik czy jest ładnie napisane " 175w ", no niestety ale większość była w starej " 203w " . Z góry przepraszam jeżeli coś źle napisałem, pozdrawiam Edytowane 14 marca 2008 przez moro. Cytuj
langus 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 (edytowane) No i dzisiaj wybrałem sie po swoją 360-tkę...Oficjalny komunikat nawet na polskiej stronie Microsoftu jest, sklep MM ma wystawione wszystkie rodzaje konsol ale po starych cenach.W Saturnie wogóle ani śladu 360-tek, empik tak samo, został mi jeszcze tylko Gdański ElectroWord.Ze sklepów internetowych tylko nasze PsxExtreme na konsole w nowych cenach i chyba jednak trzeba będzie kupić wysyłkowo.Polska to dziwny kraj... U mnie w Szczecińskim MM ceny są następujące: arcade - 749zł, premium - 999zł (stara wersja 203w), premium + Pgr4 - 1169zł (stara wersja 203w), premium + halo 3 - 1169zł (stara wersja 203w), premium + Burnout Paradise - 1169zł (nowa wersja 175w), i Elite - 1369zł ... P.S. Sprawdzałem każdy kartonik czy jest ładnie napisane " 175w ", no niestety ale większość była w starej " 203w " . Z góry przepraszam jeżeli coś źle napisałem, pozdrawiam Więc podaje do informacji że w dniu dzisiejszym w Gdańsku ani w MM, Saturnie, Empiku (dwa), czy ElectroWordzie nie było wersji Arcade.Więc konsolki dzisiaj nie otrzymałem...czekam do poniedziałku, wtedy jeszcze raz objadę te sklepy i zobaczę czy w końcu dostanę upragnioną konsolkę czy będę musiał ściągać z neta.Jeżeli ktoś ma jakieś informacje o pojawieniu sie konsolki w normalnej cenie (799zł, Gdańsk) proszę dać znać Edytowane 14 marca 2008 przez langus Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 http://www.komputronik.pl/Konsole_do_gier/...80,cpsrc,ceneo/ Arcade za 730 robi się ciekawie, oby tak dalej :spox: Cytuj
langus 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Jeeeeeeeee!!Dzisiaj wieczorem stałem się szczęśliwym posiadaczem X360 Arcade:) Okazało się że jest on tylko w jednym z Empików w którym byłem rano ale nie były jeszcze wystawione:) Wersja z zasilaczem 175W.Chyba to są te lepsze? Pytanko- Jak to jest z Livem?Zakładać konto na Polskę czy na inny kraj i adres?Thx:) Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 (edytowane) Jeeeeeeeee!!Dzisiaj wieczorem stałem się szczęśliwym posiadaczem X360 Arcade:)Okazało się że jest on tylko w jednym z Empików w którym byłem rano ale nie były jeszcze wystawione:) Wersja z zasilaczem 175W.Chyba to są te lepsze? Pytanko- Jak to jest z Livem?Zakładać konto na Polskę czy na inny kraj i adres?Thx:) Na polske konta nie założyysz bo nie ma PL live'a. Adres mozesz zmyslic bo i tak zalozysz konto na inny kraj niz Polska więc po co prawdziwy adres? Edytowane 14 marca 2008 przez maciucha Cytuj
langus 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Jeeeeeeeee!!Dzisiaj wieczorem stałem się szczęśliwym posiadaczem X360 Arcade:)Okazało się że jest on tylko w jednym z Empików w którym byłem rano ale nie były jeszcze wystawione:) Wersja z zasilaczem 175W.Chyba to są te lepsze? Pytanko- Jak to jest z Livem?Zakładać konto na Polskę czy na inny kraj i adres?Thx:) Na polske konta nie założyysz bo nie ma PL live'a. Adres mozesz zmyslic bo i tak zalozysz konto na inny kraj niz Polska więc po co prawdziwy adres? Czyli wszystko zmyślać? Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 (edytowane) Najlepiej żeby adres który wpiszesz miał pokrycie w rzeczywistości , proponuje google. ja mam zarejestrowane na adres kościoła w Londynie Edytowane 14 marca 2008 przez kulizacja Cytuj
mariopim 6 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Haha ale jaja! Jeszcze niedawno (w południe) na komputroniku cena ARCADE'a wynosiła 769 zł a tu obniżka w ten sam dzień xD Trzeba się skusić Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 14 marca 2008 Opublikowano 14 marca 2008 Tylko przeczytajcie dokladnie, obecnie nie maja na stanie tego Arcade... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Mimo faktu, iż Microsoft ogłosił oficjalne ceny Xbox 360 w przeliczeniu na złotówki (Arcade – 777 złotych, Premium – 1049 złotych, Elite – 1399 złotych) okazuje się, że każda z czołowych sieci narzuca swoje własne stawki, zazwyczaj nieznacznie różniące się od sugerowanych. I tak – Empik za konsolę w wersji Arcade życzy sobie 769,90 złotych, Premium – 999,90 złotych, a Elite 1399,90 zł. Oferta dostępna jest od zaraz. Podobnie w sklepach sieci Saturn, gdzie za Arcade zapłacimy 777 złotych, a za Premium – 1149. Co ciekawe – sieć jak na razie nie ma w swojej ofercie wersji Elite. Natomiast sieć Media Markt planuje wprowadzić tańsze Xbox’y do obiegu od poniedziałku, ale – jak udało nam się dowiedzieć – raczej nie powinno być problemów z dokonaniem okazyjnego zakupu już w weekend. Arcade – 769, Premium – 1099, Elite – 1399 złotych. Dane te zebraliśmy dzwoniąc do wybranych placówek każdej z sieci. Cytuj
langus 0 Opublikowano 15 marca 2008 Opublikowano 15 marca 2008 Ja właśnie nabyłem swoją konsolkę w jednym z Gdańskich Empików (Centrum Matarnia).Wczoraj w innych sklepach nie było wogole żadnych obniżek ani też wersji Arcade.Może dzisiaj jest inaczej, ale nie będę sprawdzał, wczoraj dość się najeździłem a konsolkę miałem 3 km od siebie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi