Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

ale nie wszystkie... np. DOOM ktory jest za 400msp jest u nas niedostepny czy nawet TRAILER GOW2

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 767,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

moge sciagnac triala ale go nie kupie bo mi wywala o blokadzie regionalnej

jak nie wszystkie to jeszcze popatrze

Edytowane przez MasterShake

Opublikowano

maciucha pokaz mi gdzie w Polsce kupie Premiuma za 500zl? Jest na Allegro w zestawie z ROD'em, moze po wakacjach stanieje. EDIT : Do tego ukradne jeszcze TV FULLHD i 10 gierek :)

Edytowane przez wisza

Opublikowano

Czy zna ktos dobra stronke z Aukcjami z Anglii? Szukalem na Google ale linki nie dzialaja, moze w UK byly by tanie Xbox'y 360, to bym zamowil na kuzynke w Anglii i jak bedzie wracac to mi przywiezie :P

Opublikowano
maciucha pokaz mi gdzie w Polsce kupie Premiuma za 500zl? Jest na Allegro w zestawie z ROD'em, moze po wakacjach stanieje. EDIT : Do tego ukradne jeszcze TV FULLHD i 10 gierek :)

Ja poprostu nie rozumiem utrudniania sobie życia... Kupisz x'a w USA - nie masz na niego gwary w PL, gry musisz stamtąd sprawadzać... To jest naprawde aż tak wygodne? Nie lepiej doplacic te 2 stówy (z ta jedna przesadzilem, zapomnialem ze dolar nisko stoi) i nie mieć żadnych problemów?

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Dzieki za linka, w przegladarce wpisywalem www.ebay.uk, a nie www.ebay.co.uk, widzialem tam Premiuma za 344zl PAL, wiec z przesylka doszlo by moze do 400zl, chyba ze kuzynka przywiezie. Pozdro

Opublikowano
Dzieki za linka, w przegladarce wpisywalem www.ebay.uk, a nie www.ebay.co.uk, widzialem tam Premiuma za 344zl PAL, wiec z przesylka doszlo by moze do 400zl, chyba ze kuzynka przywiezie. Pozdro

Eheheheh ale kombinujesz XD mówisz że za 344 premium Oo przeglądałem ebay.co.uk i ceny w granicach minium 150 do 200. a funt stoi po ok 4zł :D więc neiwiem jakim cudem ci wyszło 344 :P I licz sie z tym iż na naszym allegro też są super oferty :D

BTW:Sam tydzień temu bym sie na taką nacioł w dodatku pisze TYLKO WPŁATA NA KONTO :) Więc zalecam poprosić o ksero dokumentów potwierdzających adres allegro z tym z dokumentu :) bynajmniej na naszym allegro ja tak zrobiłem i to mnie uchroniło i Pani stwierdziła iż nie ma stałego zameldowania :) pozatym w "angli też są różne wałkaże" :D

Edytowane przez Ice Lolek

Opublikowano

Bylem przed chwilka na www.ebay.co.uk i jest tam X0 Premium za ?64.00 czyli 275zl, Zostaly 3 minuty do konca aukcji. Mam pytanko czy do Core'a/Arcade'a moge 'podlaczyc' bezprzewodowego pada? Bo moze bym w Polsce kupil :) Wkoncu do Sierpnia moze troszke stanieje :)

Edytowane przez wisza

Opublikowano
Bylem przed chwilka na www.ebay.co.uk i jest tam X0 Premium za ?64.00 czyli 275zl, Zostaly 3 minuty do konca aukcji. Mam pytanko czy do Core'a/Arcade'a moge 'podlaczyc' bezprzewodowego pada? Bo moze bym w Polsce kupil :) Wkoncu do Sierpnia moze troszke stanieje :)

No faktycznie są takie ale też pozostaje kwestia tego czy ktoś niezrezygnuje z sprzedaży. A co do pada jasne że można podłączyć bezprzewodowego do core :) konsole nie różnią się w budowie niczym :) tylko akcesoriami (nielicząc x0 wersji hdmi czy 65nm)

Opublikowano

Nie wiem pytam sie tylko, z 360 mialem dwa razy stycznosc i mi sir spodobal, a nie chce miec przewodowych bo na XBOX'ie zajechalem 3 przez pol roku, BTW Arcade wyje jak odkurzacz?

Opublikowano

Punkty MS i abonament Gold to zupełnie różne rzeczy nie mające na siebie wpływu. Więc tak, możesz.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Nie ma jakiegos sposoby by miec GOLDa na jakis czas? Bo niechce tracic darmowego 1 miecha by pograc 1 DLC

Opublikowano
Nie ma jakiegos sposoby by miec GOLDa na jakis czas? Bo niechce tracic darmowego 1 miecha by pograc 1 DLC

zdrapka 48h Gold wpisana na konto które już straciło 1miesiac gratisowego Golda

Opublikowano

hmm moje konto ze z listopada 2k6 roku, wystarczy ze wezme 48h kod ktory byl za free z neta i bedze mial golda przed 48h?

Opublikowano

Czy w Europie można bez problemu ściągnąć Xbox Originals z Marketplace'a?

Opublikowano

Nie no, w Polsce ;) . Konto na UK.

Opublikowano

Bo widzisz jest mała różnica, Bo w Polsce nie ściągniesz nic z Xbox Originals...

Opublikowano

Sa przewidziane premiery jakis dobrze zapowiadajacych sie gier na lipiec i sierpien ? Bo jakos nie moge sobie skojarzyc...