Scorp1on 8 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 uzylem kody 48h z neta i jakos DLC do Army nie moge pobrac... Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Sa przewidziane premiery jakis dobrze zapowiadajacych sie gier na lipiec i sierpien ? Bo jakos nie moge sobie skojarzyc... Incredible Hulk, The Don King Presents: Prizefighter Alone in the Dark Guitar Hero: Aerosmith Hei$t Soulcalibur IV Too Human Mercenaries 2: World in Flames ^_^ Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 uzylem kody 48h z neta i jakos DLC do Army nie moge pobrac... jak jest tylko dla goldowców(?) to kod na 48h nic nie zmieni Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 tyle ze na koncu poprzedniej strony twierdzili co innego Cytuj
Blim 0 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 tyle ze na koncu poprzedniej strony twierdzili co innego Byli w błędzie . Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Wie ktos o co moze chodzic? Nie moge zrobic przez to calaka w Carcasconne Zgralem wszystko na memorke i to samo. Cytuj
mario87 2 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Dysk/karta pamięci na którym/której jest zapisany profil gracza jest odłączony, niedostępny lub brakuje wolnego miejsca na nim . Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 No to zes mnie ku.wa uswiadomil. Umiem cos takiego jak angielski wiesz? Jeszcze ucza tego w szkole. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 No to zes mnie ku.wa uswiadomil. Umiem cos takiego jak angielski wiesz? Jeszcze ucza tego w szkole. A co ci mial napisac? Cytuj
mario87 2 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 No to zes mnie ku.wa uswiadomil. Umiem cos takiego jak angielski wiesz? Jeszcze ucza tego w szkole. To trzeba było od razu sprwdzić która z tych możliwości jest u ciebie. Oczekiwałe, że ktoś będzie zgadywał? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Jak mial zamiar powiedziec tyle co komunikat na xboxie ,to mogl rownie dobrze nic nie mowic. Chyba napisalem ,ze zgrywalem gre i savy na memorke i dalej to samo. Czekam, na kogos kto mial takie cos lub wie jak to rozwiazac, a nie przetlumaczy mi wiadomosc z x'a... Cytuj
ash77 3 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Jak mial zamiar powiedziec tyle co komunikat na xboxie ,to mogl rownie dobrze nic nie mowic. Chyba napisalem ,ze zgrywalem gre i savy na memorke i dalej to samo. Czekam, na kogos kto mial takie cos lub wie jak to rozwiazac, a nie przetlumaczy mi wiadomosc z x'a... a co niby miało ci dać zgranie save na memorce?? a miejsce jest na memorce?? (dużo miejsca??) Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 tak z nudow - microsoft planuje w koncu wejsc z live do nas? Nie to ze narzekam, na ps3 jakos dziala store chociazby ;f Cytuj
ash77 3 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 tak z nudow - microsoft planuje w koncu wejsc z live do nas? Nie to ze narzekam, na ps3 jakos dziala store chociazby ;f microsoft ma nas w d.p.e - pewnie i tak wychodza z założenia ze wiekszosc polaków gdzies jest zarejestowana na kontach (GOLD) i microsoftowi i tak płaci tylko oddziałowi w innym kraju który już ma infrastrukture sieciową zrobioną a u nas to by musieli wydać kaske na serwery itp itd obecnie myślicie że ile by było polskich kont (GOLD) gdyby zrobiono wreszcie polski live?? 10tys?? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 parodia jakas. Kiedys cos krzyczeli jeszcze o tym ze bedzie ;f Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 (edytowane) To ,ze na dysku mam 10Gb ,a memorka jest nowa i zgralem gre, save, profil ,a i tak (pipi) to dalo. EDIT: error wyskakiwal ,bo gralem we dwoch na jednej konsoli -__-" W singlu odrazu wpadl, jakby nie mogli napsiac normalnie. Edytowane 3 czerwca 2008 przez Owiec Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 mam lapa z hdmi oraz 360 arcade ktore ma hdmi i jak kupie taki kabel to bede mogl podlaczyc Xa i grac na tym laptopie (a dokladniej na jego wyswietlaczu?)? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 A to na pewno jest wejście HDMI, a nie wyjście raczej? Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Narazie mam memorke ale jak kupie dysk i juz jej nie bede potrzebowal to da sie skopiowac moj profil na dysk z wszystkimi achievementami ??? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 Da się. Zresztą tu chodzi tylko o sejwy, Osiągnięcia są przypisane do profilu, a profil możesz też ściągnąć bezpośrednio na dysk z XBL. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 8 czerwca 2008 Opublikowano 8 czerwca 2008 z XBL moze sciagnac profil jesli w gole laczyl sie z netem i odświeżał profil, i jesli to jest profil ONLINE lepiej niech przegra z memorki zeby nie bylo wtopy... Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Gdzie można kupić najtaniej oryginalny headset do x360? Na allegro są za mniej, niż 30zł ale na aukcjach nie pisze nawet czy oryginalny a po zdjęciach nie rozpoznam bo nigdy tego nie widziałem z bliska. A nie bede kupował z ultimy za 70zeta Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Czy mogę jakoś do chu.jka odzyskać stracone achievy? Odblokowałem sobie offline 400 pkt w CoD'zie 4, próbowałem zalogować się do Live'a, wyskoczył jakiś błąd z moim profilem. Odzyskałem tag gracza, i achievementy zniknęły. Trochę w(pipi)iające, tym bardziej, że gra pożyczona i jutro oddaję, da się jakoś te achievy 'przywrócić'? Czy tylko przechodzenie gry jeszcze raz? : | Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 czy grajac na kabl VGA i ustawieniu roznych rozdzielczosci wplywa na plynnosc gry? Sadze ze nie ale brat upiera sie ze GTA skacze bo jest wysoka rozdzielczosc bo na TV jest plynnej bo tam jest nizsza rozdzialka Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 Czy mogę jakoś do chu.jka odzyskać stracone achievy? Odblokowałem sobie offline 400 pkt w CoD'zie 4, próbowałem zalogować się do Live'a, wyskoczył jakiś błąd z moim profilem. Odzyskałem tag gracza, i achievementy zniknęły. Trochę w(pipi)iające, tym bardziej, że gra pożyczona i jutro oddaję, da się jakoś te achievy 'przywrócić'? Czy tylko przechodzenie gry jeszcze raz? : | Niestety nie bardzo, CoD4 zapisuje swoje dane do profilu, czyli jesli odzyskales profil, to najprawdopodobniej straciles swoj status z CoDa. Ten save, co CoD4 tworzy na HDD, zapisuje tylko info odnosnie checkpointa Wiec, krotko mowiac, masz pecha. :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi