Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO !? Ze ja mam zly TV ?!? A w ryj ? :D

Nie no zartuje ale moim zdaniem gdy uzywalem VGA obraz wydawal sie czystszy na Componencie wydaje mi sie taki rozmazany :/, litery sa mniej czytelne niz na VGA. No ale nie mialem obu obrazow obok siebie ostatnio VGA widzialem w listopadzie zeszlego roku teraz z nowa konsola uzywam Componentu i mam zamiar zamowic VGA nawet z tego wzgledu ze bede mogl podlaczyc pod lapciaka i bede mogl grac w lozku :P

Opublikowano
Robilem tak raptem 3 dni temu i dziala bez problemu, moze niech inny adres sprobuje - jakis komunikat dostaje po wpisaniu kodu na punkty ?

Założył jeszcze jedno konto na inny adres i już wszystko gra . Dzięki za pomoc.

Kolejne pytanko: jak jest z grami ze Stanów , wszystkie są region free , czy tylko wybrańce? jak to sprawdzić na pudełku? może jest jakaś lista takich gierek?

Opublikowano

Mam pytanie . Mialem kiedys Live , juz nie mam - ban . Po dlugim czasie wsadzilem do czytnika gre Forza 2 i jest problem , nie chce sie odpalic . Wyskakuje mi info zebym zrobil aktualizacje profilu " Plik z zapisanym profilem wymaga najnowszej aktualizacji.Zaloguj sie do xLive i po pobraniu aktu.uruchom gre ponownie" Niby jak mam to zrobic ? Aktu dasha zrobilem z pena , a to da rade jakos zrobic !? Czyzbym juz sobie nie pogral w Forze 2 ....

Opublikowano
A miales jakies auta czy cos pobrane z neta? Bo wydaje mi sie ze cos jest na hdd i gra chce zupdejtowac sie by ta zawartosc byla dostepna w grze

No jak mialem live to robila gra update , i czaje baze o co chodzi , ale interesuje mnie sposob zeby to jakas ominac ( moge sie wylogowac , ale wtedy nie bede mial pkt za granie na swoim koncie ) nie wiem czy cos usunac czy cos wylaczyc ?!

Opublikowano

Troche mi to cisnienie podnislo wczoraj i tak spojrzalem jednym okiem na opcje i nic nie odszukalem, ale gdzie to mozna usunac? Z poziomu gry czy dasha ? Gdzie trzeba wejsc - jak sawy od nowa usune to moge sobie nowe konto zalozyc - to bedzie to samo ;)

Opublikowano (edytowane)

Juz nie , bo mam bana :P

Pamiec - gry Forza i mam tak :

Duchy

grupy motywow graficznych

lokalne dane tablicy wynikow

luck85

zdjecia

Ktore usunac zeby mial savy , bo troche w to pogralem ;p Nie mam zamiaru od nowa jechac tylko dojechac od konca ...

EDIT

Chyba te luck85 musze usunac - tam sa zawarte dane o moim koncie itp Nie ma osobnego pliku na dane z netu czy aktualizacje . Ale czy jak to usune to bede mial 0 % i wszystko na zero ?!

Edytowane przez luck1985
Opublikowano
Jakie gry na X360 chodza w rozdzielczosci 1080p ? Gry ktore chodza tylko w 720p gorzej wygladaja w rozdzielczosci full hd, niz w ready ?

??

Wszystkie tytuły moga być skalowane do 1080p. Ale w większości jest ustawiona natywnie rozdzielczość 1280-720 lub nieco niższa w formacie 16:9 (czyli takim samym jak 1280-720 i 1920-1080).

Opublikowano

No wiem, ale mi chodzi o to jakie tytuly obsluguja pelne hd ? Sa w ogole takie ? No i jak mam tv full hd, to lepiej grac na 720p czy 1080p

Moim zdaniem na 720p jest troche lepiej w takim np. GTA IV...

Opublikowano (edytowane)
No wiem, ale mi chodzi o to jakie tytuly obsluguja pelne hd ? Sa w ogole takie ? No i jak mam tv full hd, to lepiej grac na 720p czy 1080p

Moim zdaniem na 720p jest troche lepiej w takim np. GTA IV...

Co trochę lepiej? Że mniej klatkuje tak? Jeśli o to ci chodziło to się mylisz.

Są gry, które DZIAŁAJĄ (wszystkie tytuły OBSŁUGUJĄ 1080p) w pełnym HD tj. Virtua Tennis czy coś w tym stylu. Rozumiesz jakie gry są natywnie w 1080p? Wszystkie wypasy graficzne to góra 720p, a czasami poniżej (np. 640p). Jak ustawisz w konsoli 1080p to nie stracisz jakości grafiki ani płynności rozgrywki (płynność będzie taka sama jak po ustawieniu 720p) tylko sprzęt przeskaluje do 1080p.

Edytowane przez Gooralesko
Opublikowano

Jezeli gra jest w PL, jak np PGR 4, to istnieje mozliwosc ustawienia angielskiej wersji (wszystkie napisy, menusy itd).