TheBesTia 11 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Jak przez router to nie ma znaczenia , czy kabel kros , czy nie. Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 (edytowane) "zwykły kabel" to jest RJ 45?? czyli wystarczy drugi taki sam kabelek co dają w zestawie z konsolą?? Edytowane 29 lipca 2008 przez cyter666 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 (edytowane) "zwykły kabel" to jest RJ 45?? czyli wystarczy drugi taki sam kabelek co dają w zestawie z konsolą?? Zwykły kabel RJ-45 i krosowany kabel RJ-45 takie są dwie bramki. Ty wybierasz bramke nr 1. Ten w zestawie z konsola ci nie działa czy co? Edytowane 29 lipca 2008 przez Gooralesko Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Arcade i core nie mają w zestawie kabla ethernet. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 mam problem: przeprowadzilem sie i mam w nowym mieszkaniu net z tym, ze bezprzewodowy i w oddalonym o kilkanascie metrow pokoju... czeka mnie ciagniecie kabla do konsoli czy jest inny sposob? kupno wifi adaptera odpada ze wzgledu na koszt Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 100 zł na licytacji to dużo? Jeżeli tak, to zostaje kabel... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 100 zł na licytacji to dużo? Jeżeli tak, to zostaje kabel... pokaz mi ten adapter za 100zk Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 (edytowane) Teraz allegro przeglądnąłem to nie ma w ogóle. Ale jak sam rozmyślałem nad podpięciem konsoli do internetu to wyszukiwałem okazji. Taką okazją był adapter za 100, licytacja. O dziwo tylko jedna osoba zalicytowała i wygrała (chyba, że umówili się na inną kwotę). Szukaj na allegro/ebay'u - na pewno coś znajdziesz dla siebie. Wybrałem switch i rozdzielony internet pomiędzy komputer. Pozdrawiam Edytowane 30 lipca 2008 przez Fisiu Cytuj
hooki 194 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 ja mam kompy przez wifi z routera (livebox) ale konsole kablem "tak dla pewności" hehe. polecam to rozwiązanie, też miałem kawał drogi do konsoli (25m kabla) a nie kosztowało to jakoś wiele. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Tyle, że nie polecam ciągnięcia kabla pod dywanem. Najlepiej gdzieś pod listwą przypodłogową. Jak po kablu się chodzi, to w końcu rozwala się izolacja i mamy kolorowy syf z kabli na podłodze . Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Teraz allegro przeglądnąłem to nie ma w ogóle. Ale jak sam rozmyślałem nad podpięciem konsoli do internetu to wyszukiwałem okazji. Taką okazją był adapter za 100, licytacja. O dziwo tylko jedna osoba zalicytowała i wygrała (chyba, że umówili się na inną kwotę). Szukaj na allegro/ebay'u - na pewno coś znajdziesz dla siebie. Wybrałem switch i rozdzielony internet pomiędzy komputer. Pozdrawiam raczej sie umowili bo te adaptery na allegro schodza za ~200-250zl Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Witam, chce kupic Xboxa 360 ratalnie, chciałem zamówić w menago ale mają tam GE Money Bank i procedura trwa ponad miesiąc ponieważ nic wcześniej w GE nie brałem. Ultima to samo, Electronic Dreams tez. Szukam sklepu który ma system ratalny w Lukas banku, Żaglu albo AIG. Z góry dzieki. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 raczej sie umowili bo te adaptery na allegro schodza za ~200-250zl Tylko dlaczego nie zakończył aukcji przed czasem? Przyznam, że sam śledziłem, ale prawdopodobnie ustrzelił botem jakimś, bo dosłownie klika minut do końca aukcji było. No chyba, że szukał okazji, kupi taniej, sprzeda drożej. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Witam, chce kupic Xboxa 360 ratalnie, chciałem zamówić w menago ale mają tam GE Money Bank i procedura trwa ponad miesiąc ponieważ nic wcześniej w GE nie brałem. Ultima to samo, Electronic Dreams tez. Szukam sklepu który ma system ratalny w Lukas banku, Żaglu albo AIG. Z góry dzieki. http://www.gram.pl/sk6_8A7qHO8_XBOX360_Premium_z_HDMI.html Raty w Żaglu. Cytuj
SkrzynkersPL 0 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 (edytowane) witam serdecznie mam takie pytanie kolega z woja przyjezdza na przepustke (tez jest posiadaczem kosoli) i chcialbym dla niego pare trialow zalatwic. Czy ma ktoś jakiegos kodzika? Jezeli tak to bylbym bardzo wdzieczny i o przesłanie go na priva zreszta. dzieki. pozdrawiam Edytowane 1 sierpnia 2008 przez SkrzynkersPL Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Pytanie mam ja. W przyszłym tygodniu będę miał konsole juz, załozyłem sobie konto na live przez kompa ale się pojawiła wątpliwość, czy bede miał na początku neta więc nie będę mógł zlinkowac xboxa z tym moim juz załozonym. I teraz pytanie. Czy jak pogram troche i podepne x'a załozmy tydzien później to będę mógł wtedy wszystkie zdobyte acziwy itp "podpiąć" pod to juz załozone? Czy będę musiał zakładac od nowA? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 (edytowane) Ale jaki problem przepisać Mac adres z PC i wpisać jako alternatywny w konsoli, podpiąć ją do neta - odzyskać profil? Achievementów z jednego profilu nie można przenosić do innego. Pytanie z innej beczki. W opisie X360 elite na PSX sklep napisane, że można przechowywać mp3? O Realy? Ciekawe, bo mi żąda CD audio, a na dodatek nie czyta płyt RW ponownie nagranych. Zdążyłem wypalić jeden album Rihanny, wrzuciłem - spox, działa. Nagrywam drugi album i dupa, Xbox czyta pierwsze 2 sekundy każdej piosenki. Potem przestaje w ogóle czytać. No dobra, sobie myśle - za szybko nagrałem. Wypalam jeszcze raz i nic, to samo, ale teraz w ogóle nie odtwarza plików! Moje spostrzeżenia: Xbox360 nie czyta płyt nagranych, któryś raz z kolei (RW) i nie "łyka" mp3. A może jednak, czy o czymś nie wiem? Edytowane 1 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Tez mi spostrzezenia, rzecz wiadoma od zawsze - xbox czyta tylko plyty nagrywane jako audio. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ale jaki problem przepisać Mac adres z PC i wpisać jako alternatywny w konsoli, podpiąć ją do neta - odzyskać profil? Achievementów z jednego profilu nie można przenosić do innego. Problem jest właśnie z podpięciem, mój modem nie ma drugiej wtyczki ethernet. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 (edytowane) Wyjmij z PC i włóż do Xboxa, pobierz co potrzebujesz i już. Tez mi spostrzezenia, rzecz wiadoma od zawsze - xbox czyta tylko plyty nagrywane jako audio. No to w sklepie PSX mają błąd Poza tym ździwiło mnie to, że nie idzie zgrać, a nawet odtworzyć płyty ponownie nagranej RW. Albo zabezpieczenie, albo napęd to szajs Edytowane 2 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Byłem dzisiaj w komputerowym sklepie i pytałem o router, otóż specjalny pod moją sieć (zeto) kosztuje 150zł i pytałem się o ustawienia to powiedział, że nie ma opcji, żeby zrobiły się automatycznie, trzeba niby zrobić ręcznie (mówił, że nigdy nie konfigurował xboxa) to jak to wkońcu jest xd ręcznie czy automatycznie, jeśli ręcznie to jak muszę to zrobić?? napiszcie pls bo w poniedziałek chcę ostatecznie kupić... btw. jak wracałem ze sklepu to znalazłem 100zł :DD akurat się zwróci za pgr4 :DDD Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Jeżeli router to podłączasz i ma działać. Jaki specjalny pod sieć o_0 Każdy jeden powinien działać. 150 zł za router? Phu, chyba z wszystkimi dodatkami na rynku i z 20 łączami :E Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 (edytowane) ten koleś spytał się mnie jakim mam net to mu powiedziałem, a on powiedział, że ma specjalny router od dostawcy mojego neta, miał jeszcze droższe routery ... Edit: czy muszę mieć modem?? bo na innym forum powiedzieli, że tak, a ja nie mam żadnego modemu :A Edytowane 2 sierpnia 2008 przez cyter666 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Ale jak, po prostu masz pociągnięty RJ-45 przez miasto? To jest niemożliwe lmao, musisz mieć coś na styl modemu? Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 (edytowane) nie nie mam nic w stylu modemu po prostu kabel ciągnie się przez blok i gdzieś do piwnicy Edit: gadałem sobie z eladkiem bo on też mieszka w tarnowie i powiedział mi co i jak do mojego neta muszę mieć (router z TTL+) i tylko tyle Edytowane 2 sierpnia 2008 przez cyter666 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi