Juchy 24 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 (edytowane) sa rozne sieci jak ma router z modemem np do neostrady itp. to musi konfigurowac wiec wszsytko zalezne od tego co tam ma, ale najpierw niech sie skupi nad podlaczeniem kompa a pozniej zajmie sie konsola, jak komp pojdzie to konsola juz tez... Maja, na zdrapce jest. rozne te zdrapki sa ja mam takie ktore nie maja daty waznosci czyli bez ograniczen... Edytowane 4 sierpnia 2008 przez Juchy Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Gral ktos w Samurai Warriors 2 Empires i moglby mi wytlumaczyc jak w to sie do jasnej cholery gra? <_< Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 http://www.gamefaqs.com/console/xbox360/game/937212.html Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Tez umiem tego uzywac, ale tam jest (pipi) napisane. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Gral ktos w Samurai Warriors 2 Empires i moglby mi wytlumaczyc jak w to sie do jasnej cholery gra? <_< w instrukcji dolaczanej do gry z pewnoscia jest napisane Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Ku.wa nastepny madry, ciekawe czy w instrukcji mi powiedza czemu mnie ku.wa tak szybko zabijaja odrazu ,a ja prawie (pipi) robie atakami co? Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Nie irytuj sie tak bo ci zylka pierdzaca peknie. No i nie bluzgaj tak, nie nasza wina ze nie umiesz w to grac... Poszukaj filmikow na youtubie, moze to ci pomoze. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Tez umiem tego uzywac, ale tam jest (pipi) napisane. Wiesz, zawsze wydawało mi się, że forum jest od wymiany doświadczeń, pomagania sobie. Skąd miałem wiedzieć, że potrafisz z tego korzystać? Trafiają się osoby które nie potrafią nawet z googla więc daj sobie na luz. Na przyszłość precyzuj pytania i napisz gdzie już szukałeś. Nie będzie nieporozumień, żyłek i tym podobnych. Zresztą taką postawą i komentami nie zachęcasz ludzi do niesienia ci pomocy. No ale ja w to wbijam, szukaj sobie sam. Tip: wpisz w google tytuł gry + faq Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 czy bedzie w przyszlosci mozliwe przerobienie tego najnowszego napedu w x360 lite-on'a? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 a potrafisz przewidywac przyszlosc? Cytuj
Gość Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Mam do was dwa pytania. Ile czasu ładujecie swoje akumulatorki do pada ? I jeszcze kolejna sprawa co do karty gracza. Czemu jedni mają srebrną a niektórzy żółtą kartę ? Od czego to zależy ? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Mam do was dwa pytania. Ile czasu ładujecie swoje akumulatorki do pada ? I jeszcze kolejna sprawa co do karty gracza. Czemu jedni mają srebrną a niektórzy żółtą kartę ? Od czego to zależy ? na stacjonarnej z godzine, a na kablowej nie wiem bo nie zwracam na to uwagi, ale kolo 2h zolte oznacza ze ktos ma konto gold na live, a srebrne ze silver... taaa daaa Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Ja swoje ładuje... całą noc :E Tyle zaleca producent. A zależności miedzy srebrnymi a złotymi kartami wytłumaczył poprzednik, ma rację Cytuj
hooki 194 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 co do akumlatorków i ładowania to na ładowarce powinno być napisane ile, jakie i jak. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 To pytanie zadaje w tym dziale, nie wiem czy nie odpowiedniej byłoy napisac w temacie z wyborem gry, jeżeli się pomyliłem to przepraszam. 1. Planuję kupić GTA IV, widziałem grę u znajomego i gdy ciął szybszą furą przez miasto tekstury jakby nie nadążały się ładować. Kumpel ma przerobionego Xboxa Arcade grał na kopii, twierdzi, że na oryginale coś takiego się nie dzieje. Po tym, jak to zobaczyłem to zacząłem się poważnie zastanawiać (taki bug był dość irytujący) nad zakupem gry. Powiedzcie mi, czy to prawda, że w oryginale nie ma takich "dziwnych rzeczy"? Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Tak, w oryginale nie ma takich rzeczy. Masz od razu odpowiedź na pytanie czy warto przerabiać konsolę... Na oryginale gra się bez żadnych poważniejszych bugów, zdarzają się czasem leciutkie dropy. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Oryginalna tłoczona płyta minimalizuje efekt pop-up. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 To muszę przyznać, że pierwszy raz słyszę, żeby oryginał wpływał na jakość gry, nie znam się ale pewnie tu chodzi cośz prędkością odczytywania, tylko dlaczego oryginał miałoby czytać lepiej? Słyszałem również, że z jesiennym updatem dojdzie możliwość zgrywania gier na dysk (szkoda, że od razu o tym nie pomyśleli) co pewnie znacznie wplynie na predkość wczytywania gier. Mialem jeszcze jedno pytanie, które wcześniej wypadło mi z głowy. Mam Obliviona (pierwsza moja gra zakupina na Xboxa) i ów gra zdarza mi się czasami zwiesić, na razie grałem 20h i dwa razy mi się zawiesiła. Ponoć jest to dosyć powszechny problem tyułu jak wynika np. stąd: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=447717&page=1 . Moje pytanie - czy ktoś z Was doświadczył tego problemu? Posiadam używaną grę, może to wina rysek, choć nie sądzę. Mam jeszcze Bioshocka i od dwóch dni Cywilizację. W Bioshocka grałem również sporo czasu, zdążyłem go nawet uończyć i konsola nie sprawiała przy nim kłopotów, teraz gram cały czas w Civ i również nie mam problemów. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 mi oblivion nic nie cudował. spoooro grałem i nie zwieszał. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Gdyby to była wina płyty zdążyłby wyskoczyć komunikat o przeczyszczeniu płytki (przeważnie). Spróbuj przeczyścić Cache Najedź na HDD w opcjach Pamięć i wciśnij kombinacje Y X X LB RB X X i potwierdź. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 To pytanie zadaje w tym dziale, nie wiem czy nie odpowiedniej byłoy napisac w temacie z wyborem gry, jeżeli się pomyliłem to przepraszam. 1. Planuję kupić GTA IV, widziałem grę u znajomego i gdy ciął szybszą furą przez miasto tekstury jakby nie nadążały się ładować. Kumpel ma przerobionego Xboxa Arcade grał na kopii, twierdzi, że na oryginale coś takiego się nie dzieje. Po tym, jak to zobaczyłem to zacząłem się poważnie zastanawiać (taki bug był dość irytujący) nad zakupem gry. Powiedzcie mi, czy to prawda, że w oryginale nie ma takich "dziwnych rzeczy"? Gram na oryginale i umnie tez pojawia sie ten problem. Mysle, ze jego przyczyna jest brak dysku - mam kloca w wersji Core Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 na Arcade + hdd jakos nie przypomiam sobie aby gra jakos mocno sie doczytywala, nie jest to cos w stylu jedziesz do innej dzielnicy, po chwili sadzisz ze jezdzisz w niebie lub w powietrzu a dopiero potem textury. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 ta sama kwestia byla jzu wyjasniana niedawno w tym watku http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1583095 post 1313 i dalej... Cytuj
gutihaz 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Panowie. Przedwczoraj kupiłem XBOXA 360 w Anglii i dzisiaj delektowałem się tym cudeńkiem. Chciałem odpalić oryginalne GTA IV i szło pięknie gdzieś do połowy intra. Wyskoczył komunikat,że płyta jest brudna i trzeba ją czyścic i resetować konsolę. Robiłem to kilka razy i lipa. Porady jakieś ? Dzięki z góry. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 musisz wyczyścić płytę płynem microsoftu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi