Gość MasterShake Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 www.sklepik.microsoft.com Cytuj
gutihaz 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 http://www.uno.pl/t_29034/zestaw_naprawczy...ch_plyt_cd_dvd/ - mam coś takiego. Dodam,że płyta wygląda jak nowa i nie widać żadnych rys. Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Wreszcie mi się udało skonfigurować router w czym tkwił problem?? FIREWALL -.- niektórym z was wysłałem zaproszenia chętnie pogram w geasry i fife street 3 (jak dojdzie pgr4 to także pgr4 :PP) Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Dziś przy próbie loggowania do Live'a wyskoczla informacja o tym aby pobrać aktualizacje... Oczywiscie pobralem, ale nic nowego nie widać. Ktoś wie co to był za update? Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Też tak dziś miałem, a odpinałeś kabelek od routera albo od konsoli ?? bo ja tak i mi tak wyskoczyło Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) A co to ma wspólnego z update'em Live'a? EDIT: Na OC juz napisali - http://www.onlinecenter.pl/index.php?optio...42&Itemid=1 Edytowane 6 sierpnia 2008 przez maciucha Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 majornelson pierw polecam odwiedzic Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Hmm jak gram na multi w gearsy to wyszukuje mi tylko z 10 serwerów, a fifie street 3 znajduje z 3 osoby do grania w playground picks wogóle żadnej osoby nie mogę znaleźć też tak macie?? to zależy od prędkości internetu czy co? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Hmm jak gram na multi w gearsy to wyszukuje mi tylko z 10 serwerów, a fifie street 3 znajduje z 3 osoby do grania w playground picks wogóle żadnej osoby nie mogę znaleźć też tak macie?? to zależy od prędkości internetu czy co? To od popularności gry zależy. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 To że wyszukuję parę serwów na ranked to normalne,a od prędkości netu zależy tylko jak ci będzie gra śmigać a np w gearsach ile będziesz miał kresek przy jakości połączenia.A w tą fife pewnie mało kto gra więc i nie łódź się,że wyskoczy ci coś więcej. Cytuj
Strife 228 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Lepiej brac X Premium czy Elite, z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 zastosowanie konsoli jakie bedzie twoje? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Za pewne jedno, granie :E Zależy czy masz pieniądze na elite + gry, czy nie masz. Bo jeżeli nie masz, to najlepiej na początek Arcade'ówke wziąć i czekać na te dyski 60GB... Ja tak zrobiłem, tylko, że ja kupiłem 120GB Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Albo kupic arcade i samemu zmontowac 120Gb co wyjdzie pare razy taniej. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Albo kupic arcade i samemu zmontowac 120Gb co wyjdzie pare razy taniej. Zobaczymy na jak długą metę Ja nic nie mówie - ale M$ traci na tym kase, tak samo jest z grami. Po prostu czuję, że bany polecą - choć nie muszą. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Siemka, jak można update'owac konsole, jak często wychodzą update'y? Bo ja mam z Lipca czy on jest najnowszy.. Pozdrawiam, prosze mnie nie warnować czy coś, poprostu pytam, jestem Newbie w tych tematach Aha i jak jest z tym Xbox live, czy jak TERAZ posiadam konto to moge zmienić adres i kraj dot usługi XBOX LIVE? Albo jak to moge sprawdzić... Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Podlaczasz do neta i samo sie robi. Updaty wychodza randomowo, nikt nie wie co ile, ale mniej wiecej mozna przyjac ,ze co kwartal jakies wazniejsze. Danych juz zalozonego konta nie mozesz zmienic. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Powiedz mi w którym roku miałeś "ważniejszy" update co kwartał oO? Zazwyczaj wychodziły dwa - wiosenny i jesienny. W tym roku jest inaczej, wyjdzie tylko na jesień. BO tego z lipca ważniejszym nazwać nie można. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 No w kazdym bonc razie ,co jakas tam pore roku xD Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Biada Ci jeśli założyłeś konto na rocznik Under 18 (nie będziesz mógł odpalić niektórych gier :E) Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Do czasu ,az je bedzie mial Chociaz pamietam wku.wienia maciuchy ,jak mial urodziny ,a (pipi) mu to dalo i dalej nie mogl grac xD Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Biada Ci jeśli założyłeś konto na rocznik Under 18 (nie będziesz mógł odpalić niektórych gier :E) Każdą grę mogę odpalić, poprostu nie pamiętam w jakiej części świata (czy IR czy UK cz US). Wogóle to jest ważne? I czy M$ może blokować konta tych co zakładają coś tam gdzieś tam (tak jak my)... Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Roznice masz tylko co do zawartosci na marketplace, a M$ nie blokuje ,przynajmniej nie znam takiego przypadku, zeby za to banowali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi