Kiler8888 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 mam pytanie: powiedzmy ze chciałbym iść do kumpla i pograć u niego na Xie czy jest jakaś inna możliwość niż odzyskiwanie nicka przez internet by osiągnięcia jakie razem zdobędziemy zapisywały się na moje konto ? da się zapisać profil na kartę pamięci czy coś w tym stylu ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Da, tyle ze nie skopiowac ,a przeniesc. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Przeniosłem profil mojego brata pierw na memorke, potem na jego HDD. Od tego czasu wyskakuje mu komunikat podczas logowania: "Nie można zalogować do komunikatora Messenger" (jakoś tak, piszę z pamięci) , że niby o co się rozchodzi? Live działa poprawnie, tylko ten komunikat taki drażniący za każdym razem. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 W opcjach odnośnie logowania sie automatycznego na konto mozesz wylaczyc logowanie do MSNa. Cytuj
ATG 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Wiadomo kiedy dokładnie we wrześniu ma nadejść obniżka cen X360? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Wiadomo kiedy dokładnie we wrześniu ma nadejść obniżka cen X360? Prowokacja? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Wiadomo kiedy dokładnie we wrześniu ma nadejść obniżka cen X360? Prowokacja? Chciałbym się dowiedzieć bo zamierzam kupić konsolę, rozumiem że przed napisaniem posta w tym dziale powinienem usunąć sygnaturkę specjalnie dla nijakiego Fisiu'a któremu to przeszkadza. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 jest juz wystarczajaco tania, popatrz na PS3 czy Wii a PSP/PS2 i zobaczysz roznice, ostatnio cos na forum pisali ze Arcade za 599zl w MM Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Nie chodzi o to z prowokacja, tylko spytales sie kiedy obnizka i sam w tym samym pytaniu odpowiedziales ,ze we wrzesniu <_< Chcesz jeszcze dzien i godzine? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Mam Vistę na laptopie, toteż podłączyłem X0, żeby zobaczyć jak działa WMC, wszystko za(pipi)iście, prócz małego mankamentu. Pożyczyłem trzy różne aparaty, trzech różnych firm. Jeden nagrywa filmy w formacie mov, drugi w mp4, trzeci w avi. Żaden z filmików nie działa, niby jasne, bo nie ma kodeków, ale w folderze z filmami w Media Center są te Sample Videos i te są w formacie wmv. Teraz moje pytanie, czy przerabiając filmiki z aparatu na format wmv udałoby sie je uruchomić i czy może znacie jakiś (najlepiej darmowy) program do przerabiania na taki format? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 (edytowane) Najlepszy chyba jest total Video converter (z kazdego formatu na kazdy), tylko jego musisz "kupic". Trial nie pamiętam czy dodaje napis na filmie czy ma ograniczoną liczbę użyć Ps. Klocek sam z siebie chyba czyta wmv. zaraz sprawdze Edit: Działa Edytowane 1 września 2008 przez Krzys PL Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 czyyyyli mogę przenieść profil na memorkę i wtedy będę mógł go używać na każdej innej konsoli gdzie będzie ta memorka, tak ? tym samym, nie będzie go na dysku mojej konsoli? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Będziesz mógł go używać wszędzie, na dysku również Ci pozostanie (opcja kopiuj). Nie wiem jak z logowaniem się do XBL z dwóch różnych miejsc jednocześnie, ale chłopski rozum podpowiada mi że będzie to uniemożliwione. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Przy profilu nie ma opcji kopiuj, jest tylko przenieś i usuń, więc na dysku go nie będzie . Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Ok dzięki za pomoc. Memorka wydaje się łatwiejszym sposobem niż ciągłe "odzyskiwanie gamertaga" przez internet. Do tego ktoś może mieć problemy z netem ;] Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Fisiu czyta sie co inni pisza, a nie chrzanisz glupoty z kopiowaniem profilu. Pewnie nawet nie sprawdziles. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 jak zmienic maila na xbox.com? o_o Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Niby w ustawieniach go zmieniasz ,ale do logowania sie i tak starego musisz uzyc Mam ten sam problem. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Fisiu czyta sie co inni pisza, a nie chrzanisz glupoty z kopiowaniem profilu. Pewnie nawet nie sprawdziles. No niestety, memorke opchnąłem na dniach, ale wydawało mi się, że można. Nawet jeśli, to tak jak przedmówca mówi - memorka lepszy sposób niż odzyskiwanie. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 ch**, ch**, ch**. Kupiłęm kabel skrosowany, podłączam kabel przy wyłączonym xboxie i pc i cały czas "odłączono" w xboxie i "kabel sieciowy odłączony" na pececie. Czyzbym miał z(pipi)aną karte sieciową? http:// I (pipi) wie co jest źle. Lampka "Link" mruga na czerwono i zielono, jak kabel odłączony to nie mruga w ogole wiec tak jakby widziało ten kabel ale i tak nic nie idzie -_- Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 A ja mam takie pytanko. W planach zakup X360 i myslalem o wersji Arcade poniewaz ma przewodowego pada co mi bardziej pasuje. Slyszalem tylko ze nie we wszystkie gry mozna grac online bez HDD np. Burnout. A jak z reszta? Duzo jest takich gier? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Mało, natomiast pamiętaj jeszcze, że większość gier choć będzie działać, to nie ściągniesz do nich dodatkowych map (często bardzo popularnych) lub pakietów samochodów, itp. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 I Arcade ma pada na aku... W Halo tez nie pograsz bez HDD ,ale na necie. Cytuj
jerry 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 W Final Fantasy XI też nie pograsz -.- Cytuj
Tomaszek88 1 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 To co byście mi poradzili kupić bo chcę wydać jak najmniej. Aha mam monitor LCD i będę musiał dokupić przełączkę bo nie mam wejścia HDMI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi