PawciosS 5 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Ściągnąłem sobie wcześniej nowy dodatek do Burnout Paradise. Gdy włączyłem gre jakieś 2 h temu wszystko było ok, jednak musiałem gdzieś iść i wyłączyłem gre oraz konsole. Przed chwilą ją włączam, wkładam płytke BP, i w trakcie ładowanie pokazuje się komunikat: "The downloadable content appears to be damaged and cannot be used" :| Co niby mogło się zepsuć i w jaki sposób? Mam ściągać dodatki na nowo? Cytuj
Gość Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Usun z dysku i sciagnij jeszcze raz. Cytuj
PawciosS 5 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 Usunąłem, ściągnąłem na nowo i teraz działa:) A ten poprzedni dodatek - Cagney, został chyba wsiąknięty przez Bikes, bo na Marketplace już go nie ma:P Cytuj
joseph 1 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 pytanie: jeśli chcialbym kupic uzywanego x360 ,przerobionego-to jak u nich jest z gwarancja? czy istnieje jakas opcja ominięcia tego że konsola jest przerobiona i w razie jakichś kłopotów mieć gwarancje? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Niektóre serwisy robią w konia M$ i ponoć konsolę da się przerobić nie uszkadzając plomby, chyba chodzi o to, że odklejają delikatnie naklejkę a później ją z powrotem przyklejają i nic nie widać. Dla mnie jest to dziwne, bo poza naklejką powinna znajdować się na śrubie jakaś plastelina z wybitym znaczkiem (nie wiem jak fachowo się to nazywa), widziałem to m.in. na telewizorach i dziwię się bardzo, że nie ma tego na X0. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 (edytowane) plomba to jedno a gwarancja to drugie wystarczy ze konsola dostanie bana lub zostanie odnotowana do bana i zadne naklejanie plomb nie pomoze... to samo jak nieznajomosc danych rejestracyjnych... Edytowane 19 września 2008 przez Juchy Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Juchy, ja się na tym nie znam, więc mógłbyś mi powiedzieć coś o tych danych rejestracyjnych, co masz na mysli? Cytuj
Gość Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Nie moge tego pobrac (nie ma na liscie) http://www.mygamercard.net/gpscout.php?packid=670 WTF? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 Pewnie po prostu zniknęło już, było tylko na czas promocji filmu. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 obrazki z dark knighta byly do sciagniecia? Cytuj
Gość Opublikowano 20 września 2008 Opublikowano 20 września 2008 sa (na US bynajmniej), WB Dark Knight. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Da się podejrzeć kogoś gamertag nei dodając go do listy przyjaciół? Chodzi o opcję "porównanie gier" . Znam gamertag kolegi ale nei chce go do przyjaciół dodawać. Wiecie ja kto zrobić? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 wchodzisz na http://profile.mygamercard.net/XXJEGOXYWAXX i wybierasz gre do porownania Cytuj
smalec_ 0 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 mam pytanie czy istnieje możliwość kupna 600 ms points? bo na allegro najmniejsze to 1600, a mi aż tyle nie potrzeba..., jeśli można kupic to gdzie? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Z tego co wiem to nie, ale tak czy siak najbardziej sie oplaca kupic 4k, bo najmniej zaplacisz, a kiedys moga Ci sie przydac na dodatku czy cos. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Z tego co wiem to nie, ale tak czy siak najbardziej sie oplaca kupic 4k, bo najmniej zaplacisz, a kiedys moga Ci sie przydac na dodatku czy cos. Najmniej, ale raczej chodzi o najmniej za każde 100MSP. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 No to chyba logiczne przeciez jest. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Jak widac nie dla gimnazjalistow. Cytuj
Flik 2 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 Cos mi sie powalilo, ze CC i Braid kosztowaly kiedys po 1600 punktow? Bo patrze na aktualne ceny i sa po 1200 obie. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 1600 to chyba tylko N+ mialo. Cytuj
gilek 3 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Czy nowy dash zmieni coś w temacie flashowania napędów i grania na piratach ? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Tak, Xbox wybuchnie... Ktoś próbował przez VPN pobierać Xbox originals? Bo wiem, że normalnie się nie da. A jeżeli przerwało połączenie w czasie pobierania to co wtedy? Jest gdzieś to zapisane, że ja wybuliłem tyle i tyle MSP? Edytowane 22 września 2008 przez Fisiu Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Czy nowy dash zmieni coś w temacie flashowania napędów i grania na piratach ? Flashowanie napędów to rzecz osobna - nie do sflashowania jest napęd LiteOn. Rozumiem, że mówiąc "nowy dash" masz na myśli jesienny update? Jeżeli tak to prawdopodobnie konsole z sflashowanym napędem będą banowane na Live, co nie oznacza, że nie będziesz mógł sobie pograć na piratach w domu, jedynie zostaniesz pozbawiony możliwości korzystania z połaczenia internetowego na Xie, więc żegnaj patche, mp, arcade itd. Nie znam się dobrze na tych sprawach, więc jeśli coś się mylę to bardzo proszę mnie poprawić. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 Sprzedawałem PSP i DS'a, by kupić ich nowsze wersje, ale mając w ręku pieniądze na upragnioną konsolę nowej generacji... stwierdzam, ŻE CHCE GTA IV i inne za(pipi)iste hiciory, na które się ślinię to już . PS3 nie chce, bo potencjał ma, ale nie ma w co grać i jest droższe. Może ma neta za darmo, ale raczej na 80 % biorę klocka. I zadam podstawowe, jedno pytanie: WARTO? Przekonajcie mnie, czemu X a nie PS3, czemu akurat on. Jak to z awaryjnością, serwisem... I widziałem wydaje mi się ciekawą ofertę w sklepie PE X'a: Mianowicie Premium + GTA IV + headset + kable + 60 GB za 969 zł chyba. Dobra cena to? Jaki model brać itp. Jak się gra na SD? Mam co prawda HD, ale może się zdarzyć, że SD będzie dostepne jedynie. Da się podłączyć klocka do zwykłego monitora LCD (Philps 6-letni)? Jestem zielony i chce wiedzieć wszystko co się da, mam dość grafy rodem z PS2, CHCE NEXT GENA i GIER POKROJU BURNOUTA, ŚLICZNEJ NEXT GENOWEJ GRAFIKI :twisted:! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi