Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Gromi: Teoretycznie nie ma to znaczenia, ale tak na logikę powinna się mniej grzać jak stoi pionowo. Ale na pewno mniejsza szansa na porysowanie płyt jest wtedy kiedy leży (to tak na dokładkę).

Opublikowano

Mimo wszystko najtaniej kupisz w Sklepie PSX Extreme.

A ja mam inne pytanie, znajomy planuje podłączyć konsole i komputer do jednego monitora, czy wybór takiego urządzenia, będzie dobrym wyborem

http://www.allegro.pl/item444815389_vga_sw...klep_r2pol.html

Mamy na myśli czy nie będzie jakichś strat/zakłóceń.

Może ktoś z forumowiczów używa takiego.

Proszę o porade.

Opublikowano

Jordan23Carolina:

psx extreme: Konsola: Xbox 360 Arcade Aktualna Cena: 639,00zł > http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=3748

EMPIK: Xbox 360 Arcade Cena: 629,99zł > http://www.empik.com/xbox-360-arcade-multimedia,prod350188,p

psx wysyłka free, empik - odbieram w moim mieście [poznaniu] mając 9,01zł w kieszeni, niby nic, ale w sumie piwo jest i drugie i trzecie nawet

Opublikowano

Jest jakiś sposób by pograć w dema bez dysku? Mam Arcade, a z chęcią sprawdziłbym parę demek. Nie wiem, da się jakoś ściągnąć przez PCta i wypalić na płytkę? Czy też jestem skazany na zakup dysku?

Opublikowano

Mam takie pytanie. Jeśli przejde część gry na wersji PAL, a resztę na Region Free to moga mnie zbanować(konto lub konsolę)? Grałem w The Darkness PAL, sprzedałem ją i znowu kupiłem ale Region Free.

Opublikowano
Mam takie pytanie. Jeśli przejde część gry na wersji PAL, a resztę na Region Free to moga mnie zbanować(konto lub konsolę)? Grałem w The Darkness PAL, sprzedałem ją i znowu kupiłem ale Region Free.

Oczywiście że Cię zbanują, a na dodatek konsola wybuchnie :potter:

Nie ma to jak bujna wyobraźnia i respekt przed Banem -.-

Opublikowano

Pilnie muszę wiedzieć:

Kupuje Xboxa 360 w Anglii. Mam w takim razie 3 lata gwarancji na terenie całej UE czy może tylko w Anglii i to tyle ile sklep wyznaczy? Co potrzeba za dokumenty, by ewentualnie w Polsce naprawić takie X'a?

PILNE!!!

Opublikowano

O ile sie orientuje to masz dwa lata gwarancji na konsole zakupioną w Angli, a to i tak na roda, bo na reszte to rok - tak przynajmniej miła pani z serwisu mi oznajmiła

i w Polsce masz normalnie gwarancje, nie potrzebujesz na to żadnych papierków - a i tak dojdą że w Angli kupowana po numerze konsoli

To chyba tyle

Opublikowano

Jeśli dzwonisz na infolinię to podajesz numer który jest z tyłu konsoli. Nie potrzebujesz żadnych praragonów ani nic takiego przynajmniej w moim przypadku tak było. Nie wiem czy opłaca się sciągać X z Anglii jak jest promocja w MM Arcade za 500 zł. Dyski też mają niedługo sporo potanieć.