Gość majsterrPL Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Co mam podać jako kod klienta firmie UPS jeżeli chcę odesłać konsolę do naprawy? Ten duży, pogrubiony kod z kartki, którą wydrukowałem, z tym kodem kreskowym? Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) Duzo rowniez zalezy do samego odbiornika. Na jednym bedzie lepiej chodzic Component, a na drugim VGA. Dla mnie osobiscie jedyna pozytywna rzecza w VGA jest wyswietlanie obrazu 1:1. Edytowane 7 października 2008 przez bebbop Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Czy coś wiadomo o The Darkness 2? Czy gra jest w produkcji, czy w ogóle coś? Wiem, wiem, że są google, ale są tutaj spece od newsów itd. A ja nie mogę nic wyszukać, o Darkness 2. A nie ukrywam, że pierwsza część była jedna z lepszych gierek na XO, dla mnie. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Dobra mniej więcej czaję ocb.Mam możliwość załatwienia sobie do testu kabel SONY od PS3.Więc przetestuje.A jak będzie lipa to najwyżej w VGA zainwestuje.. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Pytanie. Da się do monitora z wejście d-sub podłączyć konsolę przez HDMI ? są przejściówki ? i czy jakość by spadła ? pozdro Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Jak rozpoznac czy mam tego nowego arcade z napedem liteon? Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 z poprzednich postów wynika, że kupiłeś niedawno, a to znaczy że na bank masz liteona* * - chyba że jakimś niesamowitym zbiegiem okoliczności dostałeś konsolę która leżała w magazynie ponad pół roku : O Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 A co do tematu to jeśli nie masz HDTV 1080p to między HDMI a Componentem raczej niema różnicy na rozdzielczości HD Ready . nie wiem co ma wpsolnego rozdzielczosc do tych dwu sygnalow/kabli zarowno hdmi jak i komponent moze miec 1080p i roznica bedzie taka sama czy to na 1080p czy na 720p a roznice sa bo to dwa rozne sygnaly (analog a cyfra) Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 z poprzednich postów wynika, że kupiłeś niedawno, a to znaczy że na bank masz liteona* * - chyba że jakimś niesamowitym zbiegiem okoliczności dostałeś konsolę która leżała w magazynie ponad pół roku : O Wczesniej mialem falcona arcade z fleszowanym napedem benq i chodzil duzo ciszej niz nowy liteon na oryginalnej grze O_O Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) ale co chodzilo ciszej naped czy wiatraki w konsoli jak naped to czy czasami nie byl flashowany firmware ktory go tez spowolnil np do predkosci x8 standardowo jest kazdy oryginalny naped z firmware MS na predkosci x12, jak sie spowolni do x8 to jest znaczne obnizenie halasu... ciekawostka jest ze i oryginalny firmware MS tez daloby sie zrobic by byl naped wolniejszy = cichszy... Edytowane 8 października 2008 przez Juchy Cytuj
miki77 16 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Czy coś wiadomo o The Darkness 2? Czy gra jest w produkcji, czy w ogóle coś? Gra jest we wczesnym stadium produkcji. Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) pojawil sie juz ten update pozwalajacy w xie rozdzialke 1440-900 ? aktualizacje dashboru da sie zrobic tylko przez live czy da sie sciagnac update na plytke i z plytki? Edytowane 8 października 2008 przez czesio83 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 jeszcze nie, pierwsza kolejnosc to update na live potem za jakis czas na www (moze tutaj bedzie wyjatek) Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 ale co chodzilo ciszej naped czy wiatraki w konsoli jak naped to czy czasami nie byl flashowany firmware ktory go tez spowolnil np do predkosci x8 standardowo jest kazdy oryginalny naped z firmware MS na predkosci x12, jak sie spowolni do x8 to jest znaczne obnizenie halasu... ciekawostka jest ze i oryginalny firmware MS tez daloby sie zrobic by byl naped wolniejszy = cichszy... Naped bo jak odpalam bez plyty jest bardzo cicho a jak zapodam gre to wyje jak poj,ebana... ale przynajmniej nie slychac doczytywania sie plyty Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) to miales spowolniony naped, zapewne do x8 lub x5... niestety z litkiem nic nie mozna zrobic, trzebaby bylo wymeinic naped na inny by miec cichszy... ale to juz nie warto jak dash nadchodzi... Edytowane 8 października 2008 przez Juchy Cytuj
Misiek282866 0 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Witam po dlugim wlasnorecznym zbieraniu przymierzam sie znow do zakupu X360 i teraz kilka pytan 1. Jak wyglada sprawa z awaryjnosciami X360 czy w koncu wersja 65nm cos zmienila 2. Przymierzam sie do zakupu X360 60gb z woli tego ze (podobno) bedzie mozna grac z dysku twardego. Nie wiem czy to plotka wlasnie??? 3. Jak wyglada sprawa z napedami czy nadal glosno? czy w koncu cos ciszej chodzi. Tak samo czy ogolnie konsola chodzi ciszej?jak wyglada sprawa z glossnoscia wiatrakow liczy sie dla mnie cisza Edytowane 8 października 2008 przez Misiek282866 Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Czy tak trudno jest zajrzeć 2 strony do tyłu? Awaryjność mniejsza, drugiego pytania nie rozumiem - zbuduj normalne zdanie, chociaż z tego co tam widzę to chcesz Arcade - nie kupuj. Napędy są teraz ciche Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) 2. bedzie mozna "zainstalowac" ale to juz niedlugo 3. jak zainstalujesz to naped nie bedzie cie interesowal Edytowane 9 października 2008 przez signap Cytuj
Misiek282866 0 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 hmm a co z glosnoscia wiatrakow? nadal glosno? i goraco? ma ktos nowe konsole z lipca 2008? jak sie sprawuja? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Przeciez bylo mowione ,ze to napedy halasuja ,a nie wiatraki. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 hmm a co z glosnoscia wiatrakow? nadal glosno? i goraco? ma ktos nowe konsole z lipca 2008? jak sie sprawuja? Żeby nie pisać po raz tysięczny tego samego - http://www.psxextreme.info/Xbox360-Hardwar...a-Xbox-f95.html kto szuka nie błądzi, Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 (edytowane) xo arcade za 550 zl w MM to ogolna obnizka ceny za konsole czy zwykla promocja ? Edytowane 9 października 2008 przez Siwy_ Cytuj
Strong 2 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Promocja. Oficjalna cena za Arcade to 669zł Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 xo arcade za 550 zl w MM to ogolna obnizka ceny za konsole czy zwykla promocja ? A wiesz po ile Elite? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Czy na Xbox Live jest coś takiego jak Galaga? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi