Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość majsterrPL
Opublikowano

Co mam podać jako kod klienta firmie UPS jeżeli chcę odesłać konsolę do naprawy? Ten duży, pogrubiony kod z kartki, którą wydrukowałem, z tym kodem kreskowym?

Opublikowano (edytowane)

Duzo rowniez zalezy do samego odbiornika. Na jednym bedzie lepiej chodzic Component, a na drugim VGA. Dla mnie osobiscie jedyna pozytywna rzecza w VGA jest wyswietlanie obrazu 1:1.

Edytowane przez bebbop
Opublikowano

Czy coś wiadomo o The Darkness 2? Czy gra jest w produkcji, czy w ogóle coś?

Wiem, wiem, że są google, ale są tutaj spece od newsów itd. A ja nie mogę nic wyszukać, o Darkness 2. A nie ukrywam, że pierwsza część była jedna z lepszych gierek na XO, dla mnie.

Opublikowano

z poprzednich postów wynika, że kupiłeś niedawno, a to znaczy że na bank masz liteona* ;)

* - chyba że jakimś niesamowitym zbiegiem okoliczności dostałeś konsolę która leżała w magazynie ponad pół roku : O

Opublikowano
A co do tematu to jeśli nie masz HDTV 1080p to między HDMI a Componentem raczej niema różnicy na rozdzielczości HD Ready . :)

nie wiem co ma wpsolnego rozdzielczosc do tych dwu sygnalow/kabli

zarowno hdmi jak i komponent moze miec 1080p

i roznica bedzie taka sama czy to na 1080p czy na 720p

a roznice sa bo to dwa rozne sygnaly (analog a cyfra)

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano
z poprzednich postów wynika, że kupiłeś niedawno, a to znaczy że na bank masz liteona* ;)

* - chyba że jakimś niesamowitym zbiegiem okoliczności dostałeś konsolę która leżała w magazynie ponad pół roku : O

Wczesniej mialem falcona arcade z fleszowanym napedem benq i chodzil duzo ciszej niz nowy liteon na oryginalnej grze O_O

Opublikowano (edytowane)

ale co chodzilo ciszej

naped czy wiatraki w konsoli

jak naped to czy czasami nie byl flashowany firmware ktory go tez spowolnil np do predkosci x8

standardowo jest kazdy oryginalny naped z firmware MS na predkosci x12, jak sie spowolni do x8 to jest znaczne obnizenie halasu...

ciekawostka jest ze i oryginalny firmware MS tez daloby sie zrobic by byl naped wolniejszy = cichszy...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano (edytowane)

pojawil sie juz ten update pozwalajacy w xie rozdzialke 1440-900 ? aktualizacje dashboru da sie zrobic tylko przez live czy da sie sciagnac update na plytke i z plytki?

Edytowane przez czesio83
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano
ale co chodzilo ciszej

naped czy wiatraki w konsoli

jak naped to czy czasami nie byl flashowany firmware ktory go tez spowolnil np do predkosci x8

standardowo jest kazdy oryginalny naped z firmware MS na predkosci x12, jak sie spowolni do x8 to jest znaczne obnizenie halasu...

ciekawostka jest ze i oryginalny firmware MS tez daloby sie zrobic by byl naped wolniejszy = cichszy...

Naped bo jak odpalam bez plyty jest bardzo cicho a jak zapodam gre to wyje jak poj,ebana...

ale przynajmniej nie slychac doczytywania sie plyty

Opublikowano (edytowane)

to miales spowolniony naped, zapewne do x8 lub x5...

niestety z litkiem nic nie mozna zrobic, trzebaby bylo wymeinic naped na inny by miec cichszy...

ale to juz nie warto jak dash nadchodzi...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano (edytowane)

Witam po dlugim wlasnorecznym zbieraniu przymierzam sie znow do zakupu X360 i teraz kilka pytan

1. Jak wyglada sprawa z awaryjnosciami X360 czy w koncu wersja 65nm cos zmienila

2. Przymierzam sie do zakupu X360 60gb z woli tego ze (podobno) bedzie mozna grac z dysku twardego. Nie wiem czy to plotka wlasnie???

3. Jak wyglada sprawa z napedami czy nadal glosno? czy w koncu cos ciszej chodzi. Tak samo czy ogolnie konsola chodzi ciszej?jak wyglada sprawa z glossnoscia wiatrakow liczy sie dla mnie cisza

Edytowane przez Misiek282866
Opublikowano (edytowane)

xo arcade za 550 zl w MM to ogolna obnizka ceny za konsole czy zwykla promocja ?

Edytowane przez Siwy_