Opublikowano 22 listopada 200816 l Ej zna ktos moze jakas strone albo slkep na ktorej mozna kupic dysk twardy 60Gb??? mam zamiar kupic dysk ale 20Gb to zamalo a 120 jest drogi wiec 60 bylby najlepszy xD tylko nie piszcie allegro bo allegro przegladam prawie codziennie xD Edytowane 22 listopada 200816 l przez Norbi13
Opublikowano 22 listopada 200816 l http://www.iksboks.eu/index.php?cPath=37 Wilkie dzieki wampis Kupywales juz cos w tym sklepie??? Dobre ceny tam sa xD Na 90 % tam kupie PoZdR0 ej juchy jest tam wlascicielem ?? Edytowane 22 listopada 200816 l przez Norbi13
Opublikowano 22 listopada 200816 l witam, mam pytanie. u nas w koninie jest xbox arcade w carrefur czy jak to sie tam zwie za 599 zł, jak to jest wartko go kupic?? bo jest niedrogo ale nie wiadomo jaka jest data producji i moze to byc jakis stary "model". jak to teraz jest czy moge w jakis sposób na pudełku sprawdzić date produkcji? czy wszystkie maja 65nm falcon i hdmi i jak to sprawdzić? jak jest gwarancja 3 lata to to jest gwarancja microsoftu czy sklepu? jak np. mam usterke to kontaktuje sie ze sklepem w celu naprawy czy odrazu z oddziałem microsoftu? prosił bym o odpowiedz bo zależy mi na kupnie a nie chce kupic czegos "starego". prosił bym o jakies zdjęcia porównawcze pudełek czy cos w tym stylu a najlepiej o odpowiedzi . i nie bluzgajcie mnie bo duze jest na tym forum ludzi co "wszystko" wiedza i ciskaja innym jak zadaja dla nich "dziwne" pytania. z góry dzieki
Opublikowano 22 listopada 200816 l Z tylu kartonu powinines miec dziure i jak sie postarasz to jest naklejka z data na konsoli. Gwara jest M$ i kontaktujesz sie z M$ w celu napraw itd.
Opublikowano 22 listopada 200816 l a w jakis inny sposób da rade to sprawdzic? i wszystkie arcady sa 65nm falcon i hdmi?
Opublikowano 22 listopada 200816 l a w jakis inny sposób da rade to sprawdzic? i wszystkie arcady sa 65nm falcon i hdmi? tak wszystkie . arcade nie ma starych wersji. mozesz smialo brac.
Opublikowano 22 listopada 200816 l a w jakis inny sposób da rade to sprawdzic? i wszystkie arcady sa 65nm falcon i hdmi? wszystkie ktore teraz sa na rynku starych nie kupisz juz od dawna, chyba ze uzywki od osob prywatnych...
Opublikowano 22 listopada 200816 l jak by była z lipca to spoko ale troche starsze to nie wiem czy warto. jak uważacie? a te inne sposoby na sprawdzenie daty produkcji jakies znacie? no nie wiem Juchy ale z tego wynika ze nie ma co pękać i warto brać. bo nigdzie chyba taniej nie kupie niż za 599... a to ma jakies znaczenie jak konsola ma date produkcji maj, kwiecien, lipiec,czerwiec czy z bierzących miesięcy? juchy a co masz na mysli "wszystkie które teraz sa na rynku"? to nie wszystkie arcady były 65 nm falcon i z hdmi? Edytowane 22 listopada 200816 l przez pele15
Opublikowano 23 listopada 200816 l Ile zajmuje zgrany album CD na HDD? Czy konsola kompresuje muzykę?
Opublikowano 23 listopada 200816 l a te inne sposoby na sprawdzenie daty produkcji jakies znacie? po cholere inne jak masz okienko patrzysz z gory i znasz date produkcji wiec czego Ty chcesz wiecej jeszcze? a to ma jakies znaczenie jak konsola ma date produkcji maj, kwiecien, lipiec,czerwiec czy z bierzących miesięcy? teraz sa tylko z bieżących meisiecy lipiec sierpien itd. nie ma znaczenia wiekszego bo to najczesciej juz FALCONv2 ewentualnie FALCON a to na jedno wychodzi... juchy a co masz na mysli "wszystkie które teraz sa na rynku"? to nie wszystkie arcady były 65 nm falcon i z hdmi? arcade to wersja TYLKO z HDMI, bez HDMI to CORE! tak nie wszystkie arcade ktore byly to 65nm, w 2007 roku byly wersje przejsciowe zephyr 90nm i byly w kazdej wersji packa od arcade po elite (w tym premium i halo) Edytowane 23 listopada 200816 l przez Juchy
Opublikowano 23 listopada 200816 l aha dzieki. to kupuje bo wychodzi na to że sie opłaca bo nigdzie nie ma taniej niz 599zł Edytowane 23 listopada 200816 l przez pele15
Opublikowano 23 listopada 200816 l Mam xklocka i problem lezy w tym, ze nie zawsze moge miec go podpietego do live'a. Czy jak bede grac offline , i gdy pozniej sie podlacze to czy uaktualni moje acziwy na mygamercard.net? Jak to jest? witam, mam pytanie. u nas w koninie jest xbox arcade w carrefur czy jak to sie tam zwie za 599 zł, jak to jest wartko go kupic??bo jest niedrogo ale nie wiadomo jaka jest data producji i moze to byc jakis stary "model". Wlasnie za tyle w carrefourze wczoraj kupilem konsolę- liteon.
Opublikowano 23 listopada 200816 l Tak, uaktualni, ewentualnie będziesz musiał tylko odpalić grę online.
Opublikowano 23 listopada 200816 l Elo...jak ściągnąc tego Duke Nukem'a?? To jest blokada, która sprawdza IP?? Czy wystarczy na jakis konkretny kraj sie zarejestrowac?? I w ogole dlaczego jest ta blokada, ktos wie?? pozdro
Opublikowano 23 listopada 200816 l Elo...jak ściągnąc tego Duke Nukem'a?? To jest blokada, która sprawdza IP?? Czy wystarczy na jakis konkretny kraj sie zarejestrowac?? I w ogole dlaczego jest ta blokada, ktos wie?? pozdro Blokara regionalna - VPN potrzebne.
Opublikowano 23 listopada 200816 l Zauważyłem, że MS coś nie stara się do padów. W tamtym za lekko działały bumpery, a teraz w nowiutkim wczoraj gdy wychylałem gałkę na dół skrzypiała jakbym otwierał szafę(sic). Dobrze że dziś już czegoś takiego nie było. W tamtym miałem metaliczny podźwięk przy lewej gałce, tera przy prawej... W sumie lepiej. Ale i przyciski ABXY mają inny skok... No cyrk jakiś Może jestem zbyt przewrażliwiony... Edytowane 23 listopada 200816 l przez Nadrill
Opublikowano 23 listopada 200816 l Może po prostu niewyrobiony jest jeszcze? Bo mój drugi pad też jest w ogóle niewyrobiony i Gearsy sobie nim odpuszczam jeśli mogę. Edytowane 23 listopada 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 23 listopada 200816 l Może po prostu niewyrobiony jest jeszcze? Bo mój drugi pad też jest w ogóle niewyrobiony i Gearsy sobie nim odpuszczam jeśli mogę. :< Ale co z wymienionych rzeczy ma mi się wyrobić, bo nie wiem za bardzo ;< Kurde, muszę iść do psychologa, zamiast napier*alać w Girsy i myśleć czym by tu kogo rozwalić znęcam się myślami 'a to inaczej się naciska niż w poprzednim, a to plastik taki i owaki"... shyt.
Opublikowano 23 listopada 200816 l Tak, uaktualni, ewentualnie będziesz musiał tylko odpalić grę online. Nie trzeba ewentualnie odpalać gry Zauważyłem, że MS coś nie stara się do padów. W tamtym za lekko działały bumpery, a teraz w nowiutkim wczoraj gdy wychylałem gałkę na dół skrzypiała jakbym otwierał szafę(sic). Dobrze że dziś już czegoś takiego nie było. W tamtym miałem metaliczny podźwięk przy lewej gałce, tera przy prawej... W sumie lepiej. Ale i przyciski ABXY mają inny skok... No cyrk jakiś Może jestem zbyt przewrażliwiony... Jesteś przewrażliwiony . Moim padom też się przytrafi sporadycznie zaskrzypieć i mój brat ma tak samo. Także norma, nie przejmuj się pierdołami , ważne że działa.
Opublikowano 23 listopada 200816 l a mi moje akmulatorki cos krocej dzialaja niz na poczatku. Jak za pierwszy razem to chodzili przez tyg gdzies dlugiego grania, to teraz padaja po 2-3 dniach
Opublikowano 23 listopada 200816 l Konkretniej , jakie akumulatorki i w jakim przedziale czasowym? Jak wiadomo wszystkie aku się zużywają, a największa lipa to C&P .
Opublikowano 24 listopada 200816 l Warto? http://www.allegro.pl/item486087831_monito..._hd_apollo.html Edytowane 24 listopada 200816 l przez Gryzli
Opublikowano 24 listopada 200816 l Ja bym nie brał, tym bardziej, że to używki a LCD to loteria. Wypalone pixele i inne takie. Zresztą co ja Ci będę gadał - w opisie wszystko jest.