Opublikowano 29 listopada 200816 l Ja czekam z wielką nadzieją na - TC: HAWX , który ma być jakoś w lutym.
Opublikowano 29 listopada 200816 l Nie wiem czy link zadziala: http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xboxl...ack/default.htm Wie ktos jak to sobie zalatwic w Polsce?
Opublikowano 29 listopada 200816 l Wszyscy się na to ślinią: nie załatwisz sobie tego w Polsce. Musisz mieć live w swoim kraju albo kolegę w USA ;D.
Opublikowano 29 listopada 200816 l W Europie też to chyba jest, wydaje mi się, że u mnie w sklepie widziałem.
Opublikowano 29 listopada 200816 l 99Euro to jakies 400zl teraz... w PL po co to mialoby byc jak nikt tego nie kupi za tyle? kupil ktos dysk 120GB w blistrze co leza po jakies 600zl? sluchawka grosze kosztuje XBL 3msc tez grosze a kabel to najczesciej bezuzyteczny bo nie krosowany a sam dysk mozna taniej wyrwac, w takiej kwocie to juz 120 bedzie... Edytowane 29 listopada 200816 l przez Juchy
Opublikowano 30 listopada 200816 l Dobra ale jak ktos znajdzie ten Xbox LIVE 60GB Starter Pack w polskim sklepie internetowym to niech poda link. ja bym sobie to kupil
Opublikowano 30 listopada 200816 l W Polskim napewno tego nie znajdziesz ,jedyne co to w USA albo gdzies indziej w jakims wysylkowym ,co do PL wysle.
Opublikowano 30 listopada 200816 l Mam pytanie, kupuje dysk i da się z memorki WSZYSTKO przenieść, wraz z profilami? Oraz, czy da się grać bez jakiejkolwiek pamięci, czy profil jest wymagany ?
Opublikowano 30 listopada 200816 l Da sie, a bez profilu to cos mi sie zdaje, ze z niektorymi grami moze byc ciezko.
Opublikowano 2 grudnia 200816 l Ha! I tu Cię zdziwię, bo w takie Boom Boom Rocket się nie dało ;]. Szkoda, że mimo wbudowanego flasha konsola nie ma tam troszku miejsca na profile, save'y i tak durną rzecz, jak zegar ;(.
Opublikowano 2 grudnia 200816 l chyba dla tego ze to arcadowka a one z zalozenia sa na HDD lub memorce wiec moze stad te ograniczenia w grach normalnych z DVD nie spotkalem sie z ograniczeniami chociaz wiem ze zawsze znajdzie sie jakis wyjatek od reguły i nie wykluczam takich przypadkow, ale regula jest ze mozna grac bez memorki badz hdd...
Opublikowano 2 grudnia 200816 l nie wiem jak wy ale ja jak wpisalem sobie kod na live gold jakies 2 dni temu dostalem takiego maila "[...]As promised we've enclosed your LIVE Arcade codes so you can download your free Xbox LIVE Arcade games right away. Assault Heroes:xxxxxxxxxxxxxx Bomberman: xxxxxxxxxxx Marble Blast: xxxxxxxxxx Sonic the Hedgehog: xxxxxxxxx Zuma: xxxxxxxxxx [...]" moze warto sprawdzic skrzynki pocztowe ;]
Opublikowano 3 grudnia 200816 l cos mi sie ostatnio o uszy obilo ze Wormsy z Arcade sa za free. Prawda?
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Użyłem kodu na Gold kilka dni temu, na miesiąc. Nie dostałem nic... A ZUMA za darmo... no ja kce...
Opublikowano 3 grudnia 200816 l No właśnie, jakiego kodu na golda użyliście, znaczy na 3 miechy czy na 12 ?
Opublikowano 3 grudnia 200816 l wejdz na XBL i sprawdz i bedziesz mial odpowiedz jakbym mial Xa to proste ze pierw byl sprawdzil tam
Opublikowano 3 grudnia 200816 l Z tego co dowiedziałem się dzięki google, to promocją objęte były osoby z kontem silver, które zakupiły golda, a jeśli chodzi o gry, to były one przyznawane losowo
Opublikowano 3 grudnia 200816 l A czy ta promocja się już skończyła i na jak długo trzeba wykupić golda?
Opublikowano 5 grudnia 200816 l Znajomy zastanawia się nad zakupem konsoli dla 7-latka. Czy X360 w wersji Arcade (ze względu na cenę) będzie dobrym rozwiązaniem? Jeśli nie lub tak, to dlaczego? Z góry dzięki za odpowiedzi
Opublikowano 5 grudnia 200816 l X360 dla 7-latka ? Mysle ze lepszym wyborem bylby DS, albo PS2. Na DS jest duzo prostych, fajnych gierek, dmuchanie do glosnika, mlody mialby ubaw. Ewentualnie PS2 bo jest tanie jak barszcz a ma wiele dobrych gier, 7 latkowi chyba nie jest potrzebna super realistyczna grafika, a nie wiadomo czy ma telewizor HD.