Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 767,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

w cenie 300 zl?

Opublikowano

99Euro

to jakies 400zl teraz...

w PL po co to mialoby byc jak nikt tego nie kupi za tyle?

kupil ktos dysk 120GB w blistrze co leza po jakies 600zl?

sluchawka grosze kosztuje

XBL 3msc tez grosze

a kabel to najczesciej bezuzyteczny bo nie krosowany

a sam dysk mozna taniej wyrwac, w takiej kwocie to juz 120 bedzie...

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

Dobra ale jak ktos znajdzie ten Xbox LIVE 60GB Starter Pack w polskim sklepie internetowym to niech poda link. ja bym sobie to kupil

Opublikowano

W Polskim napewno tego nie znajdziesz ,jedyne co to w USA albo gdzies indziej w jakims wysylkowym ,co do PL wysle.

Opublikowano

Mam pytanie, kupuje dysk i da się z memorki WSZYSTKO przenieść, wraz z profilami?

Oraz, czy da się grać bez jakiejkolwiek pamięci, czy profil jest wymagany :/?

Opublikowano

Da sie, a bez profilu to cos mi sie zdaje, ze z niektorymi grami moze byc ciezko.

Opublikowano

Ha! I tu Cię zdziwię, bo w takie Boom Boom Rocket się nie dało ;]. Szkoda, że mimo wbudowanego flasha konsola nie ma tam troszku miejsca na profile, save'y i tak durną rzecz, jak zegar ;(.

Opublikowano

chyba dla tego ze to arcadowka a one z zalozenia sa na HDD lub memorce wiec moze stad te ograniczenia

w grach normalnych z DVD nie spotkalem sie z ograniczeniami

chociaz wiem ze zawsze znajdzie sie jakis wyjatek od reguły i nie wykluczam takich przypadkow, ale regula jest ze mozna grac bez memorki badz hdd...

Opublikowano

nie wiem jak wy ale ja jak wpisalem sobie kod na live gold jakies 2 dni temu dostalem takiego maila

"[...]As promised we've enclosed your LIVE Arcade codes so you can download

your free Xbox LIVE Arcade games right away.

Assault Heroes:xxxxxxxxxxxxxx

Bomberman: xxxxxxxxxxx

Marble Blast: xxxxxxxxxx

Sonic the Hedgehog: xxxxxxxxx

Zuma: xxxxxxxxxx

[...]"

moze warto sprawdzic skrzynki pocztowe ;]

Opublikowano

wejdz na XBL i sprawdz i bedziesz mial odpowiedz :)

Opublikowano

Za użycie kodu na Gold. Wormsy są za 400 MSP - i na UK i na USA.

Opublikowano

No właśnie, jakiego kodu na golda użyliście, znaczy na 3 miechy czy na 12 ?

Opublikowano
wejdz na XBL i sprawdz i bedziesz mial odpowiedz :)

jakbym mial Xa to proste ze pierw byl sprawdzil tam ;)

Opublikowano

Z tego co dowiedziałem się dzięki google, to promocją objęte były osoby z kontem silver, które zakupiły golda, a jeśli chodzi o gry, to były one przyznawane losowo

Opublikowano

Znajomy zastanawia się nad zakupem konsoli dla 7-latka. Czy X360 w wersji Arcade (ze względu na cenę) będzie dobrym rozwiązaniem? Jeśli nie lub tak, to dlaczego?

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

X360 dla 7-latka ? Mysle ze lepszym wyborem bylby DS, albo PS2. Na DS jest duzo prostych, fajnych gierek, dmuchanie do glosnika, mlody mialby ubaw. Ewentualnie PS2 bo jest tanie jak barszcz a ma wiele dobrych gier, 7 latkowi chyba nie jest potrzebna super realistyczna grafika, a nie wiadomo czy ma telewizor HD.