Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie nic mu to nie da - miałem to samo na kablu VGA, ale już nie chciało mi się bawić i gre opyliłem.

Coś było z podpinaniem do do TV i przestawianiu, bla bla bla - poy,ebane...

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano (edytowane)

to musisz ten komponent polaczyc w trybie composite czyli zolty chinch AV

i wtedy masz w ustawieniach wizji opcje PAL i tam PAL50<->PAL60

Właśnie nic mu to nie da - miałem to samo na kablu VGA, ale już nie chciało mi się bawić i gre opyliłem.

co mu nic nie da?

po VGA nie ma ustawien do PAL

tylko w trybie s-video albo rgb albo composite AV

i takim kablem trzeba podlaczyc jak sie chce zmienic to...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano (edytowane)

co mu nic nie da?

po VGA nie ma ustawien do PAL

tylko w trybie s-video albo rgb albo composite AV

i takim kablem trzeba podlaczyc jak sie chce zmienic to...

No, dokładnie o to chodziło. :catfight: :P

Myślałem, że obraz przez VGA puszcza.

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano (edytowane)

Buczy Ci w dashboardzie? To normalne - też tak mam, źle wyprofilowana płyta maybe - w GoW1 też to miałem, a niektórzy grać przez to nie mogli mimo że płyta poruszała się z dużą prędkością - za duży hałas.

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano (edytowane)

Mnie przez 2 dni też nie buczało(7.11 - 9.11), ale po intensywnym graniu, jeszcze z płyty i zaczęły się problemy :)

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano

Mam pytanko: czy to możliwe, że przez kabel mam na monitorze lekko "odbity" obraz? Jest to zjawisko, gdzie jak mam białe literki, lekko po lewej od nich jakby powtarzają się kontury. Często na TV się to zdarza jak antena źle odbiera kanał, albo TV jest zepsuty.

Zastanawiam się, czy to monitor, czy to kabel jest zje,bany.

Opublikowano

Kilka dni temu dostalem maila od MS ze gdy wejde na GOLD'a dostane 400msp, mialem zdrapke 12+1, potem z meila kliknelem w ten link ale ona przenosi mnie do utworzenia nowego GT. Po promocji czy cos innego? GT jest na US

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Moge uzyc ms points US gdy konto na livie jest na Europe?

Opublikowano

Jak już o punktach mowa- ktoś wie co się dzieje z papyflo? Kupiłem trochę punktów, a jego nie ma ani na GG, ani na maile nie odpisuje. Zawsze wszystko wysyłał momentalnie :/

Gość ChOomik
Opublikowano

Mam pewien drażniący problem. Wczoraj kupiłem używane GTA IV w stanie idealnym bez rysek. Przez pierwsze pięć godzin grało się naprawdę przyjemnie. Dopiero później zaczęły się zwiechy. Gra mi się wiesza dosłownie co 5-10 minut. Płytę przecierałem na wszelki wypadek, jednak cały czas była czysta więc to bez znaczenia. Możecie mi powiedzieć co jest grane? Konsolę arcade bez dysku z liteonem na pokładzie mam od miesiąca i się z czymś takim nie spotkałem. Inne gry mi się nie wieszają... czym to może być spowodowane? Jest na to jakiś sposob?

pozdro