Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zarejestrowałem moją nową konsolę x360 na stronie xbox.com i się zdziwiłem w gwarancji pisze iż jest ważna do 12/14/2009 czyli 14 grudnia konsola jest produkcji 18 wrzesnia 2008r. we wcześniejszym xboxie pokazywało mi normalnie 2 lata a teraz 1 rok napisałem oczywiście email, ale mam do was pytanie czy czas gwarancji uległ zmianie przez ostatni czas na 1 rok??

Opublikowano

Tak mnie naszło - achievmenty powinny być podzielone na online i offline. Każda gra 1000 GS offline i dajmy na to 250 online, 1000 GS online dla tytułów olny online. No bo kurde, jak ktoś nie ma Live ma mniej punktów i tym samym nie może często calaków wykombinować :/.

Opublikowano (edytowane)

Poprawilm kabel, i juz jest wszystko ok ;)

Kathleen - Ja to dopiero mialem z nimi Kongo. W październiku zepsuła mi sie konsola. A mialem do listopada niby gware. I dzwonie, gadam ze RoD itp. Wszystko ladnie, ale okazuje sie ze ich komputer nie widzi ze mam jeszcze gware. Kazali mi wyslać maila ze zdjeciem paragonu. Wyslalem chyba z 3 maile. Dzwonie, pytam, okazauje sie ze system padl, i ze nic jeszcze nie doszlo. No strasznie. Ponad miecha walczylem o moją gwarę. Wkoncu dostali maila, i przyjeli zgłoszenie. Ale bylo naprawde cięzko;/ Nie żebym straszył, ale trzba być upartym, i dążyc do swoich praw !

Edytowane przez Gryzli
Opublikowano
  Smiti napisał(a):
Zajcik, tak przy drugiej wymianie Microsoft może go tylko wymienić. Nie dają się aż tak "ruchać" na darmowe pady. :)

A przy pierwszej :D ?

Słyszałem że kiedyś dzwonili i dostawali pady za darmo. Teraz nie dawno usłyszałem że podobno dalej się da.

Opublikowano
  Kiler8888 napisał(a):
  Smiti napisał(a):
Zajcik, tak przy drugiej wymianie Microsoft może go tylko wymienić. Nie dają się aż tak "ruchać" na darmowe pady. :)

A przy pierwszej :D ?

Słyszałem że kiedyś dzwonili i dostawali pady za darmo. Teraz nie dawno usłyszałem że podobno dalej się da.

Dzwonisz i musisz ich okłamać że pad padł to za pierwszym razem wysyłają i myślałem że tylko raz tak wyjdzie a tu niespodzianka kumplowi zasilacz padł i wysłali drugi raz.

Opublikowano

hmmm, kumpel kupił wczoraj nowego Xbox'a arcade i wszystko było by ok gdyby nie to, że arcade disc, który był dołączony do konsoli nie działa :). Dzisiaj sprawdzimy u mnie, jeśli dalej nie będzie działał to co dzwonić do microsoftu ? Inne gierki mu normalnie działają :).

Opublikowano
  Smiti napisał(a):
hmmm, kumpel kupił wczoraj nowego Xbox'a arcade i wszystko było by ok gdyby nie to, że arcade disc, który był dołączony do konsoli nie działa :). Dzisiaj sprawdzimy u mnie, jeśli dalej nie będzie działał to co dzwonić do microsoftu ? Inne gierki mu normalnie działają :).

Jezeli kupil wczoraj to w sklepie mu wymienią

Opublikowano

No i tutaj jest problem, mianowicie u mnie działa. No i co teraz ? Wszystkie gry jakie mam ja i on działają u niego bez problemu a ten pipidolony arcade disc nie ! Tak, w sklepie wymienią ale tylko całego x'a a nie samą płytkę z arcade.

Opublikowano

Załozyłem konto na US zeby sciagnac demo skate 2, przy okazji chciałem posciagac inne dema których nie dało sie na EU. No ale jak póbuje sciagnac jakas gre z ratingiem M wyskakuje komunikat ze bieżące ustawienia nie pozwalają mi na pobranie gier z taką oceną, mimo ze w opcjach rodzicilelskich mam wszystko na "dozwolone" co jest?

Opublikowano
  Mikes napisał(a):
Załozyłem konto na US zeby sciagnac demo skate 2, przy okazji chciałem posciagac inne dema których nie dało sie na EU. No ale jak póbuje sciagnac jakas gre z ratingiem M wyskakuje komunikat ze bieżące ustawienia nie pozwalają mi na pobranie gier z taką oceną, mimo ze w opcjach rodzicilelskich mam wszystko na "dozwolone" co jest?

Masz polskie IP. Na niektóre gry niestety i takie zabezpieczenie jest.

Opublikowano

Witam, Mam problem a mianowicie nie mogę zapraszać do gry nie wiem co jest tego przyczyną!!! Mam konto gold 1 free month zarejestrowany na UK poprostu napis zaproś do gry jest szary i nie da się w niego kliknąć.

Doradzcie cos ludzie :P