Dark AlexX 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Mnie tam rozbawił i widzę, że szykuje się polskie sonydefenseforce. ;] BTW Na forum xbox.com pojawił się ciekawy post: Moi drodzy polski XBL będzie ale ..... w 2010 roku. Microsoft Polska ma wybudować specjalnie dla potrzeb ruchu sieciowego, ogromną serwerownię. Pochłonie to miliony, które muszą z czegoś pokryć. Jak na razie kryzysio daje się we znaki, sprzedaz oprogramowania i systemow softwarowych spada. to nie korzystnie dla firmy .... dlatego ma byc wsparcie z centrali .... userow XBL przybywa ... to nowa inwestycja na przyszlość , ktora da dochody i oczywiscie prace wielu ludzi . Microfoft Polska juz szacuje straty z opoznieniem wsparcia XBL na rynku lokalnych konsol XBOX360 i Xbox ... to wielki rynek i wielki kraj jak na europę. Ceny konsol bedą stale taniej o ile kurs euro znajdzie się w stanie stabilizacji. Źródło : znajomi z Microsoft Warszawa Link: http://forums.xbox.com/32/25723534/ShowPost.aspx#25723534 Tylko nie wiadomo czy to prawda, ale nawet wiarygodne to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Kroolik a IMO jak widze jak sie tu niektorzy pienia nie wiadomo o co, tak ze niemal im zylka peknie zaraz, to beka jest przednia a poza tym Ty juz jestes stary Dark Alexx, no wiarygodne to jak jasny ch.uj Cytuj Odnośnik do komentarza
JAM1 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Jest jakaś inna kiera niż ta od MS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Od Logitech jest. I chyba "Mat catz" coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 Szybkie pytanie, w co trzeba dokładnie wejść by usunąć informacje o grach z 0GS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 Tutaj masz dokładnie pokazane: http://xbox-zone.pl/news.php?readmore=330 Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 Dzięki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 mam taki problem chce wlaczyc xboxa 360 i jest napisane blad systemu o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 (edytowane) Numerację błędu podaj. Jaki pisze "system error. contact with support" w kilku językach to konsola zapewne zdycha. Podaj numer błędu na dole ekranu. Edytowane 12 lutego 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 kurde czyli oddać będę musiał do serwisu ?? ale jak odczepię dysk to konsola działa normalnie fuck Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 (edytowane) E67? Przeczytaj numer błędu i podaj. Jeżeli to przez dysk twardy to E66, E67 i E68 bodajże. Jest możliwość sprawdzenia czy z innym HDD działa Ci X360? Edytowane 12 lutego 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 E67? Przeczytaj numer bÓdu i podaj. Jeßeli to przez dysk twardy to E66, E67 i E68 bodajße. Jest moßliwoÖŚ sprawdzenia czy z innym HDD dziaÓa Ci X360? E74 teraz to du.pa nawet bez dysku pojawia sie to (pipi). kurde za(pipi)isci w ciagu 3 miesiecy 2 razy w naprawie bedzie moj x0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 E67? Przeczytaj numer błędu i podaj. Jeżeli to przez dysk twardy to E66, E67 i E68 bodajże. Jest możliwość sprawdzenia czy z innym HDD działa Ci X360? nie E66 to zly naped DVD, czyli model napedu inny niz byl oryginalnie z konsola E67-E68-E69 - to błedy zwiazane z HDD E68 to glowny blad i najczesciej wyskakujacy... oczywiscie przy E74 to nie zwiazane z dyskiem, wiec serwis... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 No i fajnie zadzwoniłem do biura obsługi i jedzie do serwisu zaje.biście to już 3 raz a konsole mam dopiero niecałe 2 lata dobrze chociaż że nie musiałem płacić bo czytałem gdzieś na forum że będę musiał za tą naprawę zapłacić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 (edytowane) Nie zapomnij się upomnieć o jakiś gratis za to że wysyłasz konsole już 3 raz w ciągu 2 miesięcy Edytowane 13 lutego 2009 przez Krzys PL Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 E74 teraz karta grafiki wymianana płyty głównej, termin do 16 dni, przynajmniej tak było w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 13 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2009 E74 teraz karta grafiki wymianana płyty głównej, termin do 16 dni, przynajmniej tak było w moim przypadku. ale dali ci nową konsolę czy wymienili tylko płytę główną ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pijany 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Mi wymienili tylko plyte glowna. Cytuj Odnośnik do komentarza
white rabbit 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Można w jakiś sposób przywrócić anulowany update? Przez przypadek wcisnąłem "No" przy update'cie do nowego PES'a( i więcej już się mnie nie pytał ). Skutek jest taki, że nie moge grać z osobami, które mają ten update( mają teraz inną wersje ). Wyczyściłem cache, wywaliłem System Data do PES'a i nic. Macie jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Polacz sie z Live i uruchom ponownie gry ew sprawdz czy ta aktualizacja nie jest w Markeplace i pobierzesz recznie Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 mam pare pytań: jak kupiłem dysk do xboxa to moge z karty przenieść sejwy i wogóle? żeby podłaczyć się do neta a mam NXE to wystarczy kabel RJ45 i podłączenie go do konsoli i routera i wtedy wystarczy cos ustwaic w konsol i już bedzie smigać, czy trzeba cos podawać oprócz kraju?najlepiej UK? jak mam 3 razy darmowego golda to jak co miesiąc zakładam nowe konto to cały czas mam tyle samo GS czy zeruje się? z góry dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 3. nowe konto aka miesiac za darmo - nowa karta gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
white rabbit 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 (edytowane) 1. Możesz 2. Tylko taki kabel. W konsoli nic nie ustawiasz tylko ew. w routerze. Wybierasz, kraj, język i gamertag. 3. GS jest równy zeru za każdym razem, kiedy zakładasz nowe konto. A przy okazji. Polacz sie z Live i uruchom ponownie gry ew sprawdz czy ta aktualizacja nie jest w Markeplace i pobierzesz recznie Robiłem już tak i żadnych efektow. Edytowane 15 lutego 2009 przez white rabbit Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Ok, nie wiem czy ma to jakikolwiek sens, ale może spróbuj odpalić kilka innych gier, tak żeby pobrać do nich updaty i wrócić do PES? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Najlepiej w jakieś starsze, pamiętam że jak odpalałem jakiegoś starocia przed GoW1 to zawsze się jakiś update ściagał. On sam w sobie nic nie dawał, ale moze w przypadku PES2009 razem z tym bezużytecznym ściągnie Ci się ten najnowszy patch. Mocno naciagana teoria, ale warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi