pele15 3 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 czyli nie pokaże moich osiąnięć w grach tych ktore juz osiągnąłem? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 mozesz pokazac ale jako 3 rozne konta Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Witam! Mam taki problem, a właściwie mój kolega ma... Spalił się mu sam kabel, który łączy zasilacz i gniazdo prądowe - czy gdyby zadzwonił do M$ (ma gwarancje) to wysłali by mu sam nowy kabel bez zasilacza? EW. Czy takie coś można kupić, może ktoś ma ? jeśli tak to PM Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 (edytowane) Jak ma nowy zasilacz to będzie pasować zwykły kabel od kompa/monitora, jak stary zailacz to zeby pasował kabel od kompa to wyłamać "ząbek" w zasilaczu albo wyciąć we wtyczce miejsce na ten "ząbek". PS. Jak zadzwoni to się dowie. Edytowane 15 lutego 2009 przez Krzys PL Cytuj
pele15 3 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 czyli jak 3 razy wezme 3 różne konta i to trzecie bede miał przedłuzone zdrapka roczną to będe miał wczesniejsze gs te z offline i te co zdobęde na 2 poprzednich kontach:p pytam bo sie juz pogubiłem;p Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Kazdy darmowy miesiac to nowa karta gracza - nie sumuja sie na 1 masz 1023 2 - 2344 3 - 432 i jesli dasz zdrapke na 1 konto bedziesz dalej zbieral aczivy na koncie z 1023gs a te 2 bedziesz mogl uzyc dla 2 gracza gry grasz na coop na 1 konsoli Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 E74 teraz karta grafiki wymianana płyty głównej, termin do 16 dni, przynajmniej tak było w moim przypadku. ale dali ci nową konsolę czy wymienili tylko płytę główną ? Wymienili płytę główną Cytuj
pele15 3 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 eeełłłeee tam to teraz na offline mam 1600 i założe konto online i nie będe tego miał to dupa Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Wystarczy, że kupisz sobie zdrapkę . Cytuj
ash77 3 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 (edytowane) eeełłłeee tam to teraz na offline mam 1600 i założe konto online i nie będe tego miał to dupa mylisz sie jesli masz konto offline - takie które nigdy nie było w xboxlive (nieistotne które) mozesz zarejestrowac na xboxlive , wtedy bedzie to konto online i dodatkowo na tym koncie bedzie 1 miesiąc livegold (ten 1 miesiąc dodatkowo tylko przy trzech pierwszych kontach rejestrowanych na live). punkty które uzbierałeś offline (tylko na tym koncie) nie znikają tylko są dalej (oczywiscie na tym koncie) ale jak zakładasz nowe konto z nowym nickiem to zdobywasz GS od nowa (bo to niby nowa osoba) prosta zasada - GS jest przypisany do konkretnego nicka(GT) a nie do konkretnej konsoli jasniej już chyba nie można Edytowane 16 lutego 2009 przez ash77 Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 ale jak zakładasz nowe konto z nowym nickiem to zdobywasz GS od nowa (bo to niby nowa osoba) prosta zasada - GS jest przypisany do konkretnego nicka(GT) a nie do konkretnej konsoli jasniej już chyba nie można małe ale. Gdy zmieniasz konto z offline'owego na Live'owe możesz wyedytować nicka założonego na offie. Także za drobną opłatą (800MP chyba) możesz zmienić nicka. Czyli GS przypisane jest do konta a nie do Gamer Taga. Takie małe sprostowanie. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 a pomęcze was jeszcze troche. jak podłączyć się do xbox live?? bo nie mogłem konkretnie na googlach znależc. podłanczam kabel od neta do konsoli a droga czesc kabla do routera a router jest podłaczony do kompa i co dalej? bo ja wszedłem do ustawien w xboxie i tam sprawdzenie połaczenia i mi wyskoczyło ze chce pobrac Nxe a ja juz mam i nic wiecej sie nie dzieje. i nie wiem co zrobc mam;/ sorry za takie meczenie ale kurde nie umiem tego zrobic Cytuj
pele15 3 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 pobrałem i nie działa. a wiedziałem ze ty mi nie pomozesz.. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Co ci nie działa? Jak udostępnić połączenie w PC było już 100 razy omawiane. Nawet jest odpowiedni temat w jednym z działów. Ale jak się komuś nie chce nawet minimalnie wysilić to sie nie dziw . Cytuj
pele15 3 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 sprawdzałem ale nie wiedziałem ze trzeba połaczenie z PC robic bo myślałem że jak podłacze do routera to wystarczy Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 (edytowane) Udostępnianie połączenia przez pc jest jak nie mamy routera/switcha. Tak przy okazji to gratuluję. Tak niekumatej osoby jak ty, dawno nie widziałem. EDIT: ja też Ci gratuluje bo tak dawno ślepej osoby nie widziałem bo nie musze nic udostępniać przez PC bo mam router i o tym napisałem. No co ty? Pozwolisz że zacytuję samego siebie: Udostępnianie połączenia przez pc jest jak nie mamy routera/switcha. A jako że pisałeś że masz router i miałeś pewne wątpliwości: sprawdzałem ale nie wiedziałem ze trzeba połaczenie z PC robic bo myślałem że jak podłacze do routera to wystarczy Wyjaśniłem ci kiedy udostępnianie połączenie z PC jest potrzebne. Niestety ty sobie ubzdurałeś że ja ci nakazuję bawić się w udostępnianie połączenia przez PC. Widzę że czytanie ze zrozumieniem poważnie szwankuje. Jakby pojawiło się to plus trochę logicznego myślenia to byś zrozumiał. Edytowane 17 lutego 2009 przez Thomas_PL Cytuj
pele15 3 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 ja też Ci gratuluje bo tak dawno ślepej osoby nie widziałem bo nie musze nic udostępniać przez PC bo mam router i o tym napisałem. i wszystko juz zrobiłem Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Ja mam internet rozdzielony tak samo jak ty pele15. I nic nigdy nie musiałem ustawiać/itp. (W routerze lub PC) Wszystko na zasadzie Plug&Play. Wcześniej pisałeś że wyskoczyło Ci, że chcę pobrać NXE, czyli 360 jest Online! Jak porobisz te domyślne instalacje NXE i innych aktualizacji to załóż tylko NOWE KONTO na XBL! P.S. Jeszcze pisałeś, że już NXE masz, (ściągałeś z XBL czy wgrywałeś z Pendrivea?) Cytuj
pele15 3 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 w grudniu wgrywałem z penka. juz zrobiłem żeby działało dobre jest to że wystarczy tylko do routera podpiąć i juz można grać. fajnie że chociaż ty normalnie do tego podszedszłeś a nie juz jeden odnosi się że jest pępkiem świata a ja to gamoń, dzięki jordan Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 GTA 4 The Lost And Damned uwaga: BLOKADA REGIONALNA! WTF ? Jak to? To znaczy że europejczyk nie pogra? Cytuj
shy4 53 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 (edytowane) europejczyk tak ale nie polak nie zapominaj że w Polsce nie ma Live'a Edytowane 17 lutego 2009 przez shy4 Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Orientuje się ktoś jaka jest aktualnie cena X360 Premium(bez gier) w Media Markt? Cytuj
Pavlus 1 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 No to ja mam bardziej zlozone pytanie, zbieram sie z kupnem xboxa 360 i wiem na pewno ze: -konsola ma byc nowa, nieuzywana -procek ma byc w technologii 65nm -nowe chlodzenie -ieXteme 1.5 Teraz pytania do Was: -Konsole z jaka data produkcji zakupic najlepiej (mniej wiecej) -Czy przerobienie konsoli nie ma zadnych innych skutkow ubocznych wplywajacych np. na zywotnosc napedu, z tego co wiem to jest tylko wymiana softu w pamieci flash, wiec raczej nie powinno byc, ale... -Polecane sklepy lub osoby od ktorych mozna kupic konsole Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 GTA 4 The Lost And Damned uwaga: BLOKADA REGIONALNA! WTF ? Jak to? To znaczy że europejczyk nie pogra? najzabawniejszy news w calym dziale ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi