Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Orientuje się ktoś jaka jest aktualnie cena X360 Premium(bez gier) w Media Markt?

w kazdym MM rozne ceny moga byc

w Szczecinie w MM cos kolo 1099zl

a jak prognozy z euro za 6zl sie sprawdza to za kilka miechow beda masakryczne ceny...

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

W PSX ceny już podskoczyły.X360 Premium jeszcze kilka dni temu kosztował w granicach 840zl.Dzisiaj za dnia patrzę,a tam 950zl,a dosłownie przed chwilą 998zl.Rozumiem,ze cena moze się zmieniać co kilka dni,ale kilka razy w ciągu jednego dnia?...

Opublikowano

Reakcja na zmiany walutowe jak widzisz jest bardzo szybka, z przyjemnoscia zakupilbym w sklepie PE, no ale niestety cena mnie zaskoczyla, niewiele wiecej i mam elite. Wiec szukam dalej.

Opublikowano (edytowane)

2100MSP to chyba do kupienia only w Europie? Ja miałem 2100 na Europę. Btw. Allegro zablokowało opcje wysyłania pytań do sprzedających? ;-)

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś pomóc i zapisać mniej więcej w takiej formie, przykładowo:

Moja konsola --> Ustawienia systemowe --> itd.

jak w nowym dashu wpisać kod na liva ze zdrapki?

Dziękuję.

Opublikowano

mam nielegalną hodowlę, ale jakbyś miał jakieś halucygatunki co to podeślij na PW

Pytania mam:

634. Czy da się ustawić w opcjach tak by profil się automatycznie logował do xbl i automatycznie był "widoczny" jako offline?

34.4 - czy da się ustawić w opcjach tak by widoczne na ekranie były tylko odkrywane achivy a nie kto akurat się do live wpiął?

bo doprowadza mnie do koorwicy jak gram np. w pesa i na radarze wyskakuje co rusz

Zenon jest online

Józef chce zagrać w GoW

Abroży przesyła wiadomość

itd. itp. etc.

Opublikowano
W opcjach profilu mozna wylaczyc powiadamianie czyli odpowiadam na pytanie 34.4

tia tylko wtedy wyłączasz wszystko

nie pokazuje ani achivów ani wiadomości ani kto online

ja chcę pełnego customa!

Opublikowano
634. Czy da się ustawić w opcjach tak by profil się automatycznie logował do xbl i automatycznie był "widoczny" jako offline?

Można ustawić "Appear offline" tylko dokładnie nie pamiętam gdzie, na pewno nie w privacy settings. Chyba zakładka Online Settings albo coś w tym stylu w ustawieniach profilu, niestety nie mam możliwości sprawdzenie tego teraz dokładnie, ale dzisiaj sam to sobie ustawiałem, więc jest ta opcja na pewno.

Opublikowano

elo zastanawiam sie nad kupnem internetu sferii ale nie wiem jak bedzie to dzialalo w xboxie ;/ ma moze ktos taki internet albo wie jak to dziala? Czy lepszy bedzie internet bezprzewodowy czy internet swobodny(jeszcze nie rozgryzlem do konca czym sie roznia ale jestem na najlepszej drodze :D)?