Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Możan do X360 w wersji Arcade dokupic chromowaną tackę?

Opublikowano

Jak uważacie, opłaca się brać Xboxa 360 Arcade (Jasper) za 850 zł z wysyłką? Cena detaliczna zapewne niedługo wzrośnie, kurs chyba szybko się nie odbije, a w marcu może być już 1000 zł. Mimo wszystko mam jednak wątpliwości... Ktoś poradzi?

Opublikowano

Zapewne chodzi ci o te Jaspery z allegro, jednak jest tego jeden istotny minus , dużo było ich sprowadzanych z UK. A tam gwarancja na konsole jest tylko 1 rok !!!, co prawda na rod jest 3 lata, ale na resztę osprzętu rok gwarancji jesteśmy w tył :P

Opublikowano

nie na rod a na 3rod

trzeba precyzyjnie o tym pisac bo to jednak jest znaczaca roznica miedzy tym bo jest 1 rod, 2 rod , 3 rod , 4 rod a tylko na 3 rod jest 3 lata gwary, reszte rodow nie...

Opublikowano

Jest problem. Czy istnieje możliwość aby M$ przypomniał mi jakie było moje hasło podczas logowania do xbox.com?

Ja swój pamiętam lecz mój ojciec kompletnie nie potrafi sobie przypomnieć, nigdzie nie zapisał i jest problem. Odzyskanie hasła z poziomu skrzynki mailowej interia.pl również nie jest możliwe. Bo można wysłać sms z prośbą o przypomnienie hasła lecz trzeba mieć wpierw tą usługę dostępną, a dodatkowo na skrzynkę mailową również hasła nie pamięta.

Ktoś ma jakiś pomysł?

Opublikowano (edytowane)

nie ma

przeciez nikt nie jest w stanie Cie sprawdzic czy to Twoje konto czy nie jesli Ty nie znasz zadnego hasla

to tak jakbym ja teraz chcial wysepic haslo do Twojego konta, tez nie znam ani hasla ani hasla na Twoja skrzynke wiec kazdy tyle samo co Ty wie (czyli praktycznie nic :) )

Edytowane przez Juchy
Opublikowano

Mam taki problem:

Gearsy 2 mam na HDD, jeśli gram sam, obojętnie czy Horde czy SP, to gra chodzi z dysku - jest cicho.

Jeśli mój brat zaloguje się jako gość na moim koncie czyli mantimti(1) to gra zaczyna czytać z DVD.

Jeśli się wyloguje gościa gra znów chodzi po cichu z HDD.

Co mam zrobić?

Da się temu zaradzić?

Opublikowano

gry na hdd sa instalowane pod konto, z tego wynika ze to konto gość nie moze korzystac z tego pliku dla konta mantimti wiec jedyna rada to zalozyc drugie konto i niestety ale do niego zrobic trzeba druga instalke na hdd tej samej gry...

Gość Pawlo_PL
Opublikowano (edytowane)

Jak otworzyć tackę padem,kiedy w środku jest płyta?

@TheBestia dzięki.

Edytowane przez Pawlo_PL
Opublikowano

Pytanie do posiadaczy konta Gold:

Czytalem tego newsa od Dark Alexa odnosnie znizek, czy moglibyscie powiedziec na jakie rzeczy w marketplace sa objete znizki (wiem ze wszystkiego nie bedzie sie chciec wam sprawdzac, ale chociaz co zauwazyliscie).

Gość Pawlo_PL
Opublikowano (edytowane)

Ehhh... podziękowałem mu za odpowiedź na poprzednie moje pytanie,a teraz zadałem drugie.

Nie uważacie,ze to głupie? Przecież kiedy płyty nie ma w napędzie,tackę normalnie można otwierać padem... <_<

PS.Skoro już tak wypytuje,to jak można wyczyścić cache konsoli? Xa mam 2 dni,więc... ^_^

Edytowane przez Pawlo_PL
Opublikowano

5 sekund w google...

b. Select Memory, select Hard Drive, and then press Y to view the device options screen.

c. On the Xbox 360 Controller, press the X button, press the X button again, press the left bumper, press the right bumper, press the X button, and then press the X button again.

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Ale ja tam widze tylko opcję formatowania i zmiany nazwy... czyszczenie cache'u a dysku to dwie różne sprawy.

Opublikowano
Ale ja tam widze tylko opcję formatowania i zmiany nazwy... czyszczenie cache'u a dysku to dwie różne sprawy.

Zastosuj się do instrukcji tej co podałem a usuniesz tylko cache, a nie całą zawartość dysku.