Juchy 24 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) kabel VGA to nie kabel do LCDkow VGA to VGA do kazdego urzadzenia z takim wejsciem PS. moze chodzi Ci o przejsciowke żensko-żenska bo masz kabel w swoim monitorze nierozlaczny? Edytowane 2 marca 2009 przez Juchy Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 To co daje MS w swoim oryginalnym kablu poza tytulowym kablem? Jest jakis przejsiowka aka adapter zensko-zenski lub cos takiego Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 No o tym adapterze pisze Juchy ale on jest jedynie potrzebny jeśli monitor nie mam odłączanego kabla. M$ daje jeszcze przejściówkę z czinczy na jacka Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) wszelkiego rodzaju takie przejsciowki nazywa sie tak jakie maja gniazda/zlacza czyli okreslenie czy zenski czy meski i co na wejsciu co na wyjsciu w tym przypadku przejsciowka/adapter żeńsko-żeński "d-sub"-"d-sub" (najdosadniej i najpelniej to "d-sub 15pin"-"d-sub 15pin", ewentualnie VGA-VGA) ale mozna i tez d-sub 15Ż/15Ż tak naprawdę to kombinacji jest wiele... Edytowane 2 marca 2009 przez Juchy Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Signap potrzeba Ci czegos takiego ja tak podłaczałem http://allegro.pl/item562432209_adapter_vg...nski_15pin.html Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) Jak oglądać DVix'y na konsoli? Słyszałem, że trzeba coś pobrać z Live'a, czy to prawda? Edytowane 6 marca 2009 przez Mango0700 Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Podobno jak wkłada się płytę z DVIx'em to konsola automatycznie pobiera niezbędne kodeki. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Też tak słyszałem, może ktoś to sprawdzić? Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Tak dokładnie jest tak jak napisal wolek92. Po włożeniu płyty sciąga się aktualizacja. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 Też tak słyszałem, może ktoś to sprawdzić? Ja sprawdzalem i dzialaja bez problemu tylko oczywiscie trzeba miec golda zeby pobrac Ja mam inne pytanie odnosnie kabla rgb: Kupilem dzisiaj sobie oryginalny kabel rgb... wczesniej uzywalem tego z zestawu i na nim bylo wszystko w porzadku... przepialem kable a tutaj obraz czerwony... po przelaczeniu na drugie zlacze obraz jest normalny jednak to zlacze podpisane jest jako video a pierwsze jako rgb... w czym moze byc problem ? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) ...tylko oczywiscie trzeba miec golda zeby pobrac ... p...ysz jak potluczony PS. i nie tylko kodeki sie zaciagaja ale tez licencja, kiedys bylo tak ze za kazdym razem jak sie chce cos obejrzec to trzeba miec podpietego do XBL Xa zeby mial mozliwosc pobrac licencje, inaczej nie poszlo, czy sie zmienilo cos, to juz sprawdzic sobie... Kupilem dzisiaj sobie oryginalny kabel rgb... wczesniej uzywalem tego z zestawu i na nim bylo wszystko w porzadku... przepialem kable a tutaj obraz czerwony... po przelaczeniu na drugie zlacze obraz jest normalny jednak to zlacze podpisane jest jako video a pierwsze jako rgb... w czym moze byc problem ? widac cos nie gra, moze z kablem, moze cos z TV, trzeba miec drugi TV z RGB lub drugi pewny kabel by to teraz sprawdzic.... Edytowane 6 marca 2009 przez Juchy Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ja mam pytanie bo zglupialem zupelnie.12 lutego zaplacilem karta za 12 ms XBL.Wg strony xbox.com od 12 wlasnie mam aktywna usluge na rok.Jakies 10 dni pozniej zamknalem konto z ktorego zaplacilem za to.Teraz dostaje maila z M$ w ktorym czytam: We are contacting you because we have been unable to charge your credit card for your Xbox Live 12 mo. Gold Membership service(s) being billed to you through Microsoft Online Services. The following credit card is the current payment method on your billing account: Credit card type: VISA To avoid an interruption of your services or to reactivate suspended service(s), please provide a valid credit card and a current expiration date. If payment is due for other Microsoft services purchased with the above card, those services may also be affected. Nie czaje tego.W pierwszej chwili pomyslalem ze nie zdazyli z konta zdjac pieniedzy, ale wtedy w banku by mi nie zamkneli konta tylko powiedzieli ze jest transakcja nie zrealizowana.Probowalem wprowadzic kod ze zdrapki bo slyszalem ze taka operacja kasuje jakby wczesniejszy sposob zaplaty ale dostaje komunikat iz nie moge przeprowadzic operacji.Nie wiem czy teraz cos robic czy czekac na to co i czy wogole cos sie stanie.Gold jako tako jest wiec sam juz nie wiem. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 a jak mozna zmienic mail podany przy rejestracji ? bo po 2 tyg i zdobyciu ponad 1000 pkt zobaczylem ze popelnilem gafe przy zakladaniu konta i wpisalem QMAIL zamiast GMAIL... teraz przy logowaniu musze podac zlego maila... da sie to jakos zmienic ? Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 a w ktorym miejscu opcji moge to zrobic ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 przejdz na ta zakladke gdzie jest twoj avatar i tam poszukaj Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Można ustawić tak,aby komunikat o zdobyciu achievmenta pokazywał mi się w prawym górnym rogu,a nie na środku,jak ustawione jest to początkowo? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 To dana gra lub sytuacja odpowiada za miejsce pokazania sie notyfikacji zdobycia achiva na ekranie. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 El Loco Chocko@ dzięki za odp. Trochę szkoda, za bardzo przyzwyczajony do PS3 jestem Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 No troszkę denerwuje to, że nie da się tego ustalić, bo raz na środku się pojawia, raz na górze, raz w rogu, ale cóż ;]. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 zazwyczaj wyskakuja w dobrych miejscach podczas gry - dobrze ze nie na srodku Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 IMO najlepiej na samym dole po środku,albo na górze po prawej Cytuj
futrzak1 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 witajcie mam do was pytanie otóż chciałem włączyć sobie gierkę a tu błąd: BŁĄD GRY, czy ktoś umie mi powiedzieć czy idzie jeszcze płytkę uratować ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Mozesz jasniej - jaka gra, komunikat bledu, stan plyty, itp Cytuj
futrzak1 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 gierka to Call of Duty 5, grana ciągle z dysku, na płytce jest kilka rysek ale nie głębokich i nie aż tak dużo. Wyskakuje mi błąd gry, pisze poniżej: proszę przeczyścić płytkę lub zrestartować konsolę, robię obie rzeczy i nic nie pomaga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi