Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz ją w ogóle odpalić ? Błąd wyskakuje podczas grania ?

Ja niedawno miał problem z FC2, konsola nie chciała w ogóle odczytać płytę. Z innymi grami nie było problemu. Wysłałem do serwisu i wymienili napęd.

Najlepiej sprawdzić czy dzieje się tak na innej konsoli, np. kumpla.

Opublikowano

Rozumiem, że inne gierki śmigają. Ja również miałem tak, że wszystkie działały bez najmniejszego problemu, tylko Far Cry 2 się nie włączał (wyskakiwał błąd).

Najlepiej sprawdź na innej konsoli bo może to być wina płyty (co raczej jest mało prawdopodobne)

Opublikowano
Sprawdz w gazetce - powinien byc czerwony elite + RE5 za 1400

Gdybym miał dostęp do gazetki to bym nie pytał na forum, no i nie jestem z poznania, co nie ułatwia mi sprawy. :P

Jest stronka MM wybierasz miasto i sprawdzasz aktualną gazetkę.

Opublikowano
Mam pytanie posiadam pare zdrapek 48h czy będą one chodziły ??

Jeżeli posiadasz parę zdrapek to dlaczego ich nie sprawdzisz? "mam w domu mikrofalówkę, czy jak ją podłącze do prądu to będzie chodziła?'';)

Opublikowano

Czy da się (np. kupując pakiecik 1600 Microsoft Points) odsprzedać komuś część z nich? Jesli tak, to w jaki sposób?

Opublikowano (edytowane)

Jakim cudem ty nie możesz ustawić 60 Hz, nie rozumiem. Zrób zdjęcie tych opcji bo mi się wierzyć nie chce...

@Down

No :)

Edytowane przez Fisiu
Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Mógłby mi ktoś przybliżyć róznice pomiędzy kontami USA i EU? Jedna z "pierdół" jakie zauważyłem,to brak opcji "Event" na kontach EU.Jeśli mam konto na USA,to będę mógł bez problemu grać z Polakami?