Scorp1on 8 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 To powiedz mi czemu u mnie TH PG,Table Tennis, Pes6 ciagle tam wisza? Pare miechow minelo juz od kiedy je usunelem z listy bedac podpietym pod live Cytuj
Heero 0 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Witam czy ktoś się orientuję czy w jakimś polskim sklepie można kupić analogi do pada ? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 To powiedz mi czemu u mnie TH PG,Table Tennis, Pes6 ciagle tam wisza? Pare miechow minelo juz od kiedy je usunelem z listy bedac podpietym pod live Moze sprobuj zrobic to jeszcze raz. U mnie gry z 0owym stanem gsa polecialy bez problemu. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 Drugi raz z profilu usunąć nie można. Ja czekałem ~2 miechy na usunięcie 0gsowych gier z profilu. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 18 marca 2009 Opublikowano 18 marca 2009 To powiedz mi czemu u mnie TH PG,Table Tennis, Pes6 ciagle tam wisza? Pare miechow minelo juz od kiedy je usunelem z listy bedac podpietym pod live To powiedz mi czemu u mnie wiele gier z 0GS już tam nie wisi? Pare miechow minelo juz od kiedy je usunelem z listy bedac podpietym pod live , nie robiąc specjalnie problemu... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Nie wiem czemu :> ja probowalem i lypa. Niech sobie juz tak zostanie bo mi na tym nie zalezy tylko pisze swoje spostrzezenie Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 Próbuję odpalić Halo na kablu VGA podpiętym do monitora i wyskakuje błąd, że gra wymaga trybu Pal-50 którego mój monitor nie obsługuje, a ja mam podłączyć konsolę kablem SCART. Da się jakoś grać w to na VGA? Nie chce mi się przenosić konsoli z kąta w kąt dla jednej gry . Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 No wiem. Konsolka już leży pod CRT 21' ^_^. Cholerny Microsoft. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 1.Ostatnio,gdy przeglądąłem achievy,zauwazyłem,że przy jednym z nich nie ma daty zdobycia.Czy to dlatego,że gdy go zdobyłem,nie byłem połączony z Xbox Live? 2.Skąd mogę pobrać demo CoD WaW na X360? Mam konto brytyjskie oraz amerykańskie i na obydwu pobranie jest niemożliwe. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 1. Tak, jak jestes online to masz date osiagniecia 2. VPN -> google Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 signap@ szukam,szukam i nic.Kiedy próbuję je pobrać na Marketplac'ie USA lub UK,pokazuje mi się komunikat "element niedostępny dla bieżącej lokalizacji".Tworzyć konta dla każdego kraju napewno nie będę <_< Cytuj
porschman 3 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 To powiedz mi czemu u mnie TH PG,Table Tennis, Pes6 ciagle tam wisza? Pare miechow minelo juz od kiedy je usunelem z listy bedac podpietym pod live U mnie podobny problem... Usunałem kilka gier ponad miesiąc temu a na MGC wciąż są i pewnie już zostaną :evil2: Cytuj
Krzychu_PL 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Utworzyłem sobie profil na swoją prawdziwą datę urodzenia,a jako że nie jestem jeszcze pełnoletni(17),nie mogę pobierać dem gier 18+.To samo będzie kiedy będę chciał zagrać w pełną wersję gry(18+) lub online np w CoD WaW? Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Mógłby mi ktoś przybliżyć róznice pomiędzy kontami USA i EU? Jedna z "pierdół" jakie zauważyłem,to brak opcji "Event" na kontach EU.Jeśli mam konto na USA,to będę mógł bez problemu grać z Polakami? Konta US mają o wiele tańsze punkty MS. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Utworzyłem sobie profil na swoją prawdziwą datę urodzenia,a jako że nie jestem jeszcze pełnoletni(17),nie mogę pobierać dem gier 18+.To samo będzie kiedy będę chciał zagrać w pełną wersję gry(18+) lub online np w CoD WaW? Użytkownik Podgrzyb na XBL tak miał, musiał drugie konto założyć, ale nie wiem jak to było z innymi grami. Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Witam, odebrałem dziś X360 Elite i mam kolejne pytanko Ustawiłem ją sobie pionowo i po włożeniu płyty chodzi dosłownie jak odkurzacz... poziomo już znacznie ciszej. Konsolka oczywiście nowa prosto ze sklepu, powinna tak głośno chodzić czy mam jakąś wadliwą sztuke ? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Nie przesadzasz? Może ją na fotelu postawiłeś, że chodzi jak odkurzacz... Wybacz, ale byli i tacy... Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Nie, normalnie na półce... przeraziłem się, że rysuje płyte, głos jakby płyta obijała się o ścianki z dużą prędkością tak głośne, że nie da się w ten sposób grać. Poziomo jest ok Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) Przesadzasz i tyle. Nie ma różnicy, aż tak ogromnej między poziomym ustawieniem konsoli, a pionowym. Ja miałem konsole pionowo od wakacji do grudnia bodajże. Jedyne co mi dało, że postawiłem konsole poziomo, to to że mogę sobie położyć gry na konsoli - tyle. Raczej nie możliwe, żeby nówka konsola już Ci rysowała płytę, no chyba że masz półkę wibracyjną Masz jakiś dobry mikrofon, jak z gier muzycznych to nagraj różnice :> Edytowane 21 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Jest jeszcze taki knyf, że stawiając konsolę pionowo zasłaniamy wloty wentylacyjne, który jakiś geniusz umieścił... na spodzie konsoli. Cytuj
ErgoProxy 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Przesadzasz i tyle. Nie ma różnicy, aż tak ogromnej między poziomym ustawieniem konsoli, a pionowym. Ja miałem konsole pionowo od wakacji do grudnia bodajże. Jedyne co mi dało, że postawiłem konsole poziomo, to to że mogę sobie położyć gry na konsoli - tyle. Raczej nie możliwe, żeby nówka konsola już Ci rysowała płytę, no chyba że masz półkę wibracyjną Masz jakiś dobry mikrofon, jak z gier muzycznych to nagraj różnice :> Dobra później postaram się nagrać, nie brzmi to jak normalna praca Dlatego się pytam bo różnica pion/poziom jest dość duża. Póki co trzymam ją w poziomie i nie ma problemów, musiałem lekko przemeblować ale dało rade ^_^ Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Jest jeszcze taki knyf, że stawiając konsolę pionowo zasłaniamy wloty wentylacyjne, który jakiś geniusz umieścił... na spodzie konsoli. Ale wiesz, że bullshit teraz powiedziałeś? Nic nie zasłaniamy, przypatrz się dokładnie jak konsola stoi pionowo + dziury po bokach (o ile służą do wentylacji). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi