Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz ściągać cokolwiek i włączyć cokolwiek i będzie się ściągać, chyba że chcesz grać w sieci wtedy ściąganie wskoczy na pauze.

PS. Nie lepiej sprawdzić taką pierdołę samemu?

Opublikowano
  Fisiu napisał(a):
  raven_raven napisał(a):
Jest jeszcze taki knyf, że stawiając konsolę pionowo zasłaniamy wloty wentylacyjne, który jakiś geniusz umieścił... na spodzie konsoli.

Ale wiesz, że bullshit teraz powiedziałeś? :rolleyes:

Nic nie zasłaniamy, przypatrz się dokładnie jak konsola stoi pionowo + dziury po bokach (o ile służą do wentylacji).

Dziury po bokach są, ale te na spodzie konsoli chyba tylko do szpanu nie są, co?

Opublikowano

Postawiłeś konsole pionowo i dokładnie popatrzyłeś? Konsola ma na spodzie takie gumki, chyba antypoślizgowe. Spokojnie to wystarcza + otwory po bokach. Jednak w jakiś sposób udostępnili pionowe ustawienie konsoli i raczej nie po to by się usmażyły? :)

Opublikowano

Cześć ja mam pytanie ;]

mianowicie chciałbym kupić za niedługo Street Fighter 4 a później Tekkena 6 ale wiem że do wygodnej gry potrzebny jest dobry krzyżak,

w xboxie krzyżak jest totalnie zje***y.

Poszperałem trochę w necie i znalazłem taki wynalazek:

http://store.gameshark.net/sfiv/sfiv_fp_xbox_chun.htm

tego "pada" charakteryzuje (w miarę) znośna cena w przeciwieństwie do sticków

chciałbym kupić ten wynalazek ale nie znalazłem go na allegro, ceneo itp.

moje pytanie brzmi: Czy ktokolwiek widział sklep lub zna handlującą tego typu sprzętem osobę W POLSCE ?

Zawsze można sprowadzić z zagranicy ale ceny już są zaporowe a co dopiero po dodaniu kosztów przesyłki. ;/

Opublikowano

Czy do polskiego oddzialu M$ mozna dzwonic w sprawie live'a?

Jakis czas temu zaplacilem karta (za granica) ktora nie jest juz wazna za 12 miesiecy live.Pojawila sie w moim profilu informacja ze usluga jest wazna do przyszlego roku.

Teraz jednak dostaje maile od nich ze moja karta powiazana z profilem nie jest juz wazna co jest prawda z powodu wymienionego powyzej.WTF?

Probowalem aktywowac zdrapke ale nie mozna tego zrobic az do wyjasnienia tej sprawy.Teraz mam maila ze do 4 dni pozbede sie golda.

I teraz tak.Czy mozna dzwonic do naszego oddzialu?Moze lepiej zalozyc nowe konto i uzyc zdrapki?Moze jakies inne pomysly?

Opublikowano

Miał ktoś z was kiedyś problemy z mygamercard.net ? Próbowałem na różnych przeglądarkach i nie chce mnie połączyć.

Opublikowano
  marcin111555 napisał(a):
Cześć ja mam pytanie ;]

mianowicie chciałbym kupić za niedługo Street Fighter 4 a później Tekkena 6 ale wiem że do wygodnej gry potrzebny jest dobry krzyżak,

w xboxie krzyżak jest totalnie zje***y.

Poszperałem trochę w necie i znalazłem taki wynalazek:

http://store.gameshark.net/sfiv/sfiv_fp_xbox_chun.htm

tego "pada" charakteryzuje (w miarę) znośna cena w przeciwieństwie do sticków

chciałbym kupić ten wynalazek ale nie znalazłem go na allegro, ceneo itp.

moje pytanie brzmi: Czy ktokolwiek widział sklep lub zna handlującą tego typu sprzętem osobę W POLSCE ?

Zawsze można sprowadzić z zagranicy ale ceny już są zaporowe a co dopiero po dodaniu kosztów przesyłki. ;/

kup zielonego pada microsoftu. ma ulepszony krzyżak. za allegro powinien chyba byc. poszukaj. kiedys na ultimie widzialem tez.

Opublikowano

Witam mam pytanko odnośnie hardware'u i software'u X360.

Mianowicie, wczoraj po włączeniu konsoli, gdy gra w idealnym stanie była w napędzie to w dashboardzie na karcie gdzie zazwyczaj jest napisane:

'Zagraj w tytuł XYZ', było napisane 'Odtwórz DVD' - tak samo jak wtedy gdy mamy w napędzie film na DVD.

Po włączeniu karty na filmiku pojawił się napis że gra jest dla Xboxa 360.

Po wyłączeniu i włączeniu już było i jest wszystko w porządku.

Czy to wina:

*napędu DVD

*Dasha NXE

*płyty

*poprostu przypadek

Dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Przypadek. Ja tak mam od nowości w konsoli - nic szczególnego. Szybko wcisnąć dwa razy eject i po kilku sekundach pojawia się napis z upragnioną grą :)

Opublikowano

Witam. Nurtuje mnie jeden problem. Zrobilem update np: Mirror's Edge a konsola mi nadal pokazuje ze mam 625/1000 a nie 625/1250. I tak mam z paroma grami. Niewiem czym to jest spowodowane, moze tym ze niemam dodatku do gry :huh: natomiast na stronie Xboxa to pokazuje mi ze jest 625/1250 wiec o co kaman??? A i mam jeszcze jeden porblem grajac np: halo 3 za kazdym uruchomieniem gry sciaga mi update....