Colin 1 974 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Trzeba było czytać warunki zawarcia umowy przy tej formie płatności Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Czemu to niby jest dymanie ludzi? Gdyby byl Live w polsce nie bylo by problemu ale coz chciales oszukac! twoj peszek i lacze sie z toba w bolu i cierpieniu [*] No i co kolega wyzej pisze to tez prawda Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Koziou nie wiem czy to coś da, ale jak przedłużałem w WoWie subskrypcje z karty to też takie coś było, że automatycznie zżerało kase na następny miech. Mogłem to wyłączyć poprzez opcję "Cancel current subscription plan" i zmieniałem tam opcję na "Different payment method" po czym wybierałem "Pre-paid card". Wtedy konto zmieniało status z Active na Cancelled i po wyczerpaniu abonamentu było nieaktywne. Nie wiem, może coś podobnego przy Xlive jest. Cytuj
koziou 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 No nic, kupie tego (pipi)ego Live'a na miech i wklepie kod.. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Nie, wątpię, by to zadziałało. Dzwoń do Microsoftu, najlepiej do kraju, gdzie masz Live'a wykupionego i anuluj to zamówienie, tak to się anuluje, na pewno. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Istotnie, MS postępuje niefajnie pobierając opłatę za abonament, bo nawet jeśli gdzieś jest to napisane, to raczej mało kto to przeczyta. I żeby to anulować rzeczywiście trzeba zadzwonić do MS, sam kiedyś tak robiłem, tylko nie miałem problemu, bo mieszkam w kraju z którego mam Live. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 No nic, kupie tego (pipi)ego Live'a na miech i wklepie kod.. zadziała, ja tak robiłem. Cytuj
koziou 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Dzieki pingu No ale swoja drogą tel do MS taniej wyjdzie Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 (edytowane) W naszym odziale i tak raczej nic nie zalatwisz ,nie jesli o live biega. Mialem podobne problemy.Dzwonilem ,prosilem i nic sie nie dalo zrobic tylko uparcie twierdzili ze musze zaplacic.Olalem ich i jakis miesiac pozniej sami zdjeli status suspended z konta.Napisali ze za kare ze nie place.Ofcoz jak sam to chcialem zrobic to nie ,nie da sie.Dziwni sa. Tak propo odnosnie Twego kumpla.M$ nie banuje konto a tylko je zawiesza i uniemozliwia podpiecie do live.Nie wiem do konca jak to wyglada u Ciebie ale masz te same "symptomy" ktore i ja mialem.Nie dalo sie usunac karty a malo tego tu Cie zmartwie nie dalo sie wprowadzic kodu ze zdrapki.Jak bedziesz dzwonil to tylko do angielskiej infolini i uzbroj sie w cierpliwosc i przygotuj sporo talarow bo koszt jest dosc drogi.Mnie wyszlo ponad 40 zlotych a i tak nic nie wskoralem. Edytowane 5 maja 2009 przez El Loco Chocko Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 czyli jednym slowem wystrzegac sie wpisywania i placenia karta i tyle zdapki najbezpieczniejsze... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Jakis poradnik jak zrobic wlasny gamercard. Kiedys byla taka fajna stronka ale widze juz nie dziala (byl duzy zbior customowych cardow) Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 (edytowane) czyli jednym slowem wystrzegac sie wpisywania i placenia karta i tyle zdapki najbezpieczniejsze... Zasadniczo to dobry sposob ale jesli wiemy ze mamy zamiar skonczyc z takim rodzajem platnosci lepiej za wczasu wykonac odpowiednie kroki.W momencie kiedy konto zostaje zamkniete czy no nasza karta zostanie skradziona a my dostaniemy nowa moga byc problemy.Pol biedy jesli jestesmy w docelowym kraju na ktore mamy konto.Sprawa wtedy jest prosta i nieskomplikowana.Jednakze w naszej sytuacji gdzie jak wiadomo na PL nikt konta live nie ma zaczynaja sie schody a wtedy zdrapka to najlepsze wyjscie. @Scorp1on http://www.mygamercard.net/ Edytowane 5 maja 2009 przez El Loco Chocko Cytuj
pogromcamuch 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Błąd odczytu: Wyczyść płytę szmatką mam taki bład jak gram w Gears of War 2, oryginał, nic nie przerabiane. o dziwo płyta jest czysta. co jest przyczyną ? Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Zobacz czy uda ci sie zainstalowac ja na dysku, jesli nie to byc moze cos dzieje ci sie z laserem w kosnoli, sprwadz czy inne plyty dzialaja poprawie jesli nie to postaraj sie te plytke przeczyscic (mi przez plamke po palcu takie cos wyskakiwalo) jak nie bedzie dzialac to jesli nie kupywales przez allegro itp. moze uda ci sie ja wymienic w jakims Saturnie czy MM. Cytuj
pogromcamuch 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 konsola jest z Avansu, mozna ja wymienic w razie czego w dowolnym punkcie ? czy tylko w miejscu zakupu ? Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Chodzilo mi o plyte XD ale jak nie czyta ci zadnej plyty to padl ci lasek, a jesli tylko te to plyta walnieta i mozesz ja wymienic u sprzedawcy tyle ze na allegro o to ciezko ;p w avansie konsoli by ci raczej nie wymienili, tylko kazali wyslac do M$ =d Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 konsola jest z Avansu, mozna ja wymienic w razie czego w dowolnym punkcie ? czy tylko w miejscu zakupu ? wymienic? to ile ja posiadasz? raczej naprawic i zazwyczaj lepiej to samemu zrobic w MS by pozniej nie zostac z reka w nocniku (czyli aby avans nie zarejestrowal je na swoje dane i pozniej jak skonczy Ci sie gwara avansu a bedzie producenta juz nic nie zareklamujesz bo eni bedzie Twoich danych jako wlasciciela... Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) Orientuje się ktoś gdzie można kupić zielonego pada do XO tego z lepszym krzyżakiem? Szukałem na allegro, w większości sklepów i dupa nigdzie nie ma. Edytowane 6 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Ja wiem http://www.sklep.psxextreme.pl/product_inf...roducts_id=4155 Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) Taa sprawdzałem oczywiście w sklepie PSX nawet dzwoniłem tylko "brak - termin dostawy nie potwierdzony". Edytowane 6 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Dostępność: brak - termin dostawy nie potwierdzony Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Możecie mieć problem z dostaniem tego pada, bo była to seria limitowana. Cytuj
Słupek 2 156 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Już znalazłem na allegro, to znaczy pewien forumowicz mi podesłał link . Ale to fakt ciężko go dostać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi