TheBesTia 11 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Jakbym wiedział o co mu chodzi to może bym pomógł. Póki co wynika z tego , że miał dwa profile. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Miałem konto xbox live przez pewien czas, dostałem bana, grałem dalej na tym koncie tylko że na single'u. Teraz kupiłem nową konsole i odzyskałem na niej ten profil tylko że gamerscore był na moment bana. Podłączyłem dysk ze starej konsoli do nowej, z myślą żeby mi zsumowało GS, jednak po aktualizacji wróciło na stan GS w którym dostałem bana. Moje pytanie : Czy moge jakos odzyskać mój GS, który zdobyłem podczas gdy miałem bana ? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 A czemu kolega zamiast przełożyć dysk do nowej konsoli i podłączyć się do Live ściągał najpierw profil? Bo teraz jak już ściągnął go z Live to stracił punkty z offline. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Próbując zalogować sie na profilu z offline'a wyskakiwał błąd i komunikat że jakieś dane zostały zmienione i musze zaktualizować Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 (edytowane) Wybral opcje odzyskania a nie zaktualizowania obecnego profilu laczac sie do live z niego Edytowane 31 maja 2009 przez Scorp1on Cytuj
Sig 395 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 To jest ku*wa właśnie forum psx extreme !!! temat o e3 Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Wam też dzisiaj muli live? Bo mi strasznie, nic nie idzie zrobić <_< Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Też wam wyskakują błędy na live np jak się loguje to znika pół opcji i są tylko Moja konsola i przyjaciele itd. Czy to u mnie jest coś nie tak. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 4 czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 czerwca 2009 Orientuje się ktoś czy SH: The Room z pierwszego iXa działa bezproblemowo na 360? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 http://www.xbox.com/en-US/games/backwardco...tygameslist.htm Z tej listy wynika ze tak Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 http://allegro.pl/10868_karty_usb.html Takie cos zadziala jak ten adapter od MS? Czy musi byc firmowy albo przez AP? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 musi byc od MS do X360 albo AP Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Przeglądam najbliższe premiery i niestety straszna bieda na wakacje, a potem znowu wysyp w październiku. Jak ktoś już pracuje to pewnie nawet tak woli, ale z punktu widzenia uczących się to niefajna sytuacja. Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Teraz to przesadziłeś, jak to nie będzie w co grać w wakacje, Fuel, Red Faction, Sacred 2, !!!!Prototype!!!! te tytuły myślę że spokojnie wypełnią wolny czas niejednemu uczącemu się i nie tylko, poza tym macie wakacje, trzeba z tego korzystać, jak pojdziecie do roboty to będziecie za nimi tęsknić Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Witam. Wiem, że to nie jest zbytnio odpowiedni temat na takie pytanie, które zadam, ale żaden inny temat nie pasował również, więc wybrałem mniejsze zło. Otóż, posiadam oryginalne Lost Odyssey (wersja 3xA) i dysk nr 4 nie działa (trzeba przeczyścić) czy ktoś wie czym to najlepiej zrobić, aby nie uszkodzić płyty? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Bawelniana szmatka, nigdy plytki nie czysciles? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 http://www.xbox.com/en-US/games/backwardco...tygameslist.htm Z tej listy wynika ze tak lista jest walnieta, taki sh2 np nie dziala Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) diesvindu - na google'ach popatrz, bo już któraś osoba się skarży na 4 dysk tej gry. Popatrz czy to nie jakiś większy problem. Edytowane 6 czerwca 2009 przez Fisiu Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Fisiu, wiem, że jest to większy problem, bo znaczny % gier wyszedł uszkodzony z tłoczni. Myślałem, że ktoś na forum też się z tym spotkał. Cóż, pogoogluje jeszczę Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Wybaczcie, że post pod postem, ale muszę to napisać. JAJA JAK CHOLERA! :-/ Co takiego? Byłem u znajomego, który również ma X0. Próbowałem u niego zgrać dysk nr 4 z Lost Odyssey i co? UDAŁO SIĘ! No to jest kpina jakaś :-/ Konsolę kupiłem nową 12 kwietnia, a nie mogę tego dysku zgrać, a u kumpla zgrało się za pierwszym razem. Krew mnie zalewa. Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić, abym mógł w to zagrać u siebie? Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) Moze zamiencie sie konsolami .... albo chociaz dyskami, moze tak by poszlo? Moglbys na jego dysk tez sciagnac swoj profil wiec byloby ok chyba... ps. mozesz tez czyscic dokladnie plyte i moze za ktoryms razem wkoncu sie uda ja cala zgrac. Mialem tak kiedys z plytka, ze sie instalacja zacinala w ktoryms momencie, czyscilem ja i probowalem xx razy az wkoncu sie udalo Edytowane 7 czerwca 2009 przez Trufs Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Rzeczywiście, może mógłbyś pójść do kolegi ze swoim dyskiem i zgrać u niego grę. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 nie ma takiej mozliwosci zeby zgrac u kogos gre na hdd i przekladac hdd do swojej przeciez podstawowa zasada to gra zgrana-instalowana na konsoli X chodzi tylko na konsoli X, na konsoli Y nie pojdzie, bedzie wywalalo zeby przeinstlowac gre jeydna rada to zamienic sie konsolami na czas przechodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi