Opublikowano 31 maja 200915 l Jakbym wiedział o co mu chodzi to może bym pomógł. Póki co wynika z tego , że miał dwa profile.
Opublikowano 31 maja 200915 l Miałem konto xbox live przez pewien czas, dostałem bana, grałem dalej na tym koncie tylko że na single'u. Teraz kupiłem nową konsole i odzyskałem na niej ten profil tylko że gamerscore był na moment bana. Podłączyłem dysk ze starej konsoli do nowej, z myślą żeby mi zsumowało GS, jednak po aktualizacji wróciło na stan GS w którym dostałem bana. Moje pytanie : Czy moge jakos odzyskać mój GS, który zdobyłem podczas gdy miałem bana ?
Opublikowano 31 maja 200915 l A czemu kolega zamiast przełożyć dysk do nowej konsoli i podłączyć się do Live ściągał najpierw profil? Bo teraz jak już ściągnął go z Live to stracił punkty z offline.
Opublikowano 31 maja 200915 l Próbując zalogować sie na profilu z offline'a wyskakiwał błąd i komunikat że jakieś dane zostały zmienione i musze zaktualizować
Opublikowano 31 maja 200915 l Wybral opcje odzyskania a nie zaktualizowania obecnego profilu laczac sie do live z niego Edytowane 31 maja 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Też wam wyskakują błędy na live np jak się loguje to znika pół opcji i są tylko Moja konsola i przyjaciele itd. Czy to u mnie jest coś nie tak.
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Autor Orientuje się ktoś czy SH: The Room z pierwszego iXa działa bezproblemowo na 360?
Opublikowano 4 czerwca 200915 l http://www.xbox.com/en-US/games/backwardco...tygameslist.htm Z tej listy wynika ze tak
Opublikowano 5 czerwca 200915 l http://allegro.pl/10868_karty_usb.html Takie cos zadziala jak ten adapter od MS? Czy musi byc firmowy albo przez AP?
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Przeglądam najbliższe premiery i niestety straszna bieda na wakacje, a potem znowu wysyp w październiku. Jak ktoś już pracuje to pewnie nawet tak woli, ale z punktu widzenia uczących się to niefajna sytuacja.
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Teraz to przesadziłeś, jak to nie będzie w co grać w wakacje, Fuel, Red Faction, Sacred 2, !!!!Prototype!!!! te tytuły myślę że spokojnie wypełnią wolny czas niejednemu uczącemu się i nie tylko, poza tym macie wakacje, trzeba z tego korzystać, jak pojdziecie do roboty to będziecie za nimi tęsknić
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Witam. Wiem, że to nie jest zbytnio odpowiedni temat na takie pytanie, które zadam, ale żaden inny temat nie pasował również, więc wybrałem mniejsze zło. Otóż, posiadam oryginalne Lost Odyssey (wersja 3xA) i dysk nr 4 nie działa (trzeba przeczyścić) czy ktoś wie czym to najlepiej zrobić, aby nie uszkodzić płyty?
Opublikowano 6 czerwca 200915 l http://www.xbox.com/en-US/games/backwardco...tygameslist.htm Z tej listy wynika ze tak lista jest walnieta, taki sh2 np nie dziala
Opublikowano 6 czerwca 200915 l diesvindu - na google'ach popatrz, bo już któraś osoba się skarży na 4 dysk tej gry. Popatrz czy to nie jakiś większy problem. Edytowane 6 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Fisiu, wiem, że jest to większy problem, bo znaczny % gier wyszedł uszkodzony z tłoczni. Myślałem, że ktoś na forum też się z tym spotkał. Cóż, pogoogluje jeszczę
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Wybaczcie, że post pod postem, ale muszę to napisać. JAJA JAK CHOLERA! :-/ Co takiego? Byłem u znajomego, który również ma X0. Próbowałem u niego zgrać dysk nr 4 z Lost Odyssey i co? UDAŁO SIĘ! No to jest kpina jakaś :-/ Konsolę kupiłem nową 12 kwietnia, a nie mogę tego dysku zgrać, a u kumpla zgrało się za pierwszym razem. Krew mnie zalewa. Ma ktoś jakiś pomysł co zrobić, abym mógł w to zagrać u siebie?
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Moze zamiencie sie konsolami .... albo chociaz dyskami, moze tak by poszlo? Moglbys na jego dysk tez sciagnac swoj profil wiec byloby ok chyba... ps. mozesz tez czyscic dokladnie plyte i moze za ktoryms razem wkoncu sie uda ja cala zgrac. Mialem tak kiedys z plytka, ze sie instalacja zacinala w ktoryms momencie, czyscilem ja i probowalem xx razy az wkoncu sie udalo Edytowane 7 czerwca 200915 l przez Trufs
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Rzeczywiście, może mógłbyś pójść do kolegi ze swoim dyskiem i zgrać u niego grę.
Opublikowano 8 czerwca 200915 l nie ma takiej mozliwosci zeby zgrac u kogos gre na hdd i przekladac hdd do swojej przeciez podstawowa zasada to gra zgrana-instalowana na konsoli X chodzi tylko na konsoli X, na konsoli Y nie pojdzie, bedzie wywalalo zeby przeinstlowac gre jeydna rada to zamienic sie konsolami na czas przechodzenia