Owiec 281 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Kosztowal 90, teraz 130 to minimum. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Dziwny problem: Moja konsola>Zagraj w Call of Duty World at War - nie wyświetla mi się obrazek w tle (wyjmowałem i wkładałem płytę ponownie, to samo). Płyta igła. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 dramat... a poważnie - czasami się nie wyświetla a czasami dopiero po dłuższym czasie czekania. nic nadzwyczajnego. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Wiem, że czasami z opóźnieniem, ale teraz ogóle się nie wyświetla.Pierdoła,ale wszystko zbudowane jest ze szczegółów. ^_^ Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 wiem to raczej nie wina płyty a dasha. tez czasami mi tego nie wyświetlało ale za którymś odpaleniem w końcu się pojawiało. jakby nie było to detal, na dodatek nieutrudniający grania. Cytuj
boriaq 0 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Proszę o pomoc: Miałem już x360premium (3 lata temu), Arcade (rok temu) i po przerwie znowu przymierzam się do kupna. Przez ostatni rok wiele się wydarzyło. Z tego co rozumiem mozna teraz wrzucać gierki na dysk twardy tak jak było za czasów pierwszego xboxa. W związku z tym mam 3 pytanka: 1) Czy gierki można zrzucać poprzez lan korzystając z routera? 2) Lepiej kupić wersję premium czy elite? 3) Kierując się datą produkcji konsoli nie kupować konsoli wyprodukowanej przed ....? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 1. Nie 2. Zalezy ile masz kasy, ile masz zamiar zgrac gier na dysk czy co tam chcesz i o ilu Gb Premiumie mowisz? Na 60 spokojnie wchodzi 8 gier. 3. V 2008 Cytuj
DanY 0 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Siema all Mam prośbe . Czy moze mi ktoś pomóc przedłuzyc golda xboxlive . ? Kod kupiłem z allegro wpisuje go wszytko ok dalej musze potwierdzic dane osobowe . Adres 1 Ulica Misto Wojeództwo <<-- tutaj jak wciskam to mi sie pojawiają Stany USA . Kod Pocztowy tel. adres email <<-- mam wpisany adres na ktorym sie zalogowałem . Jak wpisze Jakies Miasto , Stan i Kod Pocztowy to pisze ze adres email jest nie prawidłowy kod juz mam 3 dzien i nie wiem co zrobic /. Prosze o jak najszybszą pomoc . Cytuj
boriaq 0 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 1. Nie 2. Zalezy ile masz kasy, ile masz zamiar zgrac gier na dysk czy co tam chcesz i o ilu Gb Premiumie mowisz? Na 60 spokojnie wchodzi 8 gier. 3. V 2008 Dzięki za info. W jaki sposób możemy zrzucać gry na x360 nie zużywając za każdym razem płytki? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 (edytowane) Ad.1 Piraci nie mogą zrzucać na HDD Ad.1.1 Nie idzie nie zużywać płytki , bo zawsze się troche zużyje (podczas instalacji). Edytowane 5 lipca 2009 przez TheBesTia Cytuj
DanY 0 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Yo yo juz sobie poradziłem z kodem do xboxa GOLD ale ... wpisałem kod przez kompa na stronie xbox.com . Na stronie mam status Gold a na konsloli mam SILVER ;( . Trzeba jakoś włączyc to jeszcze ? Czy sie samo zaktualizuje . Posze o odpowiedz Z gory dziekuje Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 jedyne co potrzeba to cierpliwość. jest mała obsuwa miedzy działaniem na xbox.com a reakcją w koncie na konsoli. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 (edytowane) Ad.1 Piraci nie mogą zrzucać na HDD edit: jak zart to zart oby wszyscy zainteresowani go zrozumieli ze to zart Edytowane 6 lipca 2009 przez Juchy Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Dostalem pada z zabudowanym wejsciem na baterie, to jest niewymienny akumulator ktory mozna ladowac tylko chargem i kitem czy da sie to jakos otworzyc i zapodac paluszki? Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Czy jest jakaś strona WWW, gdzie można zobaczyć jak wyglądają dane picture packi z Xbox live? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Dostalem pada z zabudowanym wejsciem na baterie, to jest niewymienny akumulator ktory mozna ladowac tylko chargem i kitem czy da sie to jakos otworzyc i zapodac paluszki? zrob zdjecie tego bo pierwszy raz o czyms takim slysze Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Mysle ze ona ma quick charge kit: Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 czyli zapewne ma po prostu akumulatorek i ktos nie dal mu oryginalnego pojemniczka na baterie wiec sprawa prosta, musi odzyskac ten pojemniczek na baterie oryginalny, bez tego nic nie zrobi... Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/237d9686da7ec10e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3263a55ef9a378c6.html wage ma taka jakby byly tam baterie ale nie da sie tego otworzyc, kilka padow od 360 mialem ale czegos takiego to ja jeszcze nie widzialem Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 No to, to jest play&charge, bez kabla-ladowarki do tego, nie pograsz ,a baterii zwyklych bez pustego 'pojemniczka' tez nie uzyjesz. Jestes w du.ie krotko mowiac. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Niekoniecznie.Jesli kupi : http://www.ultima.pl/Quick_Charge_Kit_/i5772/ to zalatwi sprawe. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 wybrałeś najkosztowniejsza opcje lepiej niech sprawdzi jakiej firmy ma ten akumulatorek to wtedy bedzie mogl dokupic jakis zestaw, akumulatorek+ kabelek (tak by pasowal do tego co teraz ma), zapewne o wiele taniej niz to z linku Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Wybralem co sam mialem kiedys.Nawet nie spojrzalem na cene Cytuj
Mustang 1 737 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Ja mam kabelek do ładowania P&C z którego już nie korzystam, ale sama wysyłka wyszłaby pewnie więcej niż nówka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi