Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Dziwny problem: Moja konsola>Zagraj w Call of Duty World at War - nie wyświetla mi się obrazek w tle (wyjmowałem i wkładałem płytę ponownie, to samo). Płyta igła.

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

Wiem, że czasami z opóźnieniem, ale teraz ogóle się nie wyświetla.Pierdoła,ale wszystko zbudowane jest ze szczegółów. ^_^

Opublikowano

wiem :) to raczej nie wina płyty a dasha. tez czasami mi tego nie wyświetlało ale za którymś odpaleniem w końcu się pojawiało. jakby nie było to detal, na dodatek nieutrudniający grania.

Opublikowano

Proszę o pomoc:

Miałem już x360premium (3 lata temu), Arcade (rok temu) i po przerwie znowu przymierzam się do kupna. Przez ostatni rok wiele się wydarzyło. Z tego co rozumiem mozna teraz wrzucać gierki na dysk twardy tak jak było za czasów pierwszego xboxa. W związku z tym mam 3 pytanka:

1) Czy gierki można zrzucać poprzez lan korzystając z routera?

2) Lepiej kupić wersję premium czy elite?

3) Kierując się datą produkcji konsoli nie kupować konsoli wyprodukowanej przed ....?

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

1. Nie

2. Zalezy ile masz kasy, ile masz zamiar zgrac gier na dysk czy co tam chcesz i o ilu Gb Premiumie mowisz? Na 60 spokojnie wchodzi 8 gier.

3. V 2008

Opublikowano

Siema all

Mam prośbe . Czy moze mi ktoś pomóc przedłuzyc golda xboxlive . ?

Kod kupiłem z allegro wpisuje go wszytko ok dalej musze potwierdzic dane osobowe .

Adres 1

Ulica

Misto

Wojeództwo <<-- tutaj jak wciskam to mi sie pojawiają Stany USA .

Kod Pocztowy

tel.

adres email <<-- mam wpisany adres na ktorym sie zalogowałem . Jak wpisze Jakies Miasto , Stan i Kod Pocztowy to pisze ze adres email jest nie prawidłowy :(

kod juz mam 3 dzien i nie wiem co zrobic /. Prosze o jak najszybszą pomoc .

Opublikowano
1. Nie

2. Zalezy ile masz kasy, ile masz zamiar zgrac gier na dysk czy co tam chcesz i o ilu Gb Premiumie mowisz? Na 60 spokojnie wchodzi 8 gier.

3. V 2008

Dzięki za info. W jaki sposób możemy zrzucać gry na x360 nie zużywając za każdym razem płytki?

Opublikowano

Yo yo juz sobie poradziłem z kodem do xboxa GOLD ale ... wpisałem kod przez kompa na stronie xbox.com . Na stronie mam status Gold a na konsloli mam SILVER ;( . Trzeba jakoś włączyc to jeszcze ? Czy sie samo zaktualizuje .

Posze o odpowiedz :)

Z gory dziekuje

Opublikowano (edytowane)
Ad.1 Piraci nie mogą zrzucać na HDD ;)

edit: jak zart to zart

oby wszyscy zainteresowani go zrozumieli ze to zart :)

Edytowane przez Juchy
Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Dostalem pada z zabudowanym wejsciem na baterie, to jest niewymienny akumulator ktory mozna ladowac tylko chargem i kitem czy da sie to jakos otworzyc i zapodac paluszki?

Opublikowano
Dostalem pada z zabudowanym wejsciem na baterie, to jest niewymienny akumulator ktory mozna ladowac tylko chargem i kitem czy da sie to jakos otworzyc i zapodac paluszki?

zrob zdjecie tego bo pierwszy raz o czyms takim slysze

Opublikowano

czyli zapewne ma po prostu akumulatorek i ktos nie dal mu oryginalnego pojemniczka na baterie

wiec sprawa prosta, musi odzyskac ten pojemniczek na baterie oryginalny, bez tego nic nie zrobi...

Opublikowano

No to, to jest play&charge, bez kabla-ladowarki do tego, nie pograsz ,a baterii zwyklych bez pustego 'pojemniczka' tez nie uzyjesz. Jestes w du.ie krotko mowiac.

Opublikowano

wybrałeś najkosztowniejsza opcje :)

lepiej niech sprawdzi jakiej firmy ma ten akumulatorek to wtedy bedzie mogl dokupic jakis zestaw, akumulatorek+ kabelek (tak by pasowal do tego co teraz ma), zapewne o wiele taniej niz to z linku