Juchy 24 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 (edytowane) nie mialem tego nigdy w reku jakos, ale można by było poszukac w sieci schemat kabelka i zrobic taki ze zwykłego jakiegos pod USB czy to do drukarki czy do jakiegos mini usb, z USB tylko idzie 5V i to wykorzystują jako prad lądowania tego aku Edytowane 8 lipca 2009 przez Juchy Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Mam pytanie czy wie ktoś kiedy będzie można legalnie zrobić sobie konto na polskim koncie a nie ciągle kombinować ? Są już jakieś informacje ? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Jak Boże Narodzenie się z Wielkanocą zejdzie, wcześniej nie... Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Pamiętam jak mówili, że w połowie roku mają coś ogłosić, niekoniecznie dobrego. Więc albo na Fun Dayu, albo w ogóle nic nie ogłoszą . Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Czy jeżeli usunę swój profil z dysku to inna osoba będzie mogła korzystać z kontentu na nim zawartego? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 @Robson - srednio co kwartal 'maja cos oglosic' w sprawie Polskiego Live'a, juz z 2lata @qb3k - chodzi Ci o gry arcade itp? Jesli tak ,to tak bedzie mogl, jesli myslisz o saveach to ne-e. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Imo, może nie być tego polskiego Live, byle żeby dali pełny polski dashboard i bez blokad regionalnych bo chyba to jedynie ludzi denerwuje. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 @Robson - srednio co kwartal 'maja cos oglosic' w sprawie Polskiego Live'a, juz z 2lata @qb3k - chodzi Ci o gry arcade itp? Jesli tak ,to tak bedzie mogl, jesli myslisz o saveach to ne-e. Tia chodzi mi o gry i dodatki. Sejwów i tak bym nie oddał Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Do tej pory nie poprawili jednego błędu w polskim dash'u.W bibliotece gier osiągnięcia nakładają się na siebie. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Witam, kupiłem punkty do Xbox Live na karcie prepaid na Allegro. Mam konto silver. Czy będę mógł ściągać dodatki i gry (z naciskiem na piosenki w RockBand) nie mając Golda? Bo słyszałem że nie akceptuje prepaida, jeśli ma się silver. Prawda? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Panowie jak to jest z kupnem gier arcade i dodatków na spółkę i czy jeśli chcemy zagrać w grę w jednym momencie w multi to czy jednego z nas wywali? Cytuj
porschman 3 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Gry i dodatki na spółke na XO pomyliło Ci się chyba z PS3... chyba, że ja o czymś nie wiem Cytuj
Gość Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 (edytowane) Raczej o czymś nie wiesz. zaq123456 > wystarczy, że masz dwa pady i będziesz ładował grę z drugiego konta (pada). Wtedy możesz spokojnie z kimś kupić grę Arcade wspólnie. Oczywiście możecie także grać obaj razem online. Osoba, która pierwsza pobierze grę na swojej konsoli ma dostęp na każdym innym koncie, więc nie potrzebuje drugiego pada. Edytowane 8 lipca 2009 przez jasiopatryk Cytuj
warmc 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Mam 2 profile. Jak ustawić automatyczne logowanie po włączeniu konsoli na jednym z nich? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 W ustawieniach profilu jest opcja "automatyczne logowanie". Nie pamiętam gdzie dokładnie i nie jestem przy konsoli, ale poszukaj w ustawieniach profilu. Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Chciałem sobie kupić DLC do gry, okazuje się, że jest blokada. Jest napisane, że tylko dla kont Gold, jak chce pobrać z silver to mam przyjść za jakiś czas. DLC wyszedł pod koniec kwietnia i nadal jest blokada. Wiem tylko, że w przypadku dem jest to tydzień a DLC ? Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Pytanie z gatunku banalnych, ale... jak zgrać muzykę na X360? Da się to zrobić poprzez połączenie z PC? Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Mozna ja zgrywac tylko i wylacznie z plyt audio Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Czy jeśli podłączę czysty dysk PC z Xem tym takim cudownym kabelkiem, to czy muszę jeszcze coś zrobić, czy konsola sama go sobie "przyswoi"? Trzeba na PC wgrać coś na niego jeszcze? Cytuj
canuks 63 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 NIE , dysk musi byc odpowiednio "spreparowany " .ale było tym pisane na forum .A jak nie znajdziesz to google i napewno trafisz na pełen opis jak przystosowac dysk od PC to X'a Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Strzelam, na giełdzie komputerowej ( pod dworcem )? Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Sprawdź na allegro. Jest tam opcja szukania ofert z konkretnych miast. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Znajomy ma NFS: Pro Street i miał kłopot z grą ponieważ, podczas wczytywania jednego z wyścigów konsola wieszała się i nie można było jej zresetować poprzez wysunięcie tacki, tylko power off rozwiązywał sprawę. Sprzedał grę i kupił inny egzemplarz, problem jednak pozostał. Dopiero zgranie gry na dysk pomogło. Ja już opowiadałem o tym jak moja konsola, rzadko, na niektórych grach łapie zwieszki w taki sposób jak tutaj. Dzisiaj jednak na Colinie stało mi się coś takiego jak kumplowi z NFS'em, jednak ani z dysku ani z płyty gra nie chce ruszyć. Jutro zamierzam sprawdzić te grę u kumpla, ale Was chciałem zapytać, czy możliwe są takie wady płyt? Czy to wina sprzętu? Brak rys na płycie, a nawet jakby było to spowodowane rysami, to wiem, że pojawił by się komunikat, a nie takie zawieszanie konsoli. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Przeczyść cache, usuń śmieci z dysku, zainstaluj grę od nowa/spróbuj bez instalacji jeszcze inny wyścig. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi