MierzejX 883 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 (edytowane) Czyszczenie cache nic nie pomogło. Śmieci na dysku nie mam, bo nie mam live'a. Bez instalacji już tylko próbowałem. Inne wyścigi działają, tylko ten jeden nie To tak, jakby to była wina napędu lub płyty Tylko nie wiem dlaczego prowadzi to do takiej zwiechy. Edytowane 12 lipca 2009 przez Cold Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 A poco szukać przerobionego Elite, nie lepiej kupić nówkę i przerobić? Chyba że szukasz używki. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Jest jakiś sposób na przeniesienie sejwów między dyskami bez kabelka? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Jak podlaczyc x'a do wiezy po czinczach? Ten kabel jest tak zrobiony, ze poszczegolnych kabli nie da sie rozdzielic, jakas przejsciowka jest potrzebna? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) W każdym elektryku znajdziesz przedłużkę do chinchy, albo sam zrobisz Jest jakiś sposób na przeniesienie sejwów między dyskami bez kabelka?Jaki to sposób z kabelkiem? Ja znam tylko z pomocą memorki. Edytowane 13 lipca 2009 przez Cold Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 W każdym elektryku znajdziesz przedłużkę do chinchy, albo sam zrobisz A nie traci sie tak na jakosci? bo bede podlaczal do calkiem niezlego audio cnie ;] Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 (edytowane) Jeżeli spadnie jakość to minimalnie, wręcz niezauważalnie. Taki kabelek kosztuje ok. 2zł (za metr) wzwyż, kup i sprawdź. Lepszego wyjścia i tak nie ma, w końcu potrzebujesz go przedłużyć. No chyba, że potniesz kable. Edytowane 13 lipca 2009 przez Cold Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 A nie traci sie tak na jakosci? bo bede podlaczal do calkiem niezlego audio cnie ;] Jakbyś miał dobry sprzęt to byś puszczał optycznym kablem @up: jest kabelek, którym łączysz dyski i zgrywasz z jednego na drugi. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 No mam wyjscie optyczne ale to stwarza kolejne problemy jak podlaczyc audio kablem optycznym a video chinchami do starego tv* *nie stac na hd cnie Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 Potrzebuje adres strony internetowej, zagranicznej lub polskiej, na której można znaleźć informacje na temat aktualizacji contentu dostępnego na Xbox Live czyli konkretnie co jest dodawane do Marketplace w dany dzień update'u. Jest taka? Zna ktoś? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 http://majornelson.com/ Tu powinienes znalesc wszytsko co cie interesuje . Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 13 lipca 2009 Opublikowano 13 lipca 2009 warto miec konto na usa, punkty na allegro srednio o 20-30zl tansze od eu Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Chyba na dniach sprawie sobie jakis lcd hdready i male pytanie mam: jak do x'a podlacze kabel optyczny jak puszcze video przez hdmi? Jest jakas przejsciowka? ile stoi? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Więc jest opcja taka: ziomkowi z biura ktoś podpindolił konsole, podmieniajac ja na zepsutego zloma po prostu (konsolka stala w biurze). Czy jest mozliwosc sprawdzenia po numerze seryjnym czy w ogole/na jaki adres byla rejestrowana ta konsola ktora zastal w zamian za swoja? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Nie bo na infolinii Microsoftu nikt ci nie poda takich informacji. Nawet jeśli je posiadają w bazie danych. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 No przez infolinie sie da, bo sam tak kiedys babke zbajerowalem i mi w koncu podala, ale to trzeba sie nagadac i wlasnie nie wiadomo czy efekt bedzie, bo teoretycznie takich informacji podac nie moga niestety zastanawiam sie czy jest jakas inna opcja jeszcze. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 a policja? kumpel zgłosił taki fakt że ktoś sobie w wacka poleciał? jak przyjmą zgłoszenie i postępowanie będzie w toku to może oni prędzej uzyskają takie dane. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 No tak chyba trzeba będzie spróbować. W sumie to dowiedziałem się o tym przed chwilą przez telefon. Jutro w pracy będę miał więcej szczegółów to zobaczymy co dalej. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Znajomy ma NFS: Pro Street i miał kłopot z grą ponieważ, podczas wczytywania jednego z wyścigów konsola wieszała się i nie można było jej zresetować poprzez wysunięcie tacki, tylko power off rozwiązywał sprawę. Sprzedał grę i kupił inny egzemplarz, problem jednak pozostał. Dopiero zgranie gry na dysk pomogło. Ja już opowiadałem o tym jak moja konsola, rzadko, na niektórych grach łapie zwieszki w taki sposób jak tutaj. Dzisiaj jednak na Colinie stało mi się coś takiego jak kumplowi z NFS'em, jednak ani z dysku ani z płyty gra nie chce ruszyć. Jutro zamierzam sprawdzić te grę u kumpla, ale Was chciałem zapytać, czy możliwe są takie wady płyt? Czy to wina sprzętu? Brak rys na płycie, a nawet jakby było to spowodowane rysami, to wiem, że pojawił by się komunikat, a nie takie zawieszanie konsoli. Co do Colin'a to znalazłem odpowiedź u kumpla, po tym jak sprawdziłem grę na jego konsoli. Wyścig również nie chciał się wczytać, lecz konsola mieliła i mieliła płytę, a zwiechy się nie doczekaliśmy. Natomist u mnie konsola najzwyczajniej łapię zwiechę w tym momencie. Mamy inne wersje konsol i inne napędy ja mam Premium z napędęm Benq, zaś on Arcade z LiteOn'em. No i moja konsola ma niecały rok użytkowania, a jego nie wiem czy całe pół. Mój wniosek jest taki, że winowajcą zwiechy jest napęd, lecz większej różnicy to nie czyni, ergo i tak nie wczyta i tak. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Dobra okazalo sie, ze konsola byla serwisowana u Juchego (plomby), wiec moze uda sie po tym dojsc czyj to sprzet ^_^ Cytuj
ash77 3 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Co do Colin'a to znalazłem odpowiedź u kumpla, po tym jak sprawdziłem grę na jego konsoli. Wyścig również nie chciał się wczytać, lecz konsola mieliła i mieliła płytę, a zwiechy się nie doczekaliśmy. Natomist u mnie konsola najzwyczajniej łapię zwiechę w tym momencie. Mamy inne wersje konsol i inne napędy ja mam Premium z napędęm Benq, zaś on Arcade z LiteOn'em. No i moja konsola ma niecały rok użytkowania, a jego nie wiem czy całe pół. Mój wniosek jest taki, że winowajcą zwiechy jest napęd, lecz większej różnicy to nie czyni, ergo i tak nie wczyta i tak. a mój wniosek jest taki ze płyta ma uszkodzenie Cytuj
escobarek 37 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Może mi ktoś napisać co takiego jest nie tak w tej aukcji, że nikt nie kupuje tego zestawu? http://allegro.pl/item681157945_guitar_her...y_les_paul.html Gra z 2 gitarami i 0 ofert? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Malo komu potrzebne 2gitary? I nie kazdy ma 300zl w kieszeni. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Witam . Jak Xbox360 sprawuje się jako odtwarzacz dvd ? Chodzi mi o skalowanie oryginalnych filmów na dvd do 1080p po hdmi . Mam zamiar kupić dobry odtwarzacz dvd lub właśnie xbox360 zarówno do gier jak i filmów . Nadaje się ? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 osobiście korzystam z X360 jako odtwarzacza DVD i bardzo sobie chwalę. nie sprawia mi żadnych problemów. jedynie w przypadku niektórych filmów miał tendencję do zmiany sposobu wyświetlania obrazu w trakcie filmu w zależności od tego czy na ekranie wyświetlane są napisy czy nie. ale to miało miejsce w przypadku 2 czy 3 filmów, a i to stare pozycje były. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi