miki77 16 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Jest w ogóle sens tego zestawu? Bo zdaje się, że jest w nim tylko gra + darmowy dodatek... Cytuj
Gość Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Wolfenstein nie wyjdzie z tego co wiem w ten dzień co podałeś a nieco później. 28 sierpnia to już końcówka wakacji. Nie wspominam już o Maddenie bo to w ch*j świetna gra jest. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 (edytowane) miki77: Dla kogoś kto nie ma dysku i nie ma zamiaru kupować to jest sens, zresztą jak ta wersja wyszła dosłownie wszędzie to czemu nie u nas i tego nie rozumiem. Zobaczę, czy mi EA coś odpiszą, jak nie to najwyżej kupię podstawkę, L4D2 pewnie będzie miał już od początku ten tryb Survival. EDIT: Kij im w oko, zamówiłem normalną wersję :-p Edytowane 19 lipca 2009 przez donsterydo Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Nie "czy" lecz "kiedy" pojawi się Xbox-handheld ? W wywiadzie vice szef Microsoftu powiedział, że przenośny Xbox jest tylko kwestią czasu. Na razie M$ koncentruje się na Natalu i rozbudowie rozrywki stacjonarnej. Stwierdził, że pracują nad rozwiązaniami w usłudze LIVE, które rozpowszechnią się na innych platformach. Więcej na: http://news.vgchartz.com/news.php?id=4390 Jak dla mnie bomba O_O. Handheld od Microsoftu, nie wiem czemu, kilka lat temu bym powiedział, że ble i przytulił PSP, ale teraz jestem za . Gigantyczna konkurencja w postaci przenośnego PlayStation oraz DS'a sprawiają, że aby to się czymś wybiło, musi być dobre. Na dodatek obecne maszynki mają już pięć lat, więc jakiś powiew świeżości by się przydał. Oby to było coś na kształt Xboxa 360 jeśli chodzi o rozwiązania w takim np. dashu czy sterowaniu. Liczę na współpracę tych sprzętów i cenę równie niską co ma maszynka Microsoftu ;]. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 (edytowane) Ten sprzęt szybko światła dziennego nie ujrzy, do tego w tym podsumowaniu nie napisałem wszystkiego, vice szef M$ mówił, że to może być zarówno handheld na wzór takiego PSP, ale mogą także pójść w kierunku iPhone'a i zrobić własny telefon z funkcją gier. Więc prawdopodobnie jeszcze nawet nad sprzętem nie pracują tylko wiedzą, że kiedyś coś podobnego zrobią. Edytowane 20 lipca 2009 przez donsterydo Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 (edytowane) można skasować Edytowane 21 lipca 2009 przez NerkoWiktor Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 przypadkowo znalazłem taki filmik . Moze mi ktoś wytłumaczyć, czy dobrze myślę. Wszystkie ubranka dodawane przez MS były już na naszych konsolach, ale nie mogliśmy ich używać, a MS normalnie je odblokowywał? filmik jak widać pochodzi z 15 lutego 2009r. widać na nim np. okulary które zostały dodane ostatnio :potter: Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Przedtem tak bylo z zielonym kolorem wlosow, do odblokowania. Ale bez zadnej zabawy programami, tylko kombinacja klawiszy. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Ja nie mam Live'a. Jakoś pół roku temu, ten nowy dashboard (new xbox expirience, czy jakoś tak) pobrałem z neta na pendrive i go zainstalowałem, miałem wersję przedpremierową. Z początku myślałem, że trzeba miec przerobioną konsolę, ale poszło gładko. Nie miałem żadnych avatarów. Od dzisiaj posiadam Sacred 2. Po wsadzeniu płytki była aktualizacja. Po aktualizacji mam avatary i nawet nowe motywy Nie wiem czy to nowość, ale wydawało mi się, że kto nie ma live'a, nie będzie miał avatarów. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Bez Avatarów była tylko wersja beta, widocznie to ją miałeś zainstalowaną. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Beta tez miala ale by je pobrac trzeba bylo miec zaproszenie do niej, reszta co zainstalowala beta byla odcieta od neta na 3 tygodnie. Ciekawe czy na Arcade wgrywaja sie avatary na mala memorke Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Wgrywają sie i jest lipa z miejscem,zajmują 128 mb chyba,coś kolo tego.A bez avatarow nie chodzi xbox live i to jest mega poyebane według mnie na kij mi ten avatar. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Ja sobie wgrałem na kartę NXE bo miałem sobie dysk kupić, ale zrezygnowałem i teraz mam 9Mb wolnego miejsca na save'y :-p PS. Widziałem już te 4Gb karty pamięci na Allegro po 140zł (można tam jeszcze w slot wpakować kartę pamięci i rozbudować do 16Gb). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Poka, pierwszy raz o takim czyms slysze Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 na hoy ci karta 16gb jak mozesz dolozyc minimalnie kasy i miec dysk 120 gb 'Oo` Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 (edytowane) ...(można tam jeszcze w slot wpakować kartę pamięci i rozbudować do 16Gb). ...... edit: teraz kumam... Edytowane 23 lipca 2009 przez Juchy Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 HeXa: Ja tylko piszę, że już są :-) Juchy: Nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy, ta karta ma pojemność 4Gb i ona sama w sobie ma jeszcze z boku wejście na karty MSD i w obrębie tej jednej karty można mieć pojemność maksymalnie do 16Gb. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Po wczorajszym graniu z kumplem zauważyłem różowe odbarwienia na padzie (sam nie wiem jak one powstały, obaj mieliśmy łapy czyste) i mam pytanie - miał ktoś już kiedys taki problem i użył rozpuszczalnika? Bo spirytus i cif nie dają rady a różowe plamy są dla mnie estety nie do znieśienia . Cytuj
Gość Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Ej, czemu Z Livea sciaga jak krew z nosa, download staje, albo wlecze sie nimilosiernie. WTF? Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Po wczorajszym graniu z kumplem zauważyłem różowe odbarwienia na padzie (sam nie wiem jak one powstały, obaj mieliśmy łapy czyste) i mam pytanie - miał ktoś już kiedys taki problem i użył rozpuszczalnika? Bo spirytus i cif nie dają rady a różowe plamy są dla mnie estety nie do znieśienia . Ha jakiś tydzień temu miałem dokładnie to samo. Trochę się zdziwiłem bo łapy miałem czyste a wyglądało to jak jakieś zabarwienie o kolorze czerwonym-różowym. Chusteczka z wodą i ostre szorowanko pomogły. Ale nie mam pojęcia skąd to się wzięło. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) No ja zauważyłem to po jakichś 12h bo jak skonczylismy to bylo ciemno i nic nie widziałem więc zdążyło zaschnąć, a woda podobnie jak cif i spiryt nic już nie daje . Edytowane 24 lipca 2009 przez maciucha Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Skoro nic nie daje rady to może zeszła farba/któryś z was ma toksyczny pot? Bo moim zdaniem brud na plastiku, którego nie da się niczym usunąć to dziwna sprawa ;/ Jak załaduje sobie konto punktami MS to mają jakiś okres ważności? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Kumpel miał czerwone spodenki, od których pod wpływem potu prawdopodobnie zafarbowały się dłonie a potem pad - kaszana . A punkty nie mają żadnych terminów ważności. Możesz ich użyć dziś, jutro i za dwa lata. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Hehe, to spróbuj wybielacza Spróbuj rozpuszczalnikiem, a jak dalej nic to benzyną ekstrakcyjną xD Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 No ja akurat nie miałem nic czerwonego hehe. Ale mi woda i ostre szorowanie pomogło. Nie wiem może plastik od pada się tak przepocił jakoś czy cholera wie; dziwna sprawa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi