Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Edytuj klienta ne jest dostepna opcja do wyboru. WTF? Mimo, ze rejestrowany bylem telefonicznie, to mam wpisac to wszystko sam w kwestionariuszu? Sam nr sprawy, ktory dostalem przy zglaszaniu pada moge wpisac wraz z kodem pocztowym w odpowiednim polu...

?

Opublikowano (edytowane)
Nie przerejestrujesz, nie wazne jak bardzo bedziesz sie staral. Dlatego sie nie kupuje zarejestrowanych konsol :potter:

mi przerejestrowała :),jak i znam takich ktorym tez sie to udalo...

ogólnie na fart nie ma co liczyc, czyli reguła jest ze sie nie da ale wyjatki sie zdążają...

Psyko: jak nie mozesz edytowac nic to przeciez oczywistym jest ze nic nie zrobisz, dzwon na infolinie i tam wyjasniaj wszystko i zmieniaj...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano

Ale on chce w sklepie oddac. Najlatwiej bedzie jak po prostu zadzwonisz do nich albo pojdziesz z konsola z wyjetym dyskiem, a jak beda go chcieli to po prostu go dasz tez.

Opublikowano

Czyli oni się tym nie zajmują czy jak ?

Ale on chce w sklepie oddac. Najlatwiej bedzie jak po prostu zadzwonisz do nich albo pojdziesz z konsola z wyjetym dyskiem, a jak beda go chcieli to po prostu go dasz tez.

No tak właśnie chce zrobić :]

Opublikowano

albo reklamujesz towar niezgodny z umowa w sklepie gdzie kupiles na to masz 2 lata

albo jak sklep dal oddzielna gwarancje to mozesz na podstawie tej gwarancji

albo masz jeszcze gwarancje producenta w tym przypadku MS, i MS ma gware ze door2door

a z czego bedziesz korzystał to Twoja wola, co Ci bardziej pasuje...

Opublikowano

Ktoś wie gdzie moge kupić xbox 360 wireless reciver ? bo sie dowiedziałem niedawno, że mógłbym sobie podłączyć pada od xboxa dp Pc, i nie plątały by sie kable od USB. na forach mówią że chodzą po ok 100zł, ale skąd je mają to ja nie wiem.

Opublikowano (edytowane)
Ładne ceny za Games on Demand dowalili.

Viva Pinata za 30 funtów? Ja podziękuje :lol: .

Nadal ktos mysli ze egry beda tansze od pudelkowych? Start Demana pokazal ze narazie nie ma co liczyc - srednio za tytul ktore tam jest mozna u nas kupic za cene max. 50-60zl. Gdyby byly tansze to dystrybutorzy pudelek by sie skarzyli ze zabrano im kase z gier. Moze na PC jest jakas roznica wieksza w grach steam a plyta.

Gry zgrywane na dashu po aktualizacji zajmuja czesto 200-500mb mniej - gdzie moge znalesc liste bo kiedys na jakims forum wypisywali gry, ich wage przed i po.

mam http://www.cheapassgamer.com/forums/showthread.php?t=202456

Edytowane przez Scorp1on