Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (edytowane) Czołem, takie pytanko. Grałem w Halo Wars, nagle konsola się wyłączyła, wyskoczyły 3 diody, jak przy RROD. Wyłączyłem, włączyłem, i działa dalej, czy konsola na pewno padnie? Czy nie zepsuje mi płyty DVD z grą? Co ewentualnie zrobić? Edytowane 25 sierpnia 2009 przez Jordan23Carolina Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 na drugi raz nie panikowac tylko odczytac kod bledu Cytuj
skypawel 2 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Ja dostałem - rozmowa miła i przyjemna. Przy rejestracji nowej konsoli, powiedziałem, że muszę przerzucić dane ze starej. Przesłano mi w tydzień, bez problemu. Ok, dzięki. Choć to i tak dziwne że można zarejstrować konsolę w Polsce skoro nie ma Live'a.. Chyba nie trzeba podawać jakiś fejkowych danych że kupiło się zagranicą konsolę i przywiozło do Polski? Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Tylko problem jest tego typu, że po tym jak wyskoczyły diody, to konsola tak jakby straciła łączność z TV. (nie było na TV żadnych znaczków - był tak jakby odłączony) Ale faktycznie spanikowałem, bo od razu wyłączyłem. Kiedyś jak miałem błąd, to na TV było widać jakieś znaczki i kody. Poza tym, gdy drugi raz ją włączyłem, to nie chciała mi się połączyć z XBL, to normalne? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 przy 3 diodach nei ma znaczkow na TV, trzeba odczytywac naciskajac klawisze, np. u mnie masz pod koniec wytlumaczone wszystko: http://www.iksboks.eu/product_info.php?cPa...products_id=220 Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 OK, dzięki, a jeszcze, czy istnieje możliwość, że zepsuje mi się gra <tj płyta> ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Co ma awaria konsoli do stanu plytki? Jak zes zaczal machac konsola w panice, to napewno cos sie z plytka stalo Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Nie o to mi chodziło, czy podczas jakiejś poważniejszej awarii (przegrzanie) może się coś stać płytce? Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Tylko problem jest tego typu, że po tym jak wyskoczyły diody, to konsola tak jakby straciła łączność z TV. (nie było na TV żadnych znaczków - był tak jakby odłączony) Ale faktycznie spanikowałem, bo od razu wyłączyłem. Kiedyś jak miałem błąd, to na TV było widać jakieś znaczki i kody. Poza tym, gdy drugi raz ją włączyłem, to nie chciała mi się połączyć z XBL, to normalne? sprawdź kable czy się nie poluzowały, kabel od zasilacza ma taka skłonność Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 kupilem wireles hs i dziwi mnie bardzo cichy glos przy wysylaniu wiadomosci, trzeba mowic troche glosniej wzgledem kablowego majka czy moze temu, ze jakos zle go zalozylem lub nie byl do konca naladowany? jak naladuje sie na full przestana migac te swiatla? i ile czasu to zajmuje? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Mam pytanie czy da się podłączyć jednego x360 do dwóch telewizorów jednocześnie(do jednego przez hdmi a do drugiego przez euro?? Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 u mnie było wręcz przeciwnie, sam lepiej słyszałem i byłem lepiej słyszany. kablowy gorzej zbiera i gorzej słychać. mój hs ładuje się parę godzin, na oko ze 4, muszę sprawdzić dokładnie następnym razem. jak będą na raz mrugały wszystkie 4 diody to znaczy że naładowany. a co do wiadomości to Ty masz cicho czy odbiorca? wiem że głupia porada ale sprawdź czy masz głośność na maxa Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 nawet jak udzielam sie w party to czasem musze sie powtarzac a przeciez grajac z innymu uzytkownikami takiego majka zawsze slyszalem iz super wyrazie i glosno Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 nie wiem, przeczyść go, może ma mikrofon zapaćkany czy coś. jak używka to może po przejściach. swojego tez dorwałem używanego ale nigdy takich problemów nie było i każdy twierdził że lepiej mnie słychać, pomimo że mówiłem ciszej niż na kablu. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 nowy, zapakowany kupilem, zobacze jak naladuje, moze bedzie lepiej Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 No ale jak podłączasz xa zwykłym kablem hdmi to nie masz jak podpiąc optyka. Nie wiem czy są kable hdmi z wejściem również na optyczny. Ja używam componenta, tam jest gniazdko do optyka. A taki zestaw wątpię, że będzie Ci coś dekodował. Ja miałem podobne dylematy kilka miesięcy temu i kupiłem po prostu amplituner Denona i mam spokój. Kosztuje dwa razy więcej, ale warto było Gdybym nie przeczytał w specyfikacji tegoż kina Samsunga o WEJŚCIU optycznym na wyposażeniu to powiedziałbym, że nie da się przesłać do tego kina sygnału audio z zewnątrz i przez jednostkę centralną uzyskać 5.1 dekodowane w DD na głośnikach. Ja bym na miejscu Jordana poszperał w necie i starał się znaleźć info o używaniu tego sprzetu z Xboxem 360. Na teraz wydaje mi się, że to kino domowe obsługuje dekodery DD i DTS tylko przy odtwarzaniu z płyty. Czyli inaczej mówiąc tylko z filmów puszczanych we wbudowanym odtwarzaczu DVD. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Kino domowe Panasonika jakieśtam też ma wejście optyczne w tym DVD, ale nie dekoduje zewnętrznych urządzeń, myślę, że ten Samsung działa na tej samej zasadzie. To nie amplituner jednak Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (edytowane) Ano właśnie. "Jordan" - zapewne to kino nie obsłuży ci Xboxa. Przykro mi, musisz szukać czegoś innego. Albo jakieś 2.1 albo używanego składaka sobie złożyć (głośniki plus ampli). Edytowane 25 sierpnia 2009 przez Gooralesko Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Nie szkodzi w sumie, chciałem tylko potestować na jakiś czas. Tak czy inaczej kino idzie do innego pokoju Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 chyba ten headset jest do wymiany, podlaczylem pod ladowanie do pc na troche i pozniej stwierdzilem, ze jeszcze gorzej dziala. jak nagrywam wiadomosc i odslu(pipi)e to jest jakies dziwne buczenie, takie delikatne trzaski, nawet jak tworze ,,pusta,, wiadomosc Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 jak masz nówkę to reklamuj bo wygląda na to że jednak coś z nim jest nie tak. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 jak daje na padzie wylacz konsole obraz gasnie, diody przestaja swiecic ale konsola dziala O_O musze zasilanie odlaczac to znaczy, ze niedlugo padnie? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Ja mam takie cos przy P&C, tez mi sie konsola nie wylacza do konca. Cytuj
shinu 0 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Moja konsolka ostatnio robi coś dziwnego. Tzn. Kiedy grałam zauważyłam że na konsoli migają diody. Podłączonego miałam jednego pada a konsolka migała między pierwszą a drugą diodą od kontrolera. To coś oznacza czy jak to jest? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi