Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak daje na padzie wylacz konsole obraz gasnie, diody przestaja swiecic ale konsola dziala O_O musze zasilanie odlaczac

to znaczy, ze niedlugo padnie?

Ja mam takie cos przy P&C, tez mi sie konsola nie wylacza do konca.

przy P&C sie poprostu ładuje pad wiec konsola jest na takim niby pół czuwaniu (i wentylatorek musi chodzić) - jak sie pad naładuje to sie samo wyłaczy do pełnego czuwania

Opublikowano
jak daje na padzie wylacz konsole obraz gasnie, diody przestaja swiecic ale konsola dziala O_O musze zasilanie odlaczac

to znaczy, ze niedlugo padnie?

A może masz download w tle ?

Opublikowano

witam! próbowałem założyć drugie konto na XBL dla brata, konto załozyłem ale jak chce "dołączyć do usługi xbox live" to po wpisaniu e-maila i hasła wyskakuje że "niemoże połączyć sie z xbox live spróbuj pózniej, wy też tak macie? próbuje dołączyć od piątku i nie moge ;/

Opublikowano (edytowane)

Nie tylko. Ja miałem 50 GS w NHL i dało radę usunąć. ;) Miał ktoś kiedyś taką sytuację ?

Edytowane przez jasiopatryk
Opublikowano

nie nie.

od kiedy mam Xa, czyli już blisko rok czasu, nie dało się usunąć gier z GS>0. niestety.

liczyłem, że może ostatnie zmiany wprowadziły taką możliwość.

nota bene ciekaw jestem, jak MS się zapatruje na taką opcję.

Opublikowano (edytowane)

bo nigdy takiej opcji nie bylo by moznabylo usuwac gry ze zdobytym jakimkolwiek achiv.

Ci co wyzej twierdza ze tak maja, to niech podadza informacje jaki nr dasha maja to w 5min to sprawdze ile w tym prawdy

Edytowane przez Juchy
Opublikowano

Dokładnie 24 sierpnia po zdobyciu 5 osiągnięć w grze 3 on 3 NHL® Arcade o łącznej wartości 50 GS i wyjściu do xbox guide, przy grze była możliwość usunięci historii gry. Kliknąłem po czym gra jak i punkty doliczone do głównego GS zniknęły. Sam byłem zaskoczony tym faktem.

Opublikowano (edytowane)

Jak jaka ? Dash ma jakieś wersje w ogóle bo nie wiem gdzie tego szukać. Po za tym nie pewnie mi się takie coś zdarzyło i nie muszę nikomu nic udowadniać. Podzieliłem się z wami tylko tą wiadomością a chyba wiem lepiej od Ciebie co widziałem i nie był bym na tyle głupi, aby kogoś wprowadzać w błąd. ;)

Edytowane przez jasiopatryk
Opublikowano (edytowane)

pytalem o wersje dasha, a nie zebys cokolwiek udowadnial, znajac wersje dasha sam sobie sprawdze czy tak jest

wersja dasha jest w USTAWIANIA KONSOLI -> DANE SYSTEMOWE

na dole jest linijka o wersji

Edytowane przez Juchy