Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

.:marioo:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

po 6 miesiącach przerwy w graniu odpaliłem wczoraj konsolę i przy próbie połączenia się z Live'em system każe podać mi kod dostępu (cztery puste kwadraty). Jaki kod dostępu? O co tu kaman?

Zacząłem kombinować i dałem przywracanie Taga chociaż widzę, że moje konto istnieje. Ten zabiegł pomógł i połączyło mnie z siecią. niestety tylko do momentu wylogowania. Potem znowu jest to samo.

Jakieś porady?

Opublikowano

posida ktoś z was kierownice do ixa/ warto coś takiego kupić? jakimś specjalnym fanem samochodówek nie jestem, wole prawdziwy samochód. jest z tego jakiś dobry fun, można isę pobawic jak prawdziwym autem?

Opublikowano
Oby to był Bully 2. Jestem ciekaw czy jest szansa na drugą część.

albo więcej informacji na temat Agent / MP3, choć też mi się marzy Bully 2 :)

Opublikowano

Wlasnie zauwazylem, ze trzeba byc polaczonym do live, zeby moc zainstalowac gre (Overlord), dziwne... tak jest tylko ze starszymi grami, czy to dotyczy wszystkich? Dziwne jezeli do wszystkich, po co live przy instalacji gry >_<

Opublikowano
wyglada jakby ktos Ci grzebal w konsoli wiec lepiej popytaj domownikow :)

Nie ma takiej opcji. Oprócz mojej żony, która się do tego nie dotyka nie ma innych domowników.

Co robić?

Opublikowano
posida ktoś z was kierownice do ixa/ warto coś takiego kupić? jakimś specjalnym fanem samochodówek nie jestem, wole prawdziwy samochód. jest z tego jakiś dobry fun, można isę pobawic jak prawdziwym autem?

Opublikowano (edytowane)

Beaterator to gra na PSP jakby co. Zapowiedziano też, że pierwszego września pojawi się trailer Episodes from Liberty City i wrzucono dwie nowe tapetki z Ballad of Gay Tony.

Edytowane przez miki77
Opublikowano

Nurtuje mnie kwestia czemu moj panocek avatar nie akyualizuje sie na MGC... Chyba za duzo czasu wolnego mam eh ;/

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

idzie puscic obraz po hdmi a dzwiek z wiezy po componentach?

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

A w ogole ta wieza to obsluzy?

yamahapianocraft810back.jpg

zeby nie bylo tak jak z kablem optycznym, wejscie jest ale nie idzie dzwieku puscic

Opublikowano

Do grania w jRPGi i te wszystkie RPGi typu Mass Effecty, Alpha Protocole i inne wystarczyła by konsola w wersji Arcade? Zalecana jest przy nich instalka? Próbuję jakoś pogodzić łyknięcie DS'a i trzystasześćdziesiątki xd