Scorp1on 8 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Musisz przejsc na zwykly TV by to zrobic Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Chodzi mi o temat (theme) w dashboardzie xboxa. Od grudnia zeszlego roku mam ustawiony swiateczny, bozonarodzeniowy temat z choinkami, lodowymi xboxami itp. Byl on wowczas darmowym prezentem Mikroszafotu dla graczy na Swieta Bozego Narodzenia 2008.Od tamtego czasu strasznie mi sie opatrzyl, nie mowiac o jego watpliwej aktualnosci Czy moglibyscie mi polecic jakis inny, koniecznie darmowy temat do dashboardu?Szukam, przegladam, ale nie potrafie znalezc takowego... Cytuj
Gość Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Przy okazji premier niektorych produkcji filmowych na MP pojawiaja sie darmowe calkiem znosne Themy. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Jeden z najlepszych darmowych themów to ten z Perfect Dark Zero na dodatek to chyba premium jest. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 (edytowane) A ja mam ustawiony temat z 1vs100 i nawet mi sie podoba (bardziej niz ten z PDZ) Edytowane 29 sierpnia 2009 przez Norbi13 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 W grze arcade feeding frenzy każą mi zmienić format wyświetlania, a w zakładce wyświetlacz nie da się kliknąć 'Format'. Co jest? Jeżeli grasz na telewizorze HD przez oryginalnego componenta to A) wyłącz konsolę, B) przełącz na kabelku z boku przełącznik na TV (Obecnie masz na HDTV), C) włącz konsolę i wejdź do opcji oraz usdatw PAL-60, D) wyłącz ustaw przełączni na HDTV i włącz konsolę. Powinna działać każda gra wymagająca PAL-60 w ten sposób (między innymi Hitman Blood Money). Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Chodzi mi o temat (theme) w dashboardzie xboxa. Od grudnia zeszlego roku mam ustawiony swiateczny, bozonarodzeniowy temat z choinkami, lodowymi xboxami itp. Byl on wowczas darmowym prezentem Mikroszafotu dla graczy na Swieta Bozego Narodzenia 2008.Od tamtego czasu strasznie mi sie opatrzyl, nie mowiac o jego watpliwej aktualnosci Czy moglibyscie mi polecic jakis inny, koniecznie darmowy temat do dashboardu?Szukam, przegladam, ale nie potrafie znalezc takowego... Perfect Dark E3 daje rade jako tako Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 temat z Alan Wake jest naprawdę świetny i klimatyczny. ponadto tematy z COD WAW ogólnie są równie dobre. Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 temat z Alan Wake jest naprawdę świetny i klimatyczny. ponadto tematy z COD WAW ogólnie są równie dobre. darmowe są?? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 niestety premiumy. ale nie są jakoś szaleńczo drogie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Xbox.com mowi ze platne, nic dziwnego ze sa fajne od takich darmowych ala reklama filmu czy jakiegos auta. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 właśnie sobie przypomniałem, że część z nich można obejrzeć w necie. http://www.themexbox.com/ Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Mam pytanie czy mikrofony z rock band 1 działają z lips?? Cytuj
skwara 2 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Mam pytanko odnośnie gier GOTY, a mianowicie chciałbym się dowiedzieć w jakiej postaci jest dodatek do gier w tej właśnie edycji (na płytce/kod?) Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Left 4 Dead GOTY - zawiera dodatek Survival Morrowind GOTY - nie wiem COD4 GOTY - kod na mappack GTA 4 "GOTY" - prawdodponie bedzie odzielna plyta z dodatkami bo watpie aby byly na 1 Mass Effect "goty aka Platinum Hits" zawiera DLC Brign... Wiec to bywa roznie Cytuj
skwara 2 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 aha dzięki za odpowiedź. Nie zostaje nic innego jak czekać Cytuj
Hook 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Sory, że się dubluję ale moje pytanie zniknęło już w odmętach poprzedniej strony bez odpowiedzi więc jeszcze raz: "Do grania w jRPGi i te wszystkie RPGi typu Mass Effecty, Alpha Protocole i inne wystarczyła by konsola w wersji Arcade? Zalecana jest przy nich instalka? Próbuję jakoś pogodzić łyknięcie DS'a i trzystasześćdziesiątki xd" Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) W zasadzie gry nie mają obowiązkowej instalki, ale i tak generalnie polepsza ona komfort grania, poprzez szybsze loadingi i mniejszy hałas generowany przez konsolę. Sam HDD pozwoli też na ściągnięcie dodatków lub ich instalację z płyty (Oblivion GOTY, dodatki do Fallout 3 w wersji płytowej). IMO choć konieczności zwykle nie ma to HDD się opłaca. Jeśli nie masz na chwilę obecną funduszy na zakup wersji z dyskiem, zawsze możesz wziąć Arcade i dysk dokupić za jakiś czas. Edytowane 30 sierpnia 2009 przez Wampis Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 mozna zmienić adres e-mail na koncie? Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Tak, poszukaj na stronie MS Cytuj
skwara 2 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) Sory kolega wyżej mnie uprzedził Edytowane 30 sierpnia 2009 przez skwara Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 A ja mam ustawiony temat z 1vs100 i nawet mi sie podoba (bardziej niz ten z PDZ) Ten z PDZ jest fatalny, juz wolalbym z Batmana, tez jest darmowy a znacznie lepszy. Jakkolwiek normalne theme'y maja wielka wade, ze w friend liscie sa beznadziejne 'tla dla friendsow', nie pasuja z tapetami... Szkoda ze nie mozna wybrac takiego tla jak sie chce sposrod kilku + normalna tapeta... Fajny jest nawet ten theme z 1vs100, no i najwazniejsze darmowy, bo 240msp to o wiele za duzo za tapete... Jakby byly jakies inne darmowe tapety dajcie znac, latwo nie zauwazyc czegos darmowego na tym wielkim marketplace'ie. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Co to za darmowy theme z Batmana? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Tzn? No theme, jakas postac w tle, na na kilku zakladkach, przyjaciele maja zwykle ikonki. Nic specialnego, zbior kilku tapet i danych na background. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Wiem co to theme. Ale z jakiej gry? Z filmu? Lego Batman, ten nowy? O to mi chodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi